Přítelova nálada zničila den Sv. Valentýna. Jak se s tím srovnat?
Ahojky dnešek kdyby radši nebyl ...Ráno jsem letěla ještě schválne honem pro nějaký sladký dárek než se přítel probudí. To mi sice vyšlo, ale on se vzbudil s nějakou hnusnou podrážděnou náladou..neměla jsem chuť mu ani nic dávat..Pak jsem teda po nějaké době až přišla s tím vším a on mi to div nehodil na hlavu se slovy že nic nemá, že to co chtěl neměli nebo co, že měl něco vybraného, nepochopila sem, a že tyhle debilni svátky blabla..Řekla jsem na to jen že jsem se na to asi měla vykašlat, přitakal že jo, že jsem měla, a že jsem měla radši šetřit. Jsme spolu 7 rokem, nikdy jsme si neřekli že tento svátek neslavime, i když vím že úplně na větvi z něj není, ale o dárek mi nešlo vůbec. Odešla jsem do ložnice, kam mi to po chvíli donesl řekl že to je krásný ale on to nechce protože nic nemá. Nevadilo mě že nemá ale to chování ...Hrozně moc mě to zabolelo. Pak usnul a spal doteď, před chvílí odešel do práce na noční, ani ahoj ani promiň, nic 🙄 jsem z toho totálně smutná celý den, nechci radu ani nic podobného jen jsem si říkala že se z toho vypíšu a třeba mi to pomůže..
Přijde mi smutné a překvapivé, kolika ženám přijde v pořádku tohle hrubé a neslušné chování ze strany partnera a řekne si "no tak má prostě blbou náladu". Kdyby se ke mně takhle choval partner po tom, co já jsem k němu laskavá a snažím se ho potěšit, tak bych byla naštvaná minimálně tak, jako autorka. I s blbou náladou lze říct "Moc děkuju, ale necítím se dobře a na oslavy. Vynahradíme si to jindy. Promiň."
Tady ale přece vůbec nejde o Valentýna, ale o to, že chlap reagoval jako blbec. Jen si odmyslete ten svátek. Dáte partnerovi pozornost, třeba jen tak, a on Vám začne nadávat...Wtf? Taky si nic nedáváme, neslavíme to, letos chlap poprvé za 13 let, co jsme spolu, něco donesl. Poděkovala jsem a potěšilo mě, že mi chtěl udělat radost, i když já pro něj nic neměla a Valentýn mě fakt nebere.
@michaela666 😀

@alice180 Taky to nechápu, ale pro jistotu jsem manžela dvakrát předem upozornila, že bude ten Valentýn, který je naprosto trapný, komerční a neslavíme ho, ale přesto by bylo blbý, kdyby mi ni nedal 😀 A že by bylo fajn si spolu aspoň sednout a udělat si na sebe čas. Koupila jsem mu čokoládu a kus masa, on mi dal strašně kýčovitou kytku ze supermarketu, zasmáli jsme se tomu, připravili si spolu večeři a byla z toho všestranná spokojenost - neměla jsem zbytečná očekávání, on nebyl ve stresu, že musí něco vymýšlet, a bylo fajn si připomenout, že jsme spolu rádi.