Rozbil manželství, nekomunikuje, dělá problémy s majetkem
Ahoj,
manžel se několik let potácel v osobní krizi - nevěděl, jestli s námi chce být anebo ne, udělal si z rodiny holubník. Snažila jsem se vydržet a doufala, že ho to přejde. nepřešlo. našel si rozvedenou o 20 let mladší. Okamžitě ji všude představil a ukázal - k naší rodině dost necitlivě. Pak nastal tlak z její rodiny, výsledkem bylo, že jsme se rozvedli. Manžel od doby provalení nevěry je uražený (myslel si, že milenku přijmeme jako kamarádku, zejména děti ji nesnášejí a odmítají se podvolit přání manžela), vůbec s námi nekomunikuje, kontaktu se vyhýbá, bojkotuje dělení majetku, dělá i další problémy (zamezuje přístup dětem do části společného majetku). Vůbec nevím , co s tím. Milenka vše ještě potencuje, protože ho proti nám navádí a poštvává (vyvolala konflikty mezi jedním z dětí a manželem, výsledkem je to, že dítě zcela odmítá kontakt s otcem). Máte nějakou podobnou zkušenost?
Co se týče majetku, už potřetí odmítl návrh, případně se na schůzky nedostavuje, protahuje to - za 3/4 roku jsme se nedostali dál ani o kousek, musím podávat žalobu k soudu.
děti jsou dospělé, takže styk určen být nemusel, o to hůř nesou jeho chování, normálně je úplně škrtnul, případně nedodržuje dohody (že dá vědět, že ta jeho kopretina je zrovna tam, kam jsou děti zvyklé mnoho let za zvířaty).
A co všechno porušil, nevím, minimálně odklonil už jednu firmu, velkou hotovost a možná i další majetek, o kterém nevím. Vypadá to tak, protože jediné, co ho zajímá, je to, co všechno je obsahem žaloby. jeho právník se zeptal poněkud neopatrně, zavětřila jsem a našla spoustu dalších věci. Prostě co neuvedu, on dobrovolně neřekne.
Nevím,co bych dělala,ale jestli jeho jméno figuruje v nějaké firmě,zjistíš na netu v obchodním rejstříku,jestli vlastní ještě nějakou nemovitost,zase na katastru. Samozřejmě jen do momentu,než se toho zbaví nebo třeba už zbavil.

Ahoj, jediný co mě napadá je co máte v rozvodových papírech, zda to nějak neporušil a co na to soudy. Jak to dělení majetku bojkotuje? A jak staré máte děti? Jde o to, že od určitého věku s ním nemusí trávit čas pokud nechtějí.