Přítel žárlí. Nechce, abych se chodila bavit
Ahoj holky,sedm letu zijeme s pritelem spolu,mame dve deti.Zijeme jako neormalni rodina,obcas hadka,deti zlobi,penez taky neni moc,ale tohle vse se da vyresit.Co je ale horsi je fakt,ze kdyz nastane okamzik kdy ja bych se chtela jit bavit,tak zacne peklo.Pritel je ten tip,co moc neplanuje kdy pujde na pivo,proste si da pivo doma,pak jde kourit a nekdy uz se nevrati a odejde do mesta.Ale ja planovat musim,takze se ho zeptam jestli muzu jit,jestli mu to nevadi.Najednou jak kdyz pichne do vosiho hnizda.Bud to nekomntuje vubec,nebo jsou holky se kteryma jdu hrozny,nebo mi diktuje v kolik mam prijit,nekdy i kam muzu a kam nemam chodit,potom zas co na sebe a v cem vypadam,a podezreni ze tam s nekym budu mluvit a nekdo by se na me mohl divat to ho uplne zere.Zacne me psych.vydirat ze jestli odjedu sebere mi deti,nebo jim rika ze uz je nemam rada,ze mam dulezitejsi veci.Me taky rika ze na nej prdim,ze radsi jdu s kamoskama.Ovsem ja jsem za 4.5 roku co jsem doma s detma byla asi tak petkrat venku bez nich..To on se ptat nemusi,odejde a jeste se druhej den mraci na me.Ja kolikrat nemam silu se s nim hadat a nechci nic resit tak proste nejdu ale strasne rada bych.Vzdycky jsem byla prubojna a svobodna,rada se bavila.Ale ted jen deti a varit a uklizet a nakupovat,to je vsechno co muzu.Bavit jsem se prej mela dokud jsme nemeli deti,coz mu ostatne taky vadilo...Proste nevim jak z tohoven.Zarli,to je jasne,ale jak to napravit aby pochopil ze ja se taky potrebuju odreagovat.Nekdy se stane ze se pohadame kvuli tomu ze ja bych chtela jit a on mi to zakazuje a dopadne to tak ze se urazi a odejde a bavit se jde on no a ja zas drepim doma.Poradte co s tim.
@vroninka22 je mi to jasné, že odchody nejsou jednoduché a že máte spolu i hezké zážitky, ale je to žárlivec. třeba já ak jsem ve většině věcí nerozhodná, tak co se týče ukončování vztahů zcela radikální a rychlá, když to neklapalo. V některých věcech nemá cenu ztrácet víc času než je nutné.
@vroninka22 Jsi šťastná ? Nemusíš odpovídat mě, odpověz sama sobě, ale nelži si.A až si odpovíš, tak pak podle toho jednej.Buď zůstaň ve svém šťastném manželství a nebo uteč.Není na tom nic těžkého,protože dnes ještě jednáš jen sama za sebe a ne za své děti.Nehledej pak důvody , proč to nejde, ale hledej důvody, proč musíš.Žádné dítě na světě si nezaslouží mít nešťastnou maminku. Najdi svoji ztracenou sílu, ať můžeš jednou svým dětem ukázat, že jejich maminka není žádná onuce a že si váží sama sebe a nikomu nedovolí, aby s ní jednal tak, jak s tebou teď jedná tvůj "manžel".
@tarra27
@somalicats
@petrusew
@thesun tak vyhrožování už tu taky máme, máme spolu králíčka a je mi vygrozovano tím, že mi ho nedá... Naposledy, když jsem odešla na týden pryč, k rodičům a důvod.... Udělalo se mi doma zle a byla jsem sama, tak jsem si zavolala rychlou, když jsem mu pak volala a čekala jsem nějakou oporu, bylo mi řečeno, že si za to můžusama a zže od něj se opory nedockam, že si to dělám sama a může za to kouření... To mě naprosto pilozilo, zavolala jsem sestře, zabalili jsme věci a jela jsem, nevěřil do poslední chvíle, že to udělá, aaž když přijel večer z práce, čekala jsem, že třeba se u našich staví jak mi je a ono nic... Jen mi pak vypisoval, že se do sám v hospodě a zapiji zal, tě jsme měli po dlouhé době volný víkend a já si odjedu.. Pak následovali telefonáty od tchyně, ta tedy byla na mě straně a porad mě tvrdila, že mu vynadala a že si myslí, že už bude lepší... Jelikož Bo před vánocemi, tak jsem se vrátila, bez omluvy, kterou prý po něm nemůžu chtít, pac mě vychovává k lepšímu životu a když to nejde po dobrém, odnaučit mě kouřit půjde to po zlem, tedy jsem označována za zkurveneho fetaka, devku atd... Omlouvám se za vulgarnost, ale cituji.... Je strašné, jak žena může klesnout, tak hluboko a nechat si tohle líbit...
