Může se dát rodina po nevěře znovu dohromady?
Zdravím. Nejdu si ani tak pro radu. Ale spíš pro zkušenosti.
Pred měsícem a pul se se mnou partner rozešel stim ze mame uz to nedává ale následně jsem se dozvěděla a i pak přiznal ze jde o jinou ženu. Ta druha zena ho ale odkopla ze nic vic nebude ze ona ma taky oartnera ale ona ho neopusti. Ten měsíc a půl jsme spolu jeste bydleli. Mame 2 deti a ja sním hned nemela kam jít. Ted jsem u mamky a holky mame ve strudave péči. Nesu to hodně špatně a jeho porad miluju. Myslim ze problémy by se dali vyřešit ty ma kazdy pár. Ale spíš by me zajímalo jestli se partner zkusil vratit po tom co zneho opadla nejak euforie. V kontaktu kvuli dětem byt musíme. Takze ho odstrihnout nemuzu a to je pro me taky těžké. Ted jsem u mamky a a deti ma on. Každý den posílá fotky holek abych o nich vedela. Je to milé ale tim to vlastně konci? Máte někdo zkušenosti stim ze jste dokázali dát rodinu do hromady? A ze to i vydrželo?
Návraty zpět, vždyť víš, že někomu to vydrží, někomu ne. Ty bys ho vzala zpět, protože ho miluješ. Já bych ho zpět nevzala, udělal to jednou, udělá to i podruhé. Buď ráda, že je to, jak to je, že se stará. Nevidím důvod ho odstříhávat, když máte střídavou péči. To po tobě ani nikdo nechce, snad se rozumně domluvíte i v budoucnu.
@anonym_406902 myslím že zakladatelka to myslela tak, že když ho pořád vidí a bude vidět, tak se jí bude vztah špatně uzavírat.
Hele, rozchody bolí. Počkej rok a věci uvidíš třeba jinak.
Opravdu není dobré se hrnout zpátky, Ty chceš, on asi moc ne. Nech to tak, i když to bude bolet ještě dlouho.
Já bych partnera, který se už jednou takhle zachoval, nechtěla. Ta euforie přece může přijít znovu a on si zase vybere někoho jiného.
Zatím nevím jak strava pece funguje... podle me moc uplne ne a to trvá teprve par dni. Me spíš zajímá jestli jestli je tu nekdo ke komu se chlap pak vrátil a vydrželo to. Pořád ho miluju a nechci přijít o rodinu ale taky vím ze kdyby se on vratit nechtěl a nechtěl to vyřešit. Ja se nevrátím zpátky do blízkého okolí. Ted deti budou ve střídavě péči měnit i skolky kvuli vzdálenosti. Tohle se školou uz pak nepůjde. To znamená ze budeme muset k soudu který rozhodne kdo se o deti starat bude a kdo si je bide brat třeba na víkendy a svátky a nevím co jeste. Tam ja dojít nechci ale dopadne to tak pac ja se do toho místa vracet nechci a koukat na jeho život z blízká. Moje otázka je jednoduchá. Znáte někoho nebo nekdo jste to zažil ze se chlap vyblbnul po nějaké své krizi a pak se vrátil? Fungovalo to?
Zatím nevím jak strava pece funguje... podle me moc uplne ne a to trvá teprve par dni. Me spíš zajímá jestli jestli je tu nekdo ke komu se chlap pak vrátil a vydrželo to. Pořád ho miluju a nechci přijít o rodinu ale taky vím ze kdyby se on vratit nechtěl a nechtěl to vyřešit. Ja se nevrátím zpátky do blízkého okolí. Ted deti budou ve střídavě péči měnit i skolky kvuli vzdálenosti. Tohle se školou uz pak nepůjde. To znamená ze budeme muset k soudu který rozhodne kdo se o deti starat bude a kdo si je bide brat třeba na víkendy a svátky a nevím co jeste. Tam ja dojít nechci ale dopadne to tak pac ja se do toho místa vracet nechci a koukat na jeho život z blízká. Moje otázka je jednoduchá. Znáte někoho nebo nekdo jste to zažil ze se chlap vyblbnul po nějaké své krizi a pak se vrátil? Fungovalo to?
@roriisek Mě se vrátil. Ale oba jsme chtěli dát vztahu šanci. Zatím to drží, musím zaťukat. Pokud se ti vrátí, chce to si všechno vyříkat,proč se to stalo, co dělat a nedělat,aby se to neopakovalo apod. Ale věř mi, že je to sakra těžký.
@roriisek Mě se vrátil. Ale oba jsme chtěli dát vztahu šanci. Zatím to drží, musím zaťukat. Pokud se ti vrátí, chce to si všechno vyříkat,proč se to stalo, co dělat a nedělat,aby se to neopakovalo apod. Ale věř mi, že je to sakra těžký.
@anonym_b9e10d
A mohla bych se zeptat za jak dlouho? Ja vím ze to nebude lehky. Stim nejak počítám.
@anonym_b9e10d
A mohla bych se zeptat za jak dlouho? Ja vím ze to nebude lehky. Stim nejak počítám.
@roriisek Ty ale nemáš jistotu, že se vrátí,nebo že chce. Nebo máš?

Návraty zpět, vždyť víš, že někomu to vydrží, někomu ne. Ty bys ho vzala zpět, protože ho miluješ. Já bych ho zpět nevzala, udělal to jednou, udělá to i podruhé. Buď ráda, že je to, jak to je, že se stará. Nevidím důvod ho odstříhávat, když máte střídavou péči. To po tobě ani nikdo nechce, snad se rozumně domluvíte i v budoucnu.