Přítel stále odjíždí na víkendy k rodičům, chtěla bych už normální domácnost.
Ahoj holky, je mi 24, mám 3 roky hezký vztah, s přítelem spolu bydlíme 2 roky. Co mě ale mrzí, tak že to bydlení je furt ještě takové studenské a nějak se u nás zažilo jezdit na víkendy domu, ale každy k sobě, i s prádlem na vyprání, protože nemáme pračku. Je mi 23. Teď jsme si tedy od 1.10. našli nový byt,větší a tam se stěhujeme. Tedy já jsem našla, on nadával, jak je vše drahé, přitom má plat 35 tisíc.
Prostě mě mrzí, že to není takové to opravdové bydlení, kdy jsme spolu i víkendy a společně pak jedeme na návštěvu za rodiči. Přítel k tomu nemá důvod, má u rodičů samostatný byt. Já se vracím do 2KK s k 5 lidem.
Už jsme o tom mluvili několikrát, slíbil že "se budeme snažit být v bytě spolu více dní". Což je jako hezké, ale mně to přijde furt málo. Má asi nějaký blok ze závazků.
Než abych ho nutila, tak jsem teď ve společném bytě sama a on u svých rodičů. Jako jasně, návštěvy ok, ale on má prostě asi fixaci
Jak to máte ve vztahu vy, pokud vám je tolik, co nám? Nebo co si o tom myslíte?
Mně přijde, že jsem celá nějak napřed, a evidentně to, že je o 1 rok starší ho asi nedělá vyspělejším.
Jako upřímně, kdyby se teď objevil nějaký zajištěný 30 letý chlap, který ví, co chce, a řekl "pojď , tady jsem našel byt, kde s tebou chci žít a přestěhovat si tě sem"...
Dobrý robila som si test chcem sa opýtať či je pozitivny
@majabalogova Dobry den, pisete do spatne skupiny. Ale rovnou odpovim: ne, test pozitivni neni.

Dobrý robila som si test chcem sa opýtať či je pozitivny