Přítelova "online" nevěra s mou kamarádkou
Spíš si jdu postěžovat,než žádat o radu 🙂. I když i ta by možná bodla.
Musím říct, že jsem dost žárlivá, a že občas mám problém to ukočírovat a nedělat scény. A jak to tak bývá se žárlivostí přichází i jistá nedůvěra jak v sebe sama tak v partnera. Přesto, že známe své hesla a přístupové jména ke všem našim účtům navzájem, přesto že si nelžeme a jsme k sobě (ač někdy to vede k dohadům) upřímní.
Jsem 3 měsíce po porodu, a holky žádná sláva to není- už před otěhotněním jsem začala tloustnou (dost) díky toho že jsem přestala kouřit, chodit do práce a celkově... no a teď jsem jako malý(možná trošku větší) slon. A to mi taky nepřidává na sebevědomí(zhubnout prostě nejde hned- jde to pomalu ale jde).
A mým problémem- spíše trápením se stalo pár jak oni tomu říkají "nevinných" vět.
Abych to uvedla na pravou míru, a hlavně vysvětlila proč neletím za nejlepší kamarádkou a nestěžuji si jí- : To právě ona a můj milý si totiž píšou zprávy se silným sexuálním podtextem a jejich konverzace je samozřejmě čistě teoretická( oba dva tvrdí jak by mi to nikdy neudělali). Na Jejich fantazie- co by kdyby- jsem přišla i dost náhodou.
Je pochopitelné, že se citím podvedená? Když si takhle vypisuje a kamarádům říká, jak si nikdy nemysle že by byl schopný mě podvést- ale už nad tím přemýšlí, když je tolik možností? Přece je blblost, zahazovat to všechno kvůli pár řádkům, které jsem četla...Ale je to ve mě- co když to není poprvé, co když to bude dělat dál, co když mě vážně začne podvádět?...
a korunku nasadili oba dva :D oni si totiž prý mysleli že na druhé staně jsem já, že si oba píšou semnou :D Přítel ačkoliv je dost inteligentní, si vážně myslí že tomuhle uvěřím :D neznám její heslo ani email, což oba dobře ví... a pokud si myslel že jsem to já, proč celou konverzaci smazal?
Máte nějaké návrhy jak sama sobě domluvit, a nedělat unáhlené závěry- jako je balení kufrů ? 🙂 Nehcci všechno ztratit, zvláště když jsem s ním byla tak štastná...
@michalka_n Já se teda cítila ponížená hodně..Máš pravdu je to nechutný a nenávidím to..Můj chlap taky ví,že tohle mi jednou udělat je konec..Byl vedlě me,když jsem odešla od ex a sám si nevěru prožil a má stejnej názor jak já..Dobře jsi udělala!!!!Co s takovým blbem,myslím si,že někteří lidé se prostě nemění..Jen nechápu ty ženský,který tohle trpí.Od ex matka to trpěla celej život a zůstala s ním a mě řekla,že nejsem silná,když od něj odcházím 😅 Celej život takhle žít,hrůza..Radši bych byla sama!Ve mě teda pořád něco zůstalo,bohužel i když je to 2roky 😖 Ale to i kvůli dceři,protože ublížil nejvíc jí..Přeji hodně štestí!!! 🙂
@domiz uplne jak přes kopírák co jsem měla ja. Ted uz jsem taky šťastná s chlapem ktery me miluje a za par dni vezme a malou přijal za svoji
@michalka_n chudák no 😀 😀
no můj taťka dřív prý býval taky do větru.. a on mi vysvětluje že nevěra chlapů je přírodou daný a že je to normalní no nevim no... na každýho čeká stěstí tak se holky netrapte a se vztyčenou hlavou jděte dál .-)
