icon

Přítelova "online" nevěra s mou kamarádkou

mamiiinka
5. srp 2015

Spíš si jdu postěžovat,než žádat o radu 🙂. I když i ta by možná bodla.

Musím říct, že jsem dost žárlivá, a že občas mám problém to ukočírovat a nedělat scény. A jak to tak bývá se žárlivostí přichází i jistá nedůvěra jak v sebe sama tak v partnera. Přesto, že známe své hesla a přístupové jména ke všem našim účtům navzájem, přesto že si nelžeme a jsme k sobě (ač někdy to vede k dohadům) upřímní.
Jsem 3 měsíce po porodu, a holky žádná sláva to není- už před otěhotněním jsem začala tloustnou (dost) díky toho že jsem přestala kouřit, chodit do práce a celkově... no a teď jsem jako malý(možná trošku větší) slon. A to mi taky nepřidává na sebevědomí(zhubnout prostě nejde hned- jde to pomalu ale jde).
A mým problémem- spíše trápením se stalo pár jak oni tomu říkají "nevinných" vět.
Abych to uvedla na pravou míru, a hlavně vysvětlila proč neletím za nejlepší kamarádkou a nestěžuji si jí- : To právě ona a můj milý si totiž píšou zprávy se silným sexuálním podtextem a jejich konverzace je samozřejmě čistě teoretická( oba dva tvrdí jak by mi to nikdy neudělali). Na Jejich fantazie- co by kdyby- jsem přišla i dost náhodou.

Je pochopitelné, že se citím podvedená? Když si takhle vypisuje a kamarádům říká, jak si nikdy nemysle že by byl schopný mě podvést- ale už nad tím přemýšlí, když je tolik možností? Přece je blblost, zahazovat to všechno kvůli pár řádkům, které jsem četla...Ale je to ve mě- co když to není poprvé, co když to bude dělat dál, co když mě vážně začne podvádět?...

a korunku nasadili oba dva :D oni si totiž prý mysleli že na druhé staně jsem já, že si oba píšou semnou :D Přítel ačkoliv je dost inteligentní, si vážně myslí že tomuhle uvěřím :D neznám její heslo ani email, což oba dobře ví... a pokud si myslel že jsem to já, proč celou konverzaci smazal?

Máte nějaké návrhy jak sama sobě domluvit, a nedělat unáhlené závěry- jako je balení kufrů ? 🙂 Nehcci všechno ztratit, zvláště když jsem s ním byla tak štastná...

Strana
z3
elu
13. srp 2015

každej si občas s někým něco napíše....ale po porodu s kamarádkou???? to musí být blbka století, okamžitě bych ji zliklidovala a chlapovi bych teda dala pořádně pokouřit

paulittav
13. srp 2015

@michalka_n jojo, mě taky kdysi expřítel žádal o ruku až když došlo na nejhorší (po 3 letech, co mě podváděl kde to šlo, ke mě se to doneslo jako poslední), takhle člověk pozná naprostýho ubožáka.... Mojí ségru taky expřítel žádal o ruku když ho posílala k vodě kvůli nevěře (akorát že ten můj měl aspoň prstýnek, ten její ne - dodneška netuším co si jako myslel, že mu ségra padne kolem krku?! 😕 ) ....

dudid
13. srp 2015

@mamiiinka nechci malovat čerta na zeď,ale něco podobného jsem zažila vloni já, přítel si furt psal s kolegyní z práce, ze začátku jsem si myslela že to je nevinný,ale poté co se se mnou po 8 letým vztahu a 3 měsíce před svatbou najednou rozešel jsem si uvědomila,že to nebylo tak nevinny jak jsem si myslela

majdulena
15. srp 2015

@mamiiinka přítel si taky potřeboval dokázat jak je žádaný. Psala mu sousedka po večerech a uháněla ho kde mohla. Jemu se to samozřejmě líbilo. Když jsem se naštvala a chtěla vysvětlení tak mi řekl, že jde jen o srandu. Na můj nátlak to ukončil a slečna mi psala a hrozně se divila proč mi vadí že si píšou, že jsou jen kamarádi.
Po několika letech během naší krize se situace opakovala a přišla na řadu jiná slečna. Nejdříve jsem brala, že to jsou asi kamarádi, ale zjistila jsem, že si píšou prasárny a opět jsem udělala zlo. Můj starej měl doma vojnu a slečně jsem napsala aby ihned dala zpátečku jinak poinformuji jejího přítele. Na truc jsem přítelovi dala ochutnat hořkého nápoje, kterého se mi dostávalo. - A to byste koukali jak rychle otočil. Od té doby doma uklizeno, uvaříno, vypráno a pěkně si mě hýčká. Všechno to zlo to rozseklo a konečně mám pocit, že v tomhle vztahu se ohlíží hlavně na mě.
Proto: Vše zlé je pro něco dobré.

Strana
z3