icon

Proč jsou tchyně zlé a hájí syny na úkor snach?

28. bře 2022

Prosím raději anonymně, chodí sem švagrová, nechci aby mě poznala.
S kamarádkou jsme si povídaly o její tchýni, a došly jsme k závěru že je to snad všude stejné. Snad každá tchýně je zlá a hází klacky pod nohy, přinejmenším pomlouvá.
Bohužel to vidím i v rodině. Každá partnerka mého bratra byla špatná pro moje rodiče. Vždy se těšili na novou,a po čase byla také špatná. Včera jsme všichni grilovali. Švagrová si posteskla že má špatné období, přišla před půl rokem o miminko v 13.tt, zjistila že měl můj bratr milenku. A místo aby se jí někdo zastal, tak z ní dělají žárlivého blázna, a snaží se jí vtlouct do hlavy že jsou to jen pomluvy. I když se jí přiznal že se s jednou nějaký čas stýkal. Prý není nic špatného když si s nějakou zajde na kafe, nebo si s nějakou píše. Naši rodiče tu milenku znali, a švagrové lžou do očí. Jak přišla o miminko, tak se bojí aby znova otěhotněla, už není nejmladší. Já byla jediná kdo jí utěšoval že se určitě miminko povede. Rodiče než aby jí řekli nějaké milé slovo, tak jí vpálili že můj bratr ale dítě chce za každou cenu, a ať si dá pozor, že se ženským líbí. A potom mezi lidmi roznášejí, že švagrová chce z jejich syna jen vytáhnout peníze, ta že žádný dítě nechce.
Takových případů znám spoustu. Tchýně/tchánovci nekoukají co je pravda a co ne, vždy budou hájit své syny i kdyby to byli hajzlíci. A jsou proti snachám i kdyby to byly hodné ženy.
A ještě jeden dotaz. Jak byste se zachovaly vy, kdyby se vás švagrová zeptala zda jste o té milence věděly? Nemám ráda lhaní, ale ani bych jí nechtěla ublížit.

Strana
z2
anetbh
12. lis 2022

@sigyn já mám též tchyni zlatou když ji nevidím a nechce hlídat mé děti. Oba je až moc hodná ale mě přijde falešná 10 let ji trpím a teď jsem bouchla ta paní k nám nesmí

autor
12. lis 2022

@anetbh Copak udělala?

dixi86
12. lis 2022

Jak mi řekla moje tchyně...nikdy spolu nebudeme vycházet jako s mojí dcerou. Zajímají me jen vnoučata. Takže asi tak.

Strana
z2