Proč muži projevují náklonnost mimo sex různě?
Chtěla bych se zeptat, jestli se s vámi muž nějak mazlí, dává pusu nebo objímá mimo sex a jak často? Třeba pohlazení po zádech, když kolem projde, přitulení večer nebo ráno, plácnutí po zadku, prostě tyto věci.
Já bych těchto věcí potřebovala hodně, vlastně jich nemám nikdy dost, ale nechci zase pořád "obtěžovat". Sex máme jen 2x týdně, více muž nechce, i když bych chtěla. Jsme tu na fóru už starší, já 46 a on 55.
Víte, každý svého štěstí strůjce. Ale vy jste evidentně zabejčená a odmítáte přijmout pravdu/fakt. Že každý jsme nějaký...Můžete mít třicátnici s nulovým libidem i sedmdesátnici s libidem. To samé je u mužů.
Máte v sobě nějaký blok. Proč vám dělá problém prijmout že někteří muži 50+ si stále drží svá libida a váš muž ne? Proč vám to tak vadí?
Třeba já byla vždy zvyklá na celkem častý sex, ale mám teď staršího partnera, pracovně vytíženého a máme sex 1-2x týdně. Bylo to pro mě zpočátku těžké, ale teď si to naopak užívám. Zpracovala jsem si v sobě nějaká témata ( třeba že láska se dá dokazovat i jinak než sexíkem 😁) a jedu dál a šťastně s tím co mám. Nemám očekávání a je mi fajn. A jo, jiný ženský jsou o generaci starší a mají sex 4, 5x týdně. No a co?
Prostě chcete-li se hnout a chcete- li být šťastnější, musíte začít sama u sebe. Nebýt tak zatvrzelá, ale naopak otevřít svou mysl, být uvědomělejší a moudřejší. Z toho jak tu reagujete, totálně neschopná příjmout jiné názory, se mi jevíte jako rochu zaseklá...jako byste si něco musela v sobě teprve zpracovat. Něco vám v tom brání příjmout jiné názory. Co je to? Strach? Pocit selhání? Na to si musíte prijít sama, ale zkuste se nebát a odovědět si..

Promiňte, ale nejde nereagovat na Vaše komentáře..
Paní, se kterou se tu dohadujete chtěla úplně napoprvé poukázat, že každý jsme jiný, potřeby máme jiné a i hranice v komunikaci jinak nastavené. A ještě s Vámi souzněla, že Vám rozumí, chtěla povzbudit, ať prdíte na tabulky (protože sex 2x týdně v partnerově věku mi přijde fakt super!).
A čeho se dočkala na oplátku? Logicky už Vám jen v konverzaci dělá zrcadlo, takže jen vedete naprosto zbytečnou žabomyší válku.
Raději se hoďte do pohody a vyřešte si s mužem Vaše nenaplněné potřeby, bude to mnohem přínosnější než celá tahle diskuze, kde znít jako uražené děcko. Jo a o libidu a erekci u mužů 50+ jste začala diskutovat sama, ostatní jen reagují 👍
Přeji Vám krásný zbytek dne a do života mír, klid a spoustu radosti ❤️