Přítel, otec odešel ze dne na den kvůli dvacítce

lani1
29. pro 2017

Ještě před pár týdny mi přítel tvrdil, že je spokený, že by nic neměnil. máme dvou a půl letou holčičku, težké období kvůli jejímu nespaní a novému domu, ale jinak ok, nebyl den, kdy bych ho nemilovala.

před třemi týdny jsem přisla na smsky jeho kolegyni, které je 20, jemu 37. Slíbil konec apod.

Týden před vánocema, zatímco jsem vytírala a vysávala kolem něj, když ležl na gauči s malou, která měla horečku psal té pipině, že je rád, že ji mohl dnes objímat, jak to strašně potřeboval a jak je krásná a chyběla mu hrozně. Zjistila jsem to, když jsem mu dala na stůl teplou večeri a sama sem si sedla k malý, která se na jeho mobilu dívala na pohádky. Nechápala jsem, že to mohl až takhle risknout a psát to přede mnou a pak si sníst večeri jakoby nic.

no nic. vyhodila jsem ho, at prijde, az si to srovna v hlavne nebo nechodi vubec. Prisel hned v utery, ze chce byt s nama, ze je opet konec, hotovo bla bla. Mezitim mi psala ona, z cehoz bylo jasny,ze spolu byli zase v kontaktu apod. on tvrdil,ale ze neovlivni,co ona rika nebo pise.

do vanoc jsem ho snad denne vyhodila, ze nic nedela, nesnazi se, darky nekoupil vubec zadny nikomu, ne tvrdil,ze je s nama, ze chce ne kvuli pristresi a ze ho prece nevyhodim kolem vanoc.

v pondeli najednou zas tvrdil,ze si to musi srovnat. byly to porad hadky,kdy ja chtela nejaky vyjadreni, akci,cinnost, snahu..on nic, rikam chces byt s nama? nevim. tlacis na me. tlacim? po 3 mesicich lzi a kecu? nevis jestli chces byt s nama? tak jdi. to jsem nerekl..bla bla bla. Jenze ja nebyla schopna az tak razne ho vyhodit, aby fakt odesel..na noc jse odjela,uz se to nedalo zvladat. Jen rev, plac, sceny, do toho doma dite. s nim to ani nehlo.

nakonec sem ho vykopla. tvrdil, ze si to jde srovnat k mame. vyhrozovala sem mu,ze uz je konec, ze kdyz nevi doted, je jasny,ze vi,ale jen neumi rict jdu od vas a ceka az ho vyhodim. Odesel. druhy den jel s klukama na hokej si do prahy, ja doma sesypana s deckem, psem, kockou, domem na samote u lesa. On se jel bavit. cely den psal ji. psala sem mu,proc se nezepta na malou,kdyz je porad online. prej sem mu rekla,ze mu zadny info davat nebudu,kdyz e rozhodl byt bez nas,tak se ani nepta. Potvrdil,ze pise ji, je porad online. Takze je videt, ze to byly kecy, ze si jde neco srovnat. stve me, ze jsem mu to takhle ulehcila,ze sem ho vykopla a doma mohl rict,ze se snazil,ale vykopla sem ho ja, aby nebyl za toho,co odchazi od rodiny apod.

Predpokladam,ze nemam cekat, ze to je jen krize stredniho veku a vrati se? Proste ze dne na den nas odstrihl, na malou se nezepta, je u mamy, ta mu dela servis (ta tolerovala manzelovi neveru 2-3 roky, protoze ho udajne tak moc milovala, takze kdyz jsem ho vykopla, nemam ho dost rada prece). na druhou stranu to ale bylo psycho, ja mu delam veceri, svacinu do prace, servis, spi se mnou, uklizim, chodim do prace a on mezitim osahava dvacitku v praci. jsem uplne vyrizena, nikdy sem to necekala a uz vubec, ze by az takhle odesel, jako nejaky zpravy,ze by si dokazoval, ze jeste nekoho sbali,ale ono se mu to zalibilo az tak,ze proste jde..ze dne na den mi skoncila cela moje iluze o rodine, mame dum, hypoteku.