@domiz to je jasny že mi ylo hrozně když sem na to přišla a dost sem se prala zda mu to řeknu že to vim nebo ne a kdyz prisel domu rekla sem mu to ani ne do dvou minut.. myslela sem že zkolabuju nemohla sem ani popadnout dech ale nelituju toho ze sem to cetla a vyhodila ho 😨)
@lenickakl ja ti dám chudák .-D chudáci jsou jeho partnerky :D když on neví kam by ho z nudy strčil :D
@luckavolosyn Fakt,jo?Takových idotů je na světě opravdu hodně!To je krásný!!!Přítel říká,že je malá jeho,zbožňuje jí a já jsem štastná.Jo svatba se už u nás taky řeší 🙂 Tak hodně štestí 😉
@domiz věř mi ze jich je víc nez dost a vůbec nechápu dodnes jak jsrm si takovýho vola mohla kdy vzít, ale bylo mi 20 no, u nad to byla mimo jiné i psychická šikana a fyzické napadání a vlastně me z toho šílenýho kolotoče vytáhnul az nynější skoromanzel 🙂 ktery taky se mnou prožíval rozvod a neskutečné me držel nad vodou i kdyz to bylo desne těžký a doteď mam někdy problem důvěřovat, ale snažím se. Uz bych taky znovu nikdy nevěru neodpustila, at by to bylo nevinný sebevic, protoze málokdy to u toho zůstane
@domiz no a pokud se svatba, připadne miminko uskuteční tak taky hodne stesti 😉
@michalka_n no spíš jsem to myslela ve smyslu ubožák 😀 asi si myslel, že když vytasí prstýnek a slzičky, že se z něj posereš, on tě bude mít jistou, ale časem si vesele bude šoustat všude možně dál 😀 omlouvám se za ta silnější slova 😀
@luckavolosyn Jo to si říkám taky,já ho znala už dlouho a byl vždycky jako hodnej kamarád.Mě bylo 22 ,když jsem si ho brala a byla jsem už ve 4měs.U mě také,zažívala jsem to samé a sevědomí jsem neměla žádný..U nás byl i alkohol,dost pil a byl agresivní.Ani nevíš,jak ti rozumím!!!Ten můj taky,hrozně mi pomohl.Já mu teda dlouho nemohla věřit a dávala jsem mu to najevo,ale vydržel a vím,že jsme pro něj na prvním místě.I já občas pochybuji,chápu tě!!Neměli jsme začátek spolu taky jednoduchej,ale přítel říká,že my zvládneme spolu všechno.Věřím,že ano..No tak to špatný jsme si už přece vybraly,ne 🙂 a bude jen dobře..To my by jsme ještě mimčo chtěli,ale malá nechce povolit 😅 Chce nás mít pro sebe 😅 Děkuji!
Teda holky, koukam, ze takovych zm.du je teda dost 😉 , hold zena nesmi ukazat slabou stranku, jinak ji bude podvadet jak se mu zlibi. Ten muj uz si to vice nedovolil 😀 , vi co by ho cekalo... 😠
No holky,je to děs,ti chlapi.A úplně nejhorší je,když to udělají těhotné ženě,nebo pár měsíců po porodu.A jak jste psaly,aspoň jsme se poučily do dalšího vztahu.I já,teď mám skvělého manžela,který nás miluje,a já mu věřím,že je mi věrný.Podezření žádná nemám,takže nepátrám,což u bývalého jsem podezření mívala.Asi intuice,nebo co 😉
@lenickakl no tak určitě 😀 pak si prijel pro zbytek veci asi za tri měsíce s takovou krasnou holkou fakt kus a ja jdu a rikam pockej ja ti do nesu a on ne ja jdu s tebou a ty pockej v aute na ni 😀 chudak tam tvrdla asi 40 minut 😀 mu rikam ses snad bal ze ti neco ukradnu? 😀 a on to tam na me zkousel jakoze at se vratim a ja hele neni ti to blby kdyz mas venku mladou? nechal si ji v aute jak kdyby ses styděl a on to neni mlada 😀 a na fcb ve vztahu s :D :D :D no proste musela bys to videt 😀
@michalka_n ten měl jít k cirkusu, komediant jeden 😀
