icon

Přítel po mě vyžaduje sex nevhodným způsobem a vyčítá mi péči o nemocného tátu.

valkyra222
9. srp 2019

Jsem s přítelem pomalu devět let. Máme dvě děti. Bydlíme u mých rodičů kteří obývají přízemí a my patro. Máme společný vchod tudíž dům není dvougenerační žijeme prostě ve třech miststnostech. Chlap má ještě z prvního manželství tři děti. Poslední dobou mi chlap připadá jako snobsky namyšlený sexuchtivy id..t!! Když delší dobu spolu nespime (přijedou děti a spí v obýváku na gauči a my máme otevřené dveře do ložnice, nebo mám menší zdravotní problemy) je nevrlý podrazdeny až hnusný a má hnusne návrhy a nestydí se je říkat ani před našimi ani před jeho detma. Vyčítá mi že na něho kašlu že se k němu vůbec nemám a chovám se jak by byl moje pritez. Teď je to taky týden co jsme spolu nespali je u nás jeho nejstarší syn a včera jsem mého otce po delších zdravotních problémech musela odvézt do nemocnice. Hned na mě uhodil že takové plány dneska vůbec neměl že jsme měli jet na nákup a s detma někam na oběd. Zeptala jsem se ho jestli to myslí vážně. Vzala jsem klíče od auta naložil rodiče a jela směr nemocnice. Přišla mi od něj SMS ať si uvědomím v čem jezdím a že se s ním mám až moc dobře. Napsala jsem jak to myslí tak už neodepsal. Později za mnou přijel k nemocnici na parkoviště s detma když jsme předávali sedačky tak mi zvedl sukni že si dáme číslo řekla jsem jestli to myslí vážně.... Prostě jsem na něj začala řvát jestli je normální v takové situaci a na takovém místě. Normálně i před dětmi tak se ještě nasral a celý den byla tichá domácnost.... Prostě vůbec semnou nesoucitil že jsem s nervama kvůli tátovi že s ním nespím jenom aby nás děcka neslyšeli říká že se furt vymlouvam a že se mi to hodí! Já už ho začínám mít plne kecky. Když jdu ven sama s detma vyvolává kde se tahám že beztak někde s někým pelesim. Do práce mě nepustí že bude vydělávat on. S detma jsem od rána do večera sama. On je s nima jen ráno a večer jestli si Teda nesedne do hospody a nepřijde v nocy ozraly a nerve na celý dům že nevím co to jsou manželské povinnosti....uz vážně uvažuji že zůstanu s dětmi sama 😞

Strana
z4
zelenaesmolda
9. srp 2019

@meronym
takze vlastne nezbyva manzelce,ktera se chce zbavit manzela nez ho obvinit z DN...

sahrazad1
9. srp 2019

@meronym přesně tohle jsem měla na mysli, totiž je vystěhovat někoho proti jeho vůli, když v nemovitosti má trvalé bydliště, je docela oříšek...

meronym
9. srp 2019

@sahrazad1 Jenom doplnuji, ze to oficialni trvale bydliste je tam opravdu nepodstatne. Podstatny je skutecny stav - zda tam osoba trvale bydli.

valkyra222
autor
9. srp 2019

Dum je psaný na mě. Jsem jediná majitelka domu a celkovych pozemku. Ale jen díky němu. Bylo to tehdy dost složité s rodiči litali v průseru a kdyby ne jeho už bychom ten dům neměli. Částečně ho lehce opravil. Proto je mi morálně blbe abych ho vyhazovala. :( je mi to proti srsti. Psychicky mě tyra ale já se nedávám a vždy když má problém tak se nedám. Ale už jsem z takového vztahu unavená :/