@pomnena sama jsem si řekla, ještě jednou a takhle mi řekne naposledy.... Bude to těžké, ale mam úžasné kamarády, kolegy, rodinu a díky nim to zvládnu!
@alubif přesně tak, jenže to hezké zničí to zle a to já nemůžu že sebe dostat, pro to spolu ani nemáme sex... Prostě nemůžu, nemůžu to dostat z hlavy, jak mě oslovuje a nejde to....
@vroninka22 Holka zlatá, seber se a odjeď na trvalo! Nevracela bych se, podala žádost o rozvod a odstřihla se od toho cvoka. Šťastná nejsi, v klidu taky ne...chceš tenhle život a prodlužovat tu nesmyslnou agónii? Já bych teda nechtěla a rozhodně to není chlap, kterého bych chtěla jako otce svých dětí!
@merunkova moc hezky napsané, děkuji, budu se toho držet a myslet na to.... 😉
@vroninka22 ať se rozhodneš jakkoli, tak jen k tvé spokojenosti. Držím pěsti!!!!!
@vroninka22 emocionální mrzák to je a ty se dobrovolně necháváš ničit a ponižovat, jako nezlob se na mne, proč jsi se k němu vracela, když by tě nechal klidně umřít a bylo mu to jedno, jsi normální???????
@sulemina upřímně, ne nejsem.... Větší blbku jako já už nenajde... A to jsem dřív byla sebevědomá, bylo mé všude plno, s nikým jsem se neparala a takhle jsem dopadla.... Úplná nula, bez kousku hrdosti.
tak mi je líto za tebe, jak žiješ a nežiješ, protože mládí a to krásný co jsi mohla prožít ti už nikdo nedá zpátky..
@petrusew mám strach, že najdu ještě většího blázna, před ním jsem měla vztah 3 roky pomalu se stejným zarlivcem, ale nikdy mi nevynadal sprostě, jeho otec mlátil maminku a jáje nněkolikrát od sebe odtrhavala, ji samotnou jsem premlouvala ať odejde a jak jsem dopadla já, sama to nedokážu a ziju pomalu v tom samém! Pokud se rozvedu, chlapa nechci vidět ani z rychlíku.... Je pravda, že díky tady tomu jsem někoho poznala, kdo by mě nosil na rukou a porad čeká a já jsem tak hloupá, že zůstávám.... V těch nejhorších chvílích stal při mé, místo manžela....
Verčo, nemá cenu se s ním trápit... jen Tě to ničí, co jsem tak trochu četla... děti nemáte, jsi mladá...
Chlapů je opravdu hodně... a hodných, to mi věř... taky jsem zažila přítele, co na mě byl vulgární, ty keci, že mě musí vychovat k lepšímu znám 😀
Si představ, že by jste měli pak spolem děti a on by se takto choval k Tobě a pak třeba i k nim... pak by to bylo ještě horší, budeš s dětmi doma, bude mít větší šanci s tebou manipulovat...
Přeji hodně štěstí a správné rozhodnutí 🙂
@alubif děkuji
zajdi si k psychologovi, kde začlo tvé sebevědomí klesat, nastíní ti, proč si vybíráš stejné partnery, to ti pomůže něco v tomhle směru udělat
@vroninka22 vidíš, oporu máš 🙂 Jen udělat ten krok. Dala bych si předsevzetí, odejdu a nebudu se ohlížet na někoho, kdo si to na 100% nezaslouží. Máš v blízkosti někoho, kdo ti stojí po boku a možná z toho časem bude něco nádherného 🙂 Nech věci plynout, uvidíš, jak se to vyvrbí 🙂 Každopádně, děti nemáte, nic tě u něj nedrží. Jdi. Pokud budeš potřebovat podržet, podpořit, určitě se najde někdo. Buď tu, virtuálně, nebo v tvé blízkosti a ten tam je 🙂 Jen se nebát 🙂
co tě drží u manžela, že ses vrátila, hlavní důvod je? pojmenuj si to
@barinkas opravdu ještě, nějaký normální někde je!? ☹ děkuji, já ví, tže nejsou všichnisstejní, ale jak jsem psala, je to kolotoč, jednou tak a podruhé tak...
