Problémy s prvním milencem: Jak zvládnout citlivý vztah?
Dobry vecer, pardon za anonym, ale je to docela citlivy tema.
Potrebuju poradit, nejak nevim kudy kam. Vec se ma tak, ze jsem si nasla milence (nebo spis on ukecal me, ma takovy charisma a proste je na nem neco zajimavyho). Ja mam nekdy problemy zacit verit lidem a nerada se vazu, tudiz je u me potiz najit nekoho na vztah, protoze se vzdycky zaleknu nejakyho zavazku, tak mi tohle trochu nezavazny milenectvi prislo jako dobry napad. Domluvili jsme se tedy tak predem, ze to bude na hezky chvilky, ale na vztah, ze ne.
On je zaroven i muj prvni partner na s€❌. A zde zacina trochu problem. Z pocatku to byl trochu boj, protoze on ma rad hlavne polohu ze zadu a me v zacatcich docela bolela. Ja bych radeji, kdyby to bylo nejdrive zepredu a az pote treba nejak jinak, jenomze jemu se to zepredu zrejme nelibi. Zkouseli jsme to nekolikrat a pro me to bylo fajn, ale on v tehle poloze pomerne rychle zvadne. Je tedy skoro o 20let starsi, nez ja a za nedlouho mu bude 50. V posledni dobe to dopada tak, ze se nikam jinam, nez k ora-lu, ktery delam tedy jen ja, nedostaneme a ja se bojim prevzit iniciativu, protoze si proste jeste uplne v leccem jista nejsem, ale nebranim se nicemu, problem ale je, ze on se k nicemu jinemu, nez k vyvrcholeni touhle cestou, nema. Je mi to docela lito, ale nevim, jestli to neni treba mnou, ze se mu to se mnou nelibi a tak se moc nesnazi. Ja bych ho rada videla nejak pravidelne, mimo tohle je to pro me clovek, kteremu verim a ktery mi v leccem pomohl, ale on se nejak zalekl, ze jsem si zacala schuzky s nim nejak pravidelne planovat a vetsinou tedy i sama iniciovat, ze mam dojem, ze zacal couvat, ale ja o nej nechci prijit. Vim, ze nebudem nikdy plnohodnotny partneri, ale i tohle se mi zatim libi a mam ho jako cloveka fakt rada. Jen jsem ale naivni a trochu blba mlada holka a rada vse reknu narovinu, obcas potrebuji ujisteni, ze je vse v poradku a je tedy pravda, ze jsem obcas uzkostliva, ale zase bych dokazala kvuli cloveku, na kterym mi zalezi hory prenaset. Ted mu nepisi, protoze asi potrebuje prostor, ale desi me predstava, ze by se na me proste vykaslal, i kdyz jsem to tedy spis ja, kdo do toho dava snahu a vse se snazi planovat, nez on. Ach jo, je to asi dost zmateny vylev, ale ja se tim vsim fakt trapim a nedokazu se na nic moc soustredit. Blby taky je, ze je to clovek z my prace, takze ho mam jeste k tomu obcas primo na ocich. Je mi kousek pres 20 a jsem proste trochu hloupa mlada holka, ale budu fakt moc vdecna za kazdou radu…
Takže ti je přes dvacet, on je o necelých dvacet let starší a táhne mu na padesát?
@uzivatelkapetra teď to taky píšu :D
A jinak domluvili jste se na nezávazném sexu a tobě nevyhovuje a navíc se chceš vázat. Musíš si udělat pořádek u sebe v hlavě, zní mi to, že on se vaší dohody drží.
@moudivlacek jsi rychlejší 🙂
Najdi si stejně starého chlapce jako si Ty a užívej si života a sex....co ze starým chlapem 🤦
U stqrsiho partnera je tim spis dulezity si v posteli padnout, jim uz to proste nejde jinak nez tak jak to maji rádi... Mlaďas je tvrdej i kdyz to neni zrovna 0odle jeho gusta, ale vyzrálej uz zvadne kdyz nema ten spravny stimul... co se vztahu tyka, jestli jste se dihodli na nezavaznem sexu, tak on vic chtit nejspis nebude
Je ti přes 20 jemu táhne na 50. To už je rozdíl skoro 30 let a je to dost. Co v tomhle věku od takovýho proti tobě dědka čekáš?
V posteli za nic nestojí, žádné jiné benefity v tom nevidím, tak proč? Najdi si někoho, s kým tě to bude bavit...
@martinka_33 diky 🙂 A jaky spravny stimul myslis? Muze to teda byt tak, ze se mu nelibim?
@te_reza mela jsem ve dvaceti petactyřicatnika a v posteli byl extraliga ☝️ kam se na nej hrabali mladi cucáci. Bohuzel ve vsem ostatnim to byl kretén 😀
Spis to ze ho vzrusuje pohled na zadecek zadecek (poloha zezadu), no a pak orál... On zezadu nemusi se opirat o ruce, jako u misionárske polohy a u oralku taky nemusi vydavat zadnou energii.
Píšeš že máš milence, to ti nevyhovuje co máš doma?
@siima12 milenec nemusi byt jen v souvislosti s neverou ☝️ i dva svobodni a nezadani spolu muzou mit milenecky vztah, tedy nezavazny sex bez vztahu jako takoveho.