petrasipkova1
29. pro 2017

No chlapi jsou prostě ocasove, já to nechápu. Kamarádka teď řeší stejně,navíc chlap ještě chlastá. Naštěstí už je tvoje dcera větší, může jít do školky,ty do práce, zvládnete to neboj ! Jen prosim,žádné hádky před malou,aby ji to nepoznamenalo na cely zivot !!!

sonisek
29. pro 2017

Buď ráda,že ses ho zbavila a pokud by přišel škemrat,nenech se...prožila jsem si taky svoje...vím,jaký to je...on odešel kvůli starší,že si přijde moc uvazanej doma a bla bla...

laskonka85
29. pro 2017

Bohuzel nejsi jedina komu se deje neco takoveho....☹ Dva mesice zpatky,jsem tu řešila neveru sveho manzela..Po nekonecnych lzich,vyhazovu se priznal,ze ai v dobe ,kdy jsem byla tehotna s nasi druhou dcerou,nasel nejakou slepici..Po necellem mesici,kdy byl u rodicu a presne..jeho matka mu delala full servis a jeste mu dala prachy na hadry..se pak vratil domu..Ze to skončilo a chce byt s nami..Velky prd..Tyden pi navratu sel na firemni bowling,kde byla ona..Prijel ožralý jak prase..Po dalsich 3 dnech nalehani mi priznal,ze se ta rajda objimala s jinym chlapem..a ze zarlil..a ze to s ni opravdu ukoncil..Pak ji tady prede mnou ještě pomlouval..No..bylo by to na dlouhé psani..Ja byla u psychologa..Doma dve maly holky..hypotéka..a frajer mi vcera oznamil ze prijde dnes pozdeji..Rano sem mu koukala do batohu..a nasla jsem tam opet kondomy..Kdovi..jestli jsou nedavno koupené..nevim..Ale muj manžel je tak nechutnej,ze s tou dotycnou v lete jezdil na dovoleny..a vsem okolo tvrdil jak jezdi na sluzebky..a největší bomba jak vsem navykladal ze jsem ho k ty nevere dohnala ja...Vim ze si s dotycnou stale pise..Vim jak se ta slepice jmenuje..Mam vztek..Nechtela jsem rozbijet rodinu...ale tohle uz me nebavi....

semanren
29. pro 2017

@lani1
Já mám zlost i na ty slepice, kterým absolutně nevadí, že tahají muže od dětí a od žen a myslí jen na sebe. Sebestředné,do sebe zahledené slepice bez jakýchkoliv zabran. Nezodpovědní nezralí muži, kteří zničí to, co budovali kvůli krátkodobému zblbnutí hormonů. Neboj se, zvládneš to. Nevolej mu, nedoprošuj se. On je teď zblblý z té druhé a není s ním žádná řeč. Mysli hlavně na sebe a dítě, bolest ze zrady přejde a čas rány zahojí. Budu ti držet palce.

verca156
29. pro 2017

rozumím ti a chápu, zkus se na to podívat tak, že nelze vlastnit druhého člověka, tudíž příjmi tuto realitu a opravdu časem zjistíš že je to DAR... můj názor. Jsi silná žena a po svém boku si zasloužíš muže jiných kvalit, netlač na pilu a příjmi to ... opravdu uvidíš časem ❤

danfal
29. pro 2017

Ja si tohle prozila pred 12ti lety a stejne, kdyz si na to vzpomenu, je mi stale blbe. Ale jsem dukazem toho, ze se zo zvladnout da. Byla jsem potom dlouho sama, chodila do prace, vychovavala syna, koupila nam maly byt na hypo a byla proste stastna, a pak jsem potkala meho soucasneho manzela, mame dvouleta dvojcata a ja jsem stastna.
Hlavne se rid sama sebou, udelej si to podle sebe, co rika okoli je veldlejsi, ale ver, zebude lip a vsechno se da vyresit. Nejdulezitejsi je zdravi.

normalnimatka
29. pro 2017

teda ufff...:( je strašně smutný tohle číst...

