icon

Proč nás partner podrazil? Má paralelní vztah

andreahan
18. zář 2014

Všechny zdravím,nemám bohužel komu se svěřit,včera jsem zjistila v mobilu partnera,že má už půl roku paralelní vztah.Máme malá dvojčátka,moc nám to poslední dobou neklapalo,on hodně pil a několikrát mě i okradl (zřejmě aby měl na rande s tou novou,která není uvázaná k dětem a může s ním šmejdit po nocích).Strašně to bolí a nedokážu to pochopit,nevím,jak mám fungovat úplně sama se dvěma dětmi,jestli to zvládnu a pořád se ptám PROČ??

Strana
z2
andreahan
autor
19. zář 2014

No jo,zavolala jsem jí od něj ať vím,s kým mluvím,ne?

bledulka84
19. zář 2014

No, taky bych to vyřešila okamžitým rozloučením, sbalením kufru, klíčů od auta, vyměněním zámků a ... Pokud živíš nejen děti, ale i jeho, tak to není chlap, ale hovado, bez něj Ti bude líp. Klidně si pak můžeš pořídit (za penízky, které ušetříš na chlapovi) i chůvu, která ti občas dítka pohlídá a budeš mít i čas na sebe a na to najít si normálního chlapa, který ví, co je to umět se postarat nejen o sebe, ale i o rodinu.

leg
19. zář 2014

Chápu, že to je asi těžké jen tak chlapa vyhodit i když je jaký je. Mozek jasně říká, že za to nestojí, ale srdce je někde jinde a co si budeme povídat, kolik z nás dá na "jasný myšlení". Kdyby paní byla 100 rozhodnutá ho vyhodit, tak by určitě sem tento příspěvek nepsala. 🙂 Já se také přikláním k názoru zbavit se takového chlapa, ale už jen kvůli tomu, že bych fakt nechtěla, aby takový model chování převzali děti. 🙂

luky82
29. zář 2014

Ahoj Andrejko, tak jsem našla tvoje téma - mé si četla.
Jsem s dětmi sama od 17. února a není to lehké. Pořád bolí, že se na nás manžel vykašlal. Pořád se ptám proč a za co a jak? Jenže je to přesně jak tu děvčata píšou, nechtěl závazky, chtěl se chodit bavit a já se jen starala, aby mu nic nechybělo. Holt zamilovaná do rodiny on ne.
Je to hodně těžké, ale dá se to zvládnout, musí, kvůli dětem ony nás moc potřebují.
Dvojčátka máš malé, to je velké plus u mě si taky dcerka moc neuvědomovala co se stalo. Kdyby se to stalo za 2 roky bylo by to horší, syn se z toho hodně těžce dostává. Jezdíme k lékaři a hodně trpí.
Zrovna teď když ti píšu, mi se školkou prošli pod okny. Zamávala jsem mu a zas mi došlo, že kvůli němu a dcerce dokážu vše.
Nechci ti radit, ale neber ho zpět kvůli dětem, nestojí to za to. Já to udělala 2x a podívej stejně odešel a nikdy si nás nevážil. O to víc to pak bolí tebe, ale hlavně děti a ony za nic nemůžou

moravanka
29. zář 2014

Tak ze ujel s milenkou , by se dalo odpustit. Ale on lze, krade a parazituje na tobe. To mas teda peknou ves v kozichu. Vykopnout!!!!

hanulkapal
29. zář 2014

@andreahan Ahojky, v první řadě se neboj být na děti sama, podle toho, co píšeš, jsi na ně byla sama už v době, kdy se s ní ještě netahal nebo kdy jsi o tom nevěděla. Takový chlap si nezaslouží ani tebe, ani ty dvě krásné děti, které máš! Vím, že to není jednoduché jen tak se rozhodnout a vyhodit chlapa, který s tebou x let žil jen tak ze dne na den, ale jestli si sebe vážíš, zamyslíš se nad tím. Já jsem chlapa už jednou vyhodila - hezky natajňačku si facebookoval s bývalou kolegyní a hodlali se scházet za mými zády. Vzala jsem ho zpět, ale jestli to bylo dobře, nevím. On je chodící problém, má spoustu dluhů, má dvě děti z předešlého manželství, našel si práci, kde mu neplatí, takže mám z toho akorát víc nervů. Já pořád doufám, že se to všechno obrátí k lepšímu, nějak mi moc nezbývá myslet jinak, jsem bez práce, těhotná.. Ale pryč ode mně. Ty jsi silnější než já, zatoč s ním jednou provždy a nedovol mu takhle tě ponižovat. Vždyť jen to, že tě okradl a pije, je děs. Moc ti držím palce a přeju hodně síly 😉

kahsa
30. zář 2014

Vůbec nevidím důvod aby jste sním zůstala, chlastá/l okradl Vás, co je to za člověka? Když může okrást matku svých dětí? Aby to pak někde promr.al? Pokud to udělal jednou dvakrát a teď třeba slibuje že už to neudělá... udělá takový lidé se nemění. Ano byl by tu jeden důvod, děti, ale chcete aby člověk který chlastá (neúměrně) a okrádá matku svých dětí aby byl vzorem pro Vaše děti??? Dejte mu sbohem, začátek bude těžký, ale ve výsledku to prospěje Vám i dětem.

kuratkol
30. zář 2014

Zasloužíš si lepší život. Pryč s ním !!!

marca22
15. říj 2014

Presne tak,bude ti samotne lip,odpadne ti prace navic v podobe delani mu sluzky a odpadne ti stres z neho,nakopej ho do zadku,vaz si sama sebe,prijde lepsi chlap,takhle budes mit aspon dobry vyhlidky,pokud mas rodinu co za tebou stoji zvladnes to s detma i sama. Jinak me napada otazka jakto ze sveris deti chlapovi ochlastovi kterej jde s nima na rande a pak je nehlida a soulozi v krovi hm? Ja bych mu je nesverila.

Strana
z2