icon

Rozchod nebo počkat?

anetta2016
14. lis 2016

Ahojky je mi blbé psát o svých problémů ale mám pocit ze co máme dítě je to čím dal horší. 😢 mám dceru 6 měsíční ale nasvztah je každý den horší. Přítel se neustále dohaduje k strašně citlivý takže nic mu nemůžete říct neboť ho to uráží. Za celou dobu co k dít na světě ani jeden den a o ni nepostara maxinalne prevlekne plenky. Ale jinak odvazeze dítě do jeslí a to je cele. Netvrdím jako otec finančně máme v domácnosti