@siima12 milenec není výraz jen pro bokovku, ale pro kohokoliv, s kým má člověk sex, ale není to partner.
A autorko - chyba nebude v tobě, ale v chlapovi. Píšeš akorát to, že provozujete polohu, která jemu se líbí, ale tobě už moc ne. Naopak on se k polohám tobě vyhovujícím nemá. To je milenec na 💩. Dělá něco pro to, aby se to tobě co nejvíc líbilo? Stojí ten sex vážně za to a docílíš orgasmu při tom? Z tvého popisu to spíš vypadá, že on si vrzne a to mu stačí a nedělá nic moc pro potěšení tebe.
@martinka_33 no tak tenhle evidentně stojí za hovno 🤷
Tak jsem to pochopila když napíše milenec. Tak tam vidím že má doma někoho.
@siima12 nene, nikoho doma nemam, vzdyt pisi, ze s nim je to pro me poprve. Je to tak, jak pisi holky🙂
Když mě bylo 20, měla jsem partnera o 15 let staršího. V sexu to byla bomba. Jakmile jsme začali, už jsem prostě byla.. měla jsem i 3 orgasmy během milování. Jinak si teda pamatuju, že jsme si jednou vzali oba v práci volno a sustili od rána do večera.. měla jsem 11 orgasmu. Můj rekord, ktery jsem už nikdy nepřekonala 🤣 To jsou me vzpomínky.. rozešli jsme se po roce. Došlo mi, že potřebuji mladšího, protože jsem viděla jaky je mezi námi rozdíl.. V sexu je potřeba aby byli partneři k sobě tolerantní, ty jemu a on tobe. Ne jen jedna strana a u tebe vidím, že si užívá jen on. Mám doma muže, který když jdeme zezadu je hned hotový, protože ho to vzrušuje takže to děláme pouze když už JÁ nemůžu 🙈😁 Každopádně tobě doporučuju najít si mladšího..budete si rozumět po fyzické i psychické stránce a to je prostě důležité... 50lety už nechce měnit své zvyky, s mladým můžeš zkoušet různé experimenty které ti fakt ten stereotypní 50nik nedá..
Spis nemuzes od chlapa v 50 cekat takove vykony jako od 30tnika… proste mu klesa testosteron… at si sezene prasky na erekci
@martinka_33 docela jsem se zasmála jak to vše popisujes 😀. Ale máš úplnou pravdu 😂
Hele zkus si najít někoho jiného. Nemusíš tohle hned zazdít, ale neupínej se k tomu. Prostě to ber sobecky. On nechce vztah a s takovým staroušem co by tě čekalo? Chceš mu za pár let dělat ošetřovatelku? V sexu stojí za 💩. Chápu, že byl tvůj první, ale to neznamená, že musí být poslední. Mám manžela o 13 let staršího a v sexu je fakt super. Mám srovnání s mými ex. Ale už tak mi to přišlo jako velký věkový rozdíl, jenže on je mladý duchem i tělesně. Kam se na něj kolikrát hrabou i o 20 let mladší kluci. Vidím na jeho otci, že i on je po sedmdesátce ještě plný energie a loví ženské 😄. Takže doufám, že i manželovi to vydrží. Ale je to spíše výjimka, co tak kolem sebe pozoruji.
Vztah s nim je neperspektivni, jako milenec stojí za houby - pošli ho do oběhu a najdi si lepšího, chyba je v něm.
Bez ohľadu na vek aj s mladším sa ti moze stat ze po sexualnej stránke si nesadnete a je len na tebe, či to obetuješ alebo ukončiš
@gdpr Co je myšleno tím, co obětuje? 🙂 Mě tedy moc nejde k pochopení, proč zůstávat s milencem, který stojí za houby. Chápu milence. Když někdo nechce vztah, tak není nutné držet celibát a taková dohoda sexu je moc fajn věc. Ale když už milenec, tak by měl stát za to a pořádně to umět rozparádit. 😁 Tady podle mě starý dědek profituje z nezkušenosti mladé slečny. 😔
Moc nechápu, co řešíš. Evidentně tě má jen na to, abys mu ho jednou za čas vykouřila. Promiň, ale je to tak. Jsi mladá holka, tohle nemáš za potřebí. On se nechce vázat, vlastně ani pravidelně vídat, nesnaží se o tvoje uspokojení... zbytečně si kazíš představu o vztazích a sexu.
Když už mám milence, tak ho mám na DOBRÝ SEX. To co popisuješ rozhodně není dobrý sex.
Ps domluva byla bez závazku, čili závazky neočekávej.
Takže když se někdo vázat chce, zalekneš se. A když se někdo vázat nechce a chce fakt jen sex ( ještě ke všemu takový jaký potěší jen jeho, hrůza děs), tak bys o závazek měla zájem.
Holka máš problém se sebeláskou. Vlastně nejen s tím...
Prosím zkus terapii. Budeš se mít lépe. Zasloužíš si víc než to co popisuješ. Jako fakt, přečti si to po sobě ještě jednou...
🌼

moc to nesedí, on 50, o 20let starší než ty, ty kolem 20 let??? pokud je mu 50, bude to spíš horší, tím spíš, že není moc "přizpůsobivý" ... pokud ho máš na rozptýlení ok, životního partnera bych v něm asi nehledala