jo prej ja te hodim zpatky k vašim domu :D ja hmmm .. normalne celou cestu čučel do zpětnýho zrcatka asi jako jestli koukam na tu jeho modelinu :D ona ho pohladila po ruce na prevodovce a on ji dal na stranu sem si uplne rikala k*kot jeden :D
@michalka_n tak hlavně, že jsi to zvládla ve zdraví a teď se tomu můžeme jen společně zasmát 😀
@lenickakl přesně tak 🙂 nenechat si sr*t na hlavu :D
@mamiiinka Teď mě tu asi všichni ukamenujete, takže si vypnu upozornění, ale přesto to napíšu... Není třeba možné, že by si s tvojí kamarádkou psal intimnosti proto, že mu to u tebe chybí? Že si třeba nenapíšete erotickou sms, erotický email, prostě něco celodenně nažhavujícího? Třeba to tak chce, jen ti to možná neřekl. Co myslíš, nemůže to třeba být tím? Nejde hledat jen problém u něj, ačkoli je jasné, že to je prostě hnusný... Je potřeba se na to mrknout i tak, jestli to nedělá jen proto, že mu to doma chybí. Prostě na to mrknout z obou stran...
@speratovalucie a nemyslíš, že by to měl prvně řešit s ní, případně třeba sám začít a zkusit jí něco lechtivého napsat, jestli se chytne nebo tak.. A ne to hned rozjíždět s kámoškou..
@mamiiinka upřímně, měla jsem doma podobného.. už spolu nejsme.. Máme spolu dvě děti a že jsem odešla, nelituju. Manžel imrvere hledal zábavu na internetu a pak mi tlačil do hlavy kotel nesmyslů. Postavila bych se k tomu dost rázně. Po třetí jsem řekla dost a zabalila si saky paky z našeho bytu a PA ! Nemá smysl se trápit a nedůvěra je peklo... šanci dostal, nevyužil..
Být tebou, věnuju se sobě, zaměřím se na koníček, třeba cvičení a pracuju na svém sebevědomí, bude pak líp 🙂
@speratovalucie Když si vzpomenu, jak sexy a eroticky nažhavená jsem byla tři měsíce po porodu... to pro chlapa není výmluva, sorry, ale ne.
@speratovalucie s tímhle máš pravdu - ovšem za mě pro chlapa během těhotenství nebo krátce po porodu taky není omluva... je to blbý z jeho pohledu, ale je to pro ženu náročné období a navíc člověk je děsně nevyspalý obvykle a jeho život se obrátí vzhůru nohama....
pokud chlap za něco stojí, tak v tom období pomáhá, snaží se sžít s novým členem rodiny a vůbec být oporou.... proto se tomu říká partnerství
jinak ovšem 100 % souhlas!! plno chlapů je nevybitých a sex mají doma na minimu...
mně osobně i přijde, že plno mužů by potřebovalo dělat víc sport, aby byli víc v pohodě, někdy mi přijde, že mají jen přebytek energie....v dnešní době je té fyzické práce málo....
no to ovšem platí i pro ženy 😅 😔
hlavne je to o komunikaci.. spousta lidi nema ''vyvazenou chut na sex'', jako ze jeden z partneru by to chtel casteji, nez druhy.. u nas jsem to spis ja, kdo to chce porad a manzel to tolik nepotrebuje 🙂.. ale je to prave o komunikaci a o kompromisech.. kdyz bych to ja chtela 3x tydne a manzelovi to staci 1x tydne, tak kompromis je 2x tydne.. Pokud jeden z partneru to chce kazdy den a dalsi 1x za ctrnact dni, tak tam by byla asi kompromis taky 2x tydne.. Proste pokud ma nekdo pocit ze ma doma malo sexu tak to musi predevsim resit se svym partnerem a ne to resit tak, ze partnerovi nic moc nerekne a pak si najde nahradu jinde..