@sulemina teď jdu v lednu co řeší partnerské problémy, tak uvidím, děkuji.
@petrusew to ano, moc mi pomohl a je neuvěřitelné, že i když pořád dostává košem, tu pro mě je a to už 7 měsíců.... Vždycky mě vyslechl, podržel... Chápe to, jak to je, ale chce, abych byla šťastná a já mám prostě strach, že kdybych odešla skrze někoho, že toho budu později litovat a asi nesnesu řeči lidi okolo.... I když na druhou stranu, když budu šťastnější není čeho pak litovat.
neděkuj, nemáš zač, mé kamarádce to hodně pomohlo, začla jinak vidět vztahy a uvažovat a ten nový kamarád tě přitahuje?
@vroninka22 Určitě někde je ten, který se o tebe bude starat, nikoliv tě pronásledovat a vulgárně urážet 🙂
nenechte se manipulovat, i samu sebe manipulujete domnělými pocity viny - nikomu to nic nepřináší. Pokud má váš muž dojem, že vás má "vychovat", tak se k vám bude vždy chovat s despektem jako k nějakému otrokovi, protože sám se asi cítí jako vyvolený polobůh, a když se něco stane, tak lituje akorát sám sebe - narcis bez empatie. Co vám ten vztah teda dává? upřímně...
@vroninka22 dej tomu čas, nemusíš odcházet k vůli němu, ale kvůli sobě! Copak ty si nezasloužíš být šťastná, v klidu a v pohodě? Zasloužíš a na řeči ostatních nedej, oni s vámi nežijí, neví, čím procházíš, když se jim nesvěříš. Myslím, že kdyby jsi to někomu řekla, tak tě všichni podpoří v rozhodnutí odejít. 🙂 a že máš někoho, komu se můžeš svěřit je jen dobře. On není stejný, kdyby byl, nezajímalo by ho to 🙂
mám obavu, jak začne svou hračku on ztrácet, tak začne bojovat manipulacema a potrvá to zbytečně dlouho
pokud máte podporu v rodině, kamarádech a rýsuje se i někdo bližší, proč stále váháte. Akorát ztrácíte čas. A nebudete odcházet kvůli někomu jinému, ale kvůli šílenému chování manžela!!! Ale je pravda, že pokud se někdo takový objeví, je snazší ten krok udělat 🙂 Na kecy ostatních nedejte, i když byste byla světice, tak se najde spousta takových, kteří si rádi plivnou
@vroninka22 samozřejmě, že jsou 🙂 Je jich spousta... třeba ten Tvůj kamarád je určitě jiný jak manžel 🙂
@sulemina tak hlavní důvod byl, že se blížili vánoce, bylo mého lito, tchyně do toho dala taky hodně úsilí, tak i skrze ni, ke všemu ona je nemocná, tak i to zahralo svoji roli a hlavně i ze přeci jen tam. Jsem doma, ne že by mi bylo u našich zle, to ne, dokonce jsem i přibrala, navíc i po Ferdovi mi bylo smutno, spíše si myslí, ttakový zvyk...
ty se v tom převýchovném ústavu cítíš doma? a co ten kamarád, žádné city?

nikomu nic vysvětlovat nemusíte, rozumím tomu, že i naše nejdramatičtější představy se ani zčásti neblíží tomu, co musíte zažívat. Hlavně si nedokážu představit tu šílenou rozpolcenost, kterou popisujete. Bohužel v ní však sama dál dobrovolně zůstáváte. Bylo by přece fajn, kdybyste vedle sebe měla člověka z větší části předvídatelného (kdo z nás je 100%, že? 🙂 ), ne měnící se hurikán, který nezvládá ani sám sebe. Určitě byste něco takové dokázala, už jen to, že o tom takto přemýšlíte a přiznáváte si, jaký váš vztah je - to už je krůček ke změně.