Rozbil manželství, nekomunikuje, dělá problémy s majetkem

andy7070
31. kvě 2015

Ahoj,
manžel se několik let potácel v osobní krizi - nevěděl, jestli s námi chce být anebo ne, udělal si z rodiny holubník. Snažila jsem se vydržet a doufala, že ho to přejde. nepřešlo. našel si rozvedenou o 20 let mladší. Okamžitě ji všude představil a ukázal - k naší rodině dost necitlivě. Pak nastal tlak z její rodiny, výsledkem bylo, že jsme se rozvedli. Manžel od doby provalení nevěry je uražený (myslel si, že milenku přijmeme jako kamarádku, zejména děti ji nesnášejí a odmítají se podvolit přání manžela), vůbec s námi nekomunikuje, kontaktu se vyhýbá, bojkotuje dělení majetku, dělá i další problémy (zamezuje přístup dětem do části společného majetku). Vůbec nevím , co s tím. Milenka vše ještě potencuje, protože ho proti nám navádí a poštvává (vyvolala konflikty mezi jedním z dětí a manželem, výsledkem je to, že dítě zcela odmítá kontakt s otcem). Máte nějakou podobnou zkušenost?

mishell56
31. kvě 2015

Ahoj, jediný co mě napadá je co máte v rozvodových papírech, zda to nějak neporušil a co na to soudy. Jak to dělení majetku bojkotuje? A jak staré máte děti? Jde o to, že od určitého věku s ním nemusí trávit čas pokud nechtějí.

andy7070
autor
31. kvě 2015

Co se týče majetku, už potřetí odmítl návrh, případně se na schůzky nedostavuje, protahuje to - za 3/4 roku jsme se nedostali dál ani o kousek, musím podávat žalobu k soudu.

děti jsou dospělé, takže styk určen být nemusel, o to hůř nesou jeho chování, normálně je úplně škrtnul, případně nedodržuje dohody (že dá vědět, že ta jeho kopretina je zrovna tam, kam jsou děti zvyklé mnoho let za zvířaty).

A co všechno porušil, nevím, minimálně odklonil už jednu firmu, velkou hotovost a možná i další majetek, o kterém nevím. Vypadá to tak, protože jediné, co ho zajímá, je to, co všechno je obsahem žaloby. jeho právník se zeptal poněkud neopatrně, zavětřila jsem a našla spoustu dalších věci. Prostě co neuvedu, on dobrovolně neřekne.

meandra
31. kvě 2015

Nevím,co bych dělala,ale jestli jeho jméno figuruje v nějaké firmě,zjistíš na netu v obchodním rejstříku,jestli vlastní ještě nějakou nemovitost,zase na katastru. Samozřejmě jen do momentu,než se toho zbaví nebo třeba už zbavil.

salot
31. kvě 2015

Ach jo, ti chlapi. Škoda, že neumím poradit. Vylískat asi nepomůže, bohužel.