hlavně měj svou hrdost... tím, že jsi ho "vyhodila" jsi asi hodně poranila jeho egíčko, byť jsi byla naprosto v právu. ale tohle ty "chlapi", který vlastně ani nejsou chlapi, to prostě tak nějak berou jinak a těžko se přes to přenesou.
takže necouvej. nestojí ti za to. buď přileze, opravdu dokáže, že o vás stojí a bude schopnej kvůli tomu něco udělat, nebo nepřileze, a snad i tim líp pro tebe. minimálně ho tím pořádně nasereš, že nejsi žádná zoufalka, ale sebevědomá žena, která má svou hrdost a ví, co chce. a to ty chlapi koneckonců docela dost zásadně přitahuje;)

mustarka
29. pro 2017

Podobnem sem si proslaazna to ze on me ze dne na den vyhodil a rekl ze maleho(2roky tehdy) tahat z baraku nebudu -az prehnana starost o malyho amoje ego na nule, a musela sem uz takhle brzo do prace. Mno je s moji nevl. Neteri taky 20let rozdil je o 11mladsi nez on. Ja sem o 2roky starsi nez ex. Takze podobna situace. Ver mi ze me je uplne pokazdy zle videt ji u vymeny maleho,mame stridavku bohuzel. A to ho chtel ex do plne pece. Nezijem v cr momentalne takze to pro me nebylo lehky co udelal ani ted. O to vic kdyz si nechava rikat od totalne zmateneho kluka mami, me rika mama... verte ze nevim co jsou oni zac. Ze nepochopi hranice ze mama je jedna a otec taky. No bude to jeste hodne vesely. Prosla sem si peklem, preji pevne nervy, zamer se na sebe a malou to pomaha strasne moc. Osobne me nahore drzela myslenka ze sem nic spatnyho neudelala a pro maleho tu musim byt jeste na dlouho. Bez nej by to uz nemelo smysl. Drz se! Bude najde se lepsi.

ariadna12
30. pro 2017

Bud rada, ze ses takoveho chlapa zbavila. Kopla bych ho, az by proletel dverma. Vyreste si styk s ditetem, vyzivne, majetkove vyporadani, a nazdar bazar. Podle mne je lepsi zit bez lhare nez se lharem. Az potkas super chlapa a ta mladice ho posle do haje, bude litovat. Ale ty ne😉. Hodne stesti. ❤️

journals
30. pro 2017

@semanren slepicim o nic nejde, ty zavazky nemaji. Tohle je veci chlapu - jejich zodpovednost, jejich rozhodnuti, jejich ztrata rodiny. Na pitome slepice bych to nesvadela. Vic sebestredny je ten chlap, ktery to vsechno vymeni za par peknych chvilek ☹

ariadna12
30. pro 2017

@journals podle mne za to muzou oba - on i milenka. Ale je pravda, ze milenka s jejich rodinou nema nic spolecneho, a on mel udrzet organ na uzde. Nekteri chlapi jsou proste nezrali jedinci. U mladoucke milenky je dobry sex, klid, zabava, dite tam nerve, milenka je vzdy upravena, nezahrnuje ho "rodinnymi problemy", je sexy, nema rodinu a starosti, odpovednost zadna, uplny raj na zemi😉. Do doby, nez si takovy chlapec nabije usta. Vice chlapu v mem okoli na tohle dojelo a dobre jim tak. A taky dojely manzelky na to, kdyz tomu svemu odpustily (milenek bylo postupne vic a jeden si bral domu i prostitutky, kdyz zena byla v laznich). Pryc od takoveho.

journals
30. pro 2017

@ariadna12 presne tak. Samozrejme ze v tom jedou oba, jen nekdy se to tu v diskuzi zvrhne v - on chudak nechtel, to ona mrcha ho svedla. On za nic vlasne nemuze.
Ze zacatku se zadny muz milence o diteti nezminuje kdyz nemusi. Casto si hraje na svobodneho pohodare a vubec mu nic nedochazi. Milenky v prvni chvili ani nemusi vedet ze ma rodinu. Ale tim je vubec neomlouvam!!! Jen udrzeni rodiny neni jejich problem. Oni jim ti blbecci take ledasco navypravi 😠

samaber
30. pro 2017

Těm slepicim ti pošuci a navykladaji, že se domů chodí jen vyspat, nebavíte se, nespite spolu... Ony pak naivně na něj hledí jak na Svatý obrázek jakej je doma vlastně chudák. Asi se budu opakovat, ale buď ráda, že je pryč. Vyřeš co nejdřív hypotéku a bydlení a ber jako štěstí, že už je ten........ Pryč