lery92
9. srp 2019

@meronym omlouvám se , že se vměšuju do Vaší diskuze ohledně vystěhování jednoho z manželů , ale i já mám takovou jobovku , kterou jsem dodnes nepochopila.ex -Manžel mě poprvé uhodil , nahlásila jsem to tedy policii . Kriminálka mi hory doly slibovala , že ho vystěhuje .Nebo vykáže ze společného bytu .Ještě ten večer ( stále si říkám , že v tom musel figurovat nějaký šikovný právník ) mi policie skrz anonymní číslo oznámila , tě jim je velice líto , ale ,,že nebyly shledány důvody k vykazani " (mj. bezvadná ráda policie , dejte si klíče do dveří ev.sklenice před dveře )
Je Vám jasný , že pak až mě pořezal ?Pak už tedy důvody se ke mě přiblížit našli ... Kroutil hlavou doteď , neříkám že by si mě nenašel v práci , že by eventuelne při vykázání beztak tento fakt nebral na zřetel , ale nechápu , opravdu nechápu , jak policii mohl stačit jeho ,,příslib" že se ke mě nepřiblíží a že bude v místě trvalého bydliště svých rodičů .(200 metrů od našeho společného bydliště )???

zelenaesmolda
9. srp 2019

@valkyra222
takze on te psychicky tyra a tobe je blbe si to nenechat libit?
sorry ale pokud byl tak hloupy,aby spravoval dum,ktery neni jeho tak ja bych se s tim nemazala a bylo by mi ukradene jake zasluhy na tom ma protoze oficialne jsem majitelka ja a to je to,na cem zalezi.

sudylichozrout
9. srp 2019

@zelenaesmolda Evidentne je to slusna holka a uvedomuje si, ze ten chlap, at je jakykoliv, ma nejakou zasluhu na tom, ze muze ten dum vlastnit. Chapu to dilema.
@valkyra222 Nicmene to neznamena, ze se kvuli nejakym drivejsim zasluham musis nechat znicit. Zivot mas jen jeden, neexistuje reload. Kdyz ho promrhas, umres jako nestastna osoba.

zelenaesmolda
9. srp 2019

@sudylichozrout
jako ja to dilema taky chapu a kdyby byl normalni tak me ani nenapadne uvazovat timhle stylem ale u tyrana byhc se s tim neparala...

sudylichozrout
9. srp 2019

@zelenaesmolda Jj, vubec to nerozporuji 🙂

zelenaesmolda
9. srp 2019

@sudylichozrout
treba je budhistka,ti reload maji :D

sudylichozrout
9. srp 2019
odula
9. srp 2019

@zelenaesmolda jenže to není reload. To je "žila jsi ve srackach? Musíš se do dalších narodit abys ty předchozí rozklicovala". Děkuju pěkně 😁
@valkyra222 rozumím tomu dilematu - ale to že investoval, ho preci nijak neopravnuje k tomu, aby se choval jako debil a psychicky tě týral. Veškerý závazky se nastesti dají řešit právní cestou. Zkus se poradit s pravnikem.

hanka_333
10. srp 2019

Z reakci autorky mam dojem, ze na odchod ze vztahu neni zatim pripravena. Je skoda, hlavne kvuli detem. Asi bych tedy zacala tajnou poradou s pravnikem - investice do domu versus najem, jak by mohlo vypadat ferove vyrovnani... Chapu i moralni dilema, ze drive hodne pomohl, investoval... proste vse tohle cloveka brzdi a nechce udelat radikalni rez. Ale porada s pravnikem by mohla vyjasnit situaci.

Do rozhovoru s pritelem o jeho "napraveni" bych se asi nepoustela. To by zrejme vystupnovalo jeho agresivitu? Ale mozna by ho vidina odchodu z domku, byt i s financni kompenzaci, a vidina placeni alimentu na pet deti donutila chovat se lepe?

zelenaesmolda
10. srp 2019

@odula
no ale az je rozklickujes tak se pak narodis do mensich sracek a s kazdym pristim zivotem je to lepsi a lepsi :D

zelenaesmolda
10. srp 2019

@hanka_333
pochybuju,podle me by se ji akorat vysmal,ze neodejde a ze ona ho nedonuti

gruyerre
10. srp 2019

@valkyra222 z toho, co píšeš, je zřejmé, že s tím nechceš nic dělat, resp.hledas si sama pro sebe důvody, proč to nejde. Ale ono by to šlo. Škoda, že aspoň kvůli těm dětem se nerozhoupeš a ony musí žít v těch sra*kách s vámi. Na nějaký morální důvody, proč ho nevyhodit, by ses měla vykašlat. Nutit nekoho k sexu je moralni? Nebo delat si z nekoho služku? Nebo nadávat, ponižovat, nepouštět do práce? A vychovávat v takové rodině děti?