Asi tak - jsem velmi tolerantní. Nevěru neberu jako důvod k rozvodu, stát se to prostě může.
Ale nechat dělat ze sebe blbce, jak se ti děje, to by pro mne bylo těžce přes čáru.
S "kamarádkou", natož tzv. "nejlepší" (což v tomto případě jaksi fakt nepochopím) bych vytřela zeď a zakázala se jí přiblížit ke své rodině.
A popravdě řečeno - s volem, kterému není minimálně trapné a "žinantní" lézt mi do vztahu s "kamarádkou", bych velmi zvážila setrvání v podobném "vztahu".
Každý máme své osobní hranice, své přátele a své koníčky. Vzájemné "sdílení" by se mělo konat pouze za oboustranného souhlasu. Snad víš, co jsem tím chtěla napsat.
@speratovalucie chápu co tím myslíš 🙂 samozřejmě mě to napadlo,ale není to tím. musím říct, že spolu zažíváme a zkoušíme pořád něco nového 🙂 jak přes sms tak na živo. 🙂 musím říct, že si rozumíme ve všem.
Holky, s "kamarádkou" jsem to samozřejmě utla okamžitě, A co se týče přítele, probírali jsme to asi stokrát 🙂 Pořád mě to bolí, a asi to nezapomenu 🙂. Ale vysvětlil mi svůj pohled. Ačkoliv jakékoliv vysvětlení tu bolest nezmírňuje, rozhodla jsem se to už dál neřešit. Především proto, že vím, že mě miluje a že toto přehnal-čehož si je vědom. Za druhé proto, že to byl poprvé nějaký náš kolaps. Důležité není co mi řekl, důležité je co z toho vyplynulo dál. Možná mi řeknete, že jsem hloupá a naivní, že mu věřím. Ale vím že se chyby může dopustit každý- a pokud se z té chyby ponaučíme oba dva, už žádné příště nebude. A pokud ano, už budu vědět, jak rychle jsem mu schopná zabalit věci. 🙂 Opravdu nemínit setrvávat ve vztahu, který se bude něčím lepit, a stát na vzdušných zámcích.
Myslím si, ačkoliv to asi zní hloupě, že každý a to včetně mě, potřebuje čas od času "flirtovat" s jiným člověkem a pořád si připadat šik. Tím ho samozřejmě neomlouvám, ani náhodou. Jen věřím tomu, že to neudělal z pocitu chtíče- zkusil, teď toho litujeme oba 🙂. jak jsem psala výše, buď nás to scelí, a budeme na našem vztahu pracovat, a nebo se rozloučíme 🙂
@mamiiinka pokud jednou ztratíš důvěru v partnera,myslím,že ji zpět nikdy nezískáš.. Žiju v takovém vztahu a je to o ničem. Budu to v sobě mít už napořád. Džím palce
bohužel já už bych nikdy nevěřila ☹ bohužel mám v okolí jeden příklad ☹ švagr podváděl svojí přítelkyni se kterou má dceru, já jsem na to přišla a nepodváděl jí jen s jednou ale hned s více ☹ na jeho obhajobu jejich vztah stojí nejspíše za ... ale před rodinou hrají divadlo jaká je to rodinka ☹ ona na to přišla a tak chvilku sekal dobrotu a hrál si jak se milují a jak bude svatba a ouha je to tu zase 🙂 prostě vztah neklape tak si pravidelně odskočí někam jinam a pro jistotu má raději více možností kam 🙂 je mi na blití když ho vidím ale nic s tím dělat nemůžu a musím čučet jak hraje komedii

@lenickakl no to mě pobavilo taky sem myslela že ho nakopnu 😀 chlapy nemysli hlavou ale víš čim 😀 to byla drzost 😀