ariadna12
30. pro 2017

@journals odlehcim to tim, co mi to pripomnelo. U rodicu ve vedlejsi vesnici je pan (ted duchodce, pristehoval se), co bali damy (je nestastny se zenou a zabil se mu syn). Nemuze prijit zene na jmeno (od svatby je zena labilni, bere prasky na nervy, od svatby trpi nedostatkem sexu, jeste ten syn do toho, se zenou nejde vydrzet, sice dobre vari, ale chova se hrozne ....). To bys koukala, kolik zenskych ho politovalo. Teda z toho syna je asi fakt nestastny, ale se zenou zije min. 30 let. Jedna z tech dam byla moje pribuzna (duchodkyne, zije dlouho sama). Vubec ji netrklo, ze za ni chodi domu vzdy v noci, auto nechava za vsi, plizi se k domu jak zlodej, na verejnosti ji pomalu nepozdravi.... jednou ji dlouho nekontaktoval, az se dozvedela, ze mel tezkou nehodu. Snazila se mu zavolat na mobil. Vzala to manzelka (je s ni min. 30 let) a ptala se, kdopak to vola. Dotycna zpanikarila a zavesila. Kdyz jsem se ji opatrne dotazovala, jestli uz teda je konec, rekla posvatnou vetu: tak ja uz mu teda volat nebudu.....budu psat esemesky🙈 auuuuuuu

laskonka85
30. pro 2017

Je fakt hrozny číst,ze se to deje hodne...Vite nejhorsi je zjisit,ze ji manzel tahal k nam domu..a to i v době,kdy jsem byla v porodnici..

ariadna12
30. pro 2017

@laskonka85 jaks to vyresila? Ja bych ho normalne snad zabila. Nebo by kufry litaly z okna.

ariadna12
30. pro 2017

@laskonka85 aha, psalas to vyse, jak to je, promin.

35_a_budu_mamka
30. pro 2017

Ja bych mu vubec nepsala, nehadala se. Zatnula bych zuby, coz je velmi tezke, a nebyla bych na nej neprijemna, abych ho neodehnala uplne. Pokud je to jen poblazneni, tak je do pul roku zpatky jen Tvuj. Ale nesmi citit doma nenavist a u milenky nasledne uklidneni. Muj nazor (a zkusenost).

lani1
autor
30. pro 2017

Ona mi jeste pise at neublizuju lidem,ze to sirim dal a at se k nemu chovam slusne???

Ona je za frajerku,ze on kvuli ni opusti i rodinu a dite,tak super ona je prece,ze tohle opusti!!!

On mi rekl ze byl stastnej a spokojenej,kdyz odchazel..proste mu to ale prestalo vonet pro novy,lepsi,plny energie,mladsi,bezdetny,beztarostny..

Navic co probihalo posledni tri mesice,jsem porad si rikala,ze on nemuze mit zadny svedomi nebo emoatii,rano me vidi zvracet nez jde do prace ale jse rovnou za ni a mne rekne at nebulim a jdu spat.nebo sedi kousek ode me na gauci a koukame jak si mala hraje a on nahrava pisnicku na mobil z tv od eda sheerana perfect a posila ji ji.je toho mrte,nemuze byt navic sociopat?ze takhle zavre dvere ze dne na den a jde?zadny dotazy na malou?litost?plus ty lzi..

Chapu,ze mi nezbyva nez se smirit se situaci,ale jak??? V noci se mi o tom zda,je mi porad na zvraceni,nemuzu tomu uverit,staram se nonstop o malou a psa v dome na samote a ted pres vanoce!!!jsem uplne na dne a jemu je to jedno.lezi na gauci u mamy a pise te cuze a mama ho vola na jidlo..

Jako je z toho vyrizena moje i jeho rodina,myslim si,ze ta jeji by o tom taky mohla vedet.

Jsem nadopovana abych se nezhroutila uplne.chapete ze mate jeden den vse a chlap vam tvrdi,ze je spokojeny a pak najednoj nemate nic?!!!prodat dum,odstehovat se,zadna zahrada,chlap,klid,nic.

Ted si i rikam buhvi jak to bylo s jeho byvalou,my se totiz taky potkali v praci,on od ni odesel ze dne na den..mne ale tvrdil sileny veci,takovy si snad nemohl nikdy vymyslet..mela sem za to,ze jsem ho zachranila.dite nemeli.taky ale po 10 letech zavrel dvere a cau.par dni u mamy a pak ke mne.myslela sem,ze po te sikane co mu predvadela ji uz proste jen nechtel videt a se mnou zjistil,ze mu muze byt lip konecne.jenze buhvi jakto bylo zejo????:( mam pocit,ze umiram.ja mela sileny detstvi trpim na panicke uzkosti,nezvladam vubec stresove situace a mam nadmerny strach a tohle???

samaber
30. pro 2017

@lani1 tak to uvidíš, že milenka bude taky za pár let nebo dřív opuštěná....

bamak
30. pro 2017

@lani1 dobre jsi udelala! On by takhle mlzil donekonecna. Nic by mu nechybelo. Doma zenuska co se postara, v praci milenka. Takhle to nebude dlouho trvat a 20 ho posle do haje sama kdyz zjisti, ze to neni Jen o muchlovani, ale taky o prani ponozek, myti nadobi, vareni....

ariadna12
30. pro 2017

@lani1 jestli on vzdy te nove nevyklada, jak se ma s tou starou spatne....nebyl by prvni ani posledni.....a ke stare prispecha ne proto, ze by chtel, ale kdyz zjisti, ze u nove bydlet nemuze, nebo ze ho poslala k vode, a u stare je mu pohodlne a je tam zvykly. Ja vim, je to ted hrozne zoufalstvi. Ale mas na vic nez na takoveho chudaka. Dum se zahradou ti za nervy podle mne nestoji. A deti trpi nefungujicim vztahem rodicu. Odesla jsem (teda bez deti, ale s nervama v haji), od expritele, kdyz jsem zjistila, ze se mnou bydli-btw v krasnem dome jeho rodicu se zahradou- a s jinou chodi do kina, divadla, "na volejbal", "na pivo", "projit se na cerstvy vzduch"..... Jednou si koupili listky do divadla a ona nemohla, protoze musela na pohreb, a tak pozval mne, ze jako koupil listky😂. Nikdy predtim listky pro nas dopredu nekoupil, to jsem delala vzdy ja. Tak to mne nahlodalo, az jsem zacala zjistovat a dost se divila. Nasledoval rozchod, udobreni, a pak finalni rozchod. Stykal se s ni dal, pry jako kamaradi. Necitil se se mnou "svobodny", kdyz mi vadilo, ze se stykaji. "Omezovala" jsem ho; dokonce ho "obtezoval" muj napad zajit k psychologovi do poradny. Byla jsem "hrozne zarliva". A po x letech od finalniho rozchodu je to takhle: ja mam skveleho chlapa, ktery se chtel usadit, jsme spolu uz skoro 10 let, mame ted trimesicni miminko, krasny domov. A expritel? Podle spolehlivych zdroju nema krome pekneho baraku vubec, ale vubec nic. I v mem okoli je takovych sobecku vic, v ruznem veku, viz prispevek vyse, a jsem na ne dost vysazena. Ano, nikdo nikomu nepatri, neni dobre byt majetnicky. Ale neni taky dobre chovat se jako naprosty pitomec a lhat doma lidem do oci, protoze jsem prilis lhostejny a pohodlny a vlastne mi zivot ala " zena i milenka "vyhovuje.

dominikaromanova
30. pro 2017

@lani1,
tak sociopat určitě není, to asi můžeš být v klidu.
Je hrozné, co se Ti stalo, a věřím, že to momentálně opravdu nemáš snadné, ale každá mince má dvě strany.
Být Tebou, položím si otázku zda opravdu chceš, aby odešel na vždy a nebo ne, protože toto je celkem dosti zásadní v Tvém budoucím rozhodování a krokům které podnikneš.
Pokud se rozhodneš, že s ním opravdu již být nechceš, začni podnikat kroky hned jak budou otevřené úřady.
Jestli, ale takto rozhodnutá nejsi, asi Ti nezbude nic jiného, než se s ním sejít na neutrální půdě a o všem si v klidu promluvit. Nedělat scény a prostě mu dát prostor a čas, protože pokud bude cítit tlak z Tvé strany, bude utíkat za milenou stále, tam má klid. Ať se již rozhodneš jakkoli, přeji hodně štěstí, budeš ho opravdu potřebovat a budeš muset být silná, protože jsi máma a malá Tě potřebuje.

mlynkova85
30. pro 2017

Procházím si něčím podobným i když jsem v trochu jiné situaci jsem v 5 měsíci a doma už 2 děti mám. Manžel se k ní stěhuje po Novém roce. Já jdu hned 4.1 k psychologovi. Drž se to zvládneš. My ženský musíme být silný už kvůli dětem. V životě najdeš lepšího chlapa i když teď to bude asi těžké. Taky jen tak chlapům věřit nebudu. A ano milenky nemají srdce pro jiné o tom vím své. A to že tě bude chlap pomlouvat? Jen ty víš jak to bylo. Já mám to štěstí, že při mě stojí i jeho rodina, protože tohle se prostě nedělá. Ale srdci neporučíš. Pokud ti mohu poradit tak mu další šanci nedávej chlap se nezmění já mu jí dala už kvůli dětem taky tvrdil jak mě miluje že s ní to ukončil a blablabla. Vydrželo to rok a půl teda to jsem si myslela já on mi teď řekl že mi přes 2 roky lhal a že už mi lhát nechce. Byla jsem naivní, že jsem mu věřila. Taky nevím co budu dělat. Netuším jak to všechno zvládnu, ale co vím jistě že jeho už vedle sebe rozhodně nechci. Každý máme právo na lásku. Každý si lásku zašloužíme. Drž se a věř že v tom nejsi sama. Důležité je začít mít ráda sama sebe. To je začátek a určitě vám bude s dcerkou líp samotným než s otcem který se tahá za jinýma. Může tě těšit že když to udělal tobě tak jí udělá to stejné. Nikdo se nezmění to už je povaha toho chlapa. Můj muž měl doma také full servis jeho jediná povinnost byla chodit do práce a podívej jak to dopadlo. Teď si myslí že bych mu půjčila na víkend 2 děti? Ani náhodou nedokáže se postarat sám o sebe natož o 2 děti. Nikdy s nima nebyl 24hodin sám. Zná je jen když on chce. Je mu jedno co si děti vezmou na sebe protože on se oblékne aby mu nebyla zima,ale deti ať klidně zmrznou. Když odváděl náhodou děti do školky a školy bylo mu jedno že starší nemá ani pití ani svačinu. Že je venku sníh a mladší má jen tepláčky.
Posílám mnoho sil. Najdi si něco co tě bude dělat šťastnou. Najdi si na všem něco pozitivního. Máš krásné zdravé dítě. Co víc si přát.

ariadna12
30. pro 2017

Jo a kdyz ti ta holcina pise, co pise, prvni, co bych udelala, je, ze bych ji zablokla v telefonu. Co te ma co obtezovat? S ni bych se vubec nebavila, protoze by mne trefil slak, a to za to nestoji.

fallingstars
30. pro 2017

@lani1 Předně - ji neřeš. Nekomunikuj s ní, zablokuj si ji, aby Ti od ní nic nechodilo nebo aby si Tě nemohla zobrazit na FB, apod. Ona je v tomhle příběhu vedlejší, vím, že bys na ni teď chtěla svalit vinu, ale ta je na straně Tvého chlapa, jednoznačně. Proč si myslíš, že by to měla vědět její rodina? Aby na ni udělali bubu a ona se stáhla? To nevyřeší Váš problém, za půl roku mu může přes cestu přeběhnout jiná. Nebo “aby věděli, co je jejich dcerunka zač”? Je to jejich dcera, nevzdají se jí...to je i důvod, proč Tvá tchyně Tvého chlapa teď drží nas vodou servisem u ní doma - je to její syn, a bude, i kdyby to udělal ještě 5x. Ty bys svou dceru taky nezavrhla...

Pak ho neomlouvej. Není sociopat, je to jen blbec, momentálně zblblej sexem s mladou ženskou, nic víc, nic míň. Na malou se ptát začne, až mu dojde, že ji neuvidí tak snadnos každý den, protože to s vyhazovem myslíš vážně. Anebo taky ne, někteří chlapi holt tátou nikdy nebudou...to Ty ale neovlivníš.

