icon

Proč expartner přivádí svou novou partnerku ke mně domů?

lenkaro
26. pro 2023

Ahoj asi se chci taky jen vynadavat.. byla sem s bývalým 13 let máme spolu 7mi letou dceru .rozešli sme se protože jsem mu přišla na nevěru která trvala tak rok. On má novou rodinu ,malou si bere tohle je vše ok. Ale co mě štve že si snad myslí že se s tou .. jeho partnerkou budu kamarádit nebo já nevím. Jednou mi vezl poštu (kterou mi mohl hodit do schranky) volal že je před barákem ať si pro to přijdu a,byl tam s ní, měli sebou její 3lety dite takže sem nic neříkala i prez to že si chtěl povídat, vzala sem poštu řekla mu dík otočila se a šla pryč. Pak sem mu dost ostře vysvětlila po telefonu že si nepřeji aby mi ji tahal domu před dům nebo prostě do mojí blízkosti. Slíbil že to neudělá. Teď sem se dozvěděla od malý že tu byl pomoct moji máme s kotlem a přitáhl ji sebou, mama říkala že ji to bylo blbý nechat ji sedět v autě ale nechala to tak nakonec se ji zeptal on jestli ji může vzít do vnitr tak ho nechala. Někdy mi to připadá že si snad myslí že ji uvidím tak úžasnou jako ji vidí on ,ale to u osoby která 2ma dětem rozbila rodinu ( jejímu a memu) fakt nehrozí.. jeho zpátky nechci ,bolelo to hodně ale to koště fakt vidět nepotrebuju už vůbec ne u sebe doma

Strana
z4
lenkaro
autor
17. led 2024

@irmamala mě děti nebaví, malá by se s ním zabavila já mám klid a ten malý za nic nemůže, ale těch alergii na jídlo bych se bála... každopádně sem byla spíš zvědavá co mu na ten nápad řekne ta jeho , nějak už o tom nemluví ,takže asi nechtěla 😀 já vím jaký je za ty roky takže mě to nepřekvapilo..

4formy
18. led 2024

@lenkaro je divne ze se s nim.tvoje mama bavi...zazila jsem totez po 14cti letech a 3 detech...a moje rodice ho nemuzou ani videt.uz je to vse za mnou nebudu lhat bude to trvat jeste moc dlouho. ... Drz se ❤️🍀

Strana
z4