zelenaesmolda
10. srp 2019

@gruyerre
presne tak,on podle me ji pomohl v nouzi protoze vedel,ze to pak bude moct pozdeji vyuzit,nebyla to zadna dobrota ze srdce ale prosty plan na to,jak si ji omotat kolem prstu...

zelenaesmolda
10. srp 2019

@valkyra222
uz jsi neco vyresila?rozhodla ses nejak?

lucajda17
10. srp 2019

@valkyra222
Ty uz si mu ale moralne vse davno splatila. Ty si nic spatneho neudelala a ani nedelas. To on te dostal tam, kam chtel. Neveris si a neumis si predstavit, jak to bez nej zvladnes. Tobe bude o moc lepe bez neho a ja verim, ze to zvladnes a postavis se mu a vztah s nim ukoncis. Nechtej prozit zivot s takovym sobcem, mysli na sve deti, hlavne na ne. Dum je psany na tebe, jsi ve vyborne pozici. Co rikaji rodice na takoveho zetaka? Urcite i oni si pro tebe predstavovali lepsi zivot. V rodine snad mate par chlapu, co by mu pomohli odejit, sama ho z domu nedostanes. Bud silna, verim, ze to zvladnes.

brunetka11
11. srp 2019

@valkyra222 Zavolej nebo vyhledej psychologickou pomoc - Bílý kruh bezpečí nebo alespoň psychologa.
Teď to, prosím, neber ve zlém - motáš se v bludném kruhu - potřebuješ “být za tu hodnou” - opravdu to nemyslím zle a nijak ti nechci ublížit.
Teď je ve vašem vztahu on ten mizera, ty jsi ta hodná. Očividně máš problém se přepnout do role “té mrchy, co ho vysosala”.
Ano, s velkou pravděpodobností si tohle na svou adresu vyslechneš. Ale tím, že ti někdo s něčím vaší rodině pomohl, ještě neznamená, že se musíš stát psychicky i fyzicky jeho doživotním otrokem.
Finanční závazek je do budoucna řešitelný - až děti povyrostou a ty se oklepeš, vrátíš se do práce. Ale tím dlužníkem tu už navždy bude on - tím, jak poznamenal tebe, co vidí tvé děti a jak tahle s*ačka formuje vaše vnímání vztahů. Pokud chceš tenhle vzorec chování předat svým dětem, ok žij tak dál.
Jestli jim chceš dát šanci žít hezky a rovně, vyhledej tu odbornou pomoc.
Na řeči lidí kolem nehleď, je to tvůj život a hlavně tvých dětí.

zelenaesmolda
11. srp 2019

@lucajda17
jak znam manipulatory tak pred tchanovcema se tvari jako milius a milujici manzel a otec takze oni vubec nemusi vedet co se deje

lucajda17
11. srp 2019

@zelenaesmolda
To mas urcite pravdu, ale kdyz zakladatelka psala, ze se pritel opije a rve na cely barak, tak to myslim musi rodice slyset, ale treba se pletu. Jen me zajimalo jak se k tomu stavi oni.

zelenaesmolda
11. srp 2019

@lucajda17
pravda

veronicka89
11. srp 2019

Nula... Uz nevi cim by si zvedl nizke sebevedomi ...

V praci to asi stoji za prd ...byt kancem se mu taky nedari ( doma ) vek se asi blizi k nejakemu kulatemu cislu ....

Jeste prijdou kecy typu ze vse delas blbe a jen utracis 👆...

wendyp
1. zář 2019

Tak tohle chování je fakt sexy a vzrušující no. Ten by jel smykem frajer..

zelenaesmolda
1. zář 2019

@valkyra222
vyresila jsi to nejak?

biedronka10
2. zář 2019

@valkyra222 omlouvam se za drsny vyraz, ale takovymu bych dala do dr.... zky az by se mu ta huba dozivotne zkrivila...to jenasi tak vsechno co by potreboval

Strana
z4