Co ovlivnit můžeš je to, že si zachováš hrdost, nebudes dělat scény, jemu, milence ani její nebo jeho rodině, budeš řešit věcné záležitosti - rozvod (jste-li svoji), alimenty, péči o malou. Ideálně písemně. A hlavně si na něm nechtěj chladit žáhu přes malou, i když je to těžký - bita by na tom byla nejvíc právě dcera.

Teď je to čerstvý, takže radu na to, jak to rychle překonat, Ti nikdo nedá, prostě teď je to ve fázi, kdy to musí přebolet. Ale čas přinese brzy jinou perspektivu a uvidíš, že za pár let budeš mít možná choutky slečně poděkovat, že Tě zbavila takovéhou troubelína...držím palce!

kacakkv
30. pro 2017

On se vrátí - co s dvacítkou krom sexu? Co ona s ním - skoro 40cátníkem? Otázkou je, jestli ho brát zpátky? Odpustíš, zapomeneš nebo půjdeš dál s někým lepším?

shine2015
30. pro 2017

@lani1 najdi si klimese na YouTube ... Má dobre přednášky - dlouhé ale k zamyšlení...
Ty se zamysli zda s nim chce být - podle tvého popisu mi přijde ze jsi ho vykopla a čekala ze přijde s prosikem což jsi ale podle mě udělala v dost vlnou dobu k když chápu ze jsi byla dost na nervy...

Brek dolejzani hádky i po telefonu sms výtky nic nespravi.
Musíš se dat dokupy alespoň před nim. Dolejzat je nesmysl stejne by se nevrátil a i kdyby budeš z toho stejne vyrizena ještě víc, ze nepřišel s omluvou on.
Teď můžeš dělat jedine. Nepsat nevolat s nim, pokud se neozve on. Na ni nereaguj vůbec, pokud zavolá nebo napíše on být stroha nedělat naschvaly a před nim nad věci klidná žádné výtky apod. Domluvit důležité skrze deti a žádné další věci neřešit. To by byla šance ze časem přijde a vrátí se....a pokud ne tak j kdyby ses stavěla na hlavu tak s nim tak nehne. Nemá smysl se ponizovat. A ani bych to extra neřešila s jeho rodinou.... na druhou stranu nemáš 5deti a sama nezustanes.
Drz se vím ze to není snadný.... ono kdyby jsi ho nevyhodila dost možná by doma provokoval ale zatím byl.... Heled ale na druhou stranu pokud je zblby do někoho jiného, nemyslím si, ze by jsi mu nechyběla vůbec.... ale dolejzat ty Nesmis nikdy to sk pamatuj. A nedělej scény to ničemu nepomůže, Zavolej kamosce Objednej se k psychologovi atp ale před nim mej svoji hrdost. Nedělej naschvaly .... drz se a ať se vše vyřeší brzy tak ať jsi spokojena!!! Pokud budeš i časem s nim bude to dlouhá cesta odpuštění na to se příprav a pokud ne přijde někdo jiny😉

danfal
30. pro 2017

@lani1 je to nezraly chlap i ve svem veku. Uz to udelal jednou, udela to klidne zase. Vidis, obvinujes milenku, co onadela, ale ona treba taky mysli, ze svaho partnera sikanujes, ze jsi strasna zenska, ver tomu, ze ji rekl naprosto vsechno a jeste si toho kupu vymyslel. Bud rada, ze to skoncilo, takovy chlap je k nicemu. Dej se dohromady psychicky, postav se na vlastni nohy, najdi si praci a uvidis, ze bude lip.
Klidne brec, mluvo tom, ale vynechej milenku, pro ni jsi hrozna zenska stejne jako pro tebe byla jeho ex. Mozna je drsne, co jsem napsala, ale je to tak.

kkarolinka
30. pro 2017

@lani1 je to smutný, neboj nejsi v tom sama a zvládneš to, jednou budeš ráda, že to nedopadlo, až potkáš toho pravého. Kamarádka řešila teď to samé, barák na hypotéku, 3 děti s manželem a on si našel jinou. Hodně jí to vzalo, odstěhovala se 100 km od něj pryč, ale stejně se s tím musí srovnat a neuteče tomu. Drž se, odpusť mu to, abys mohla jít dál, ale zase se nenech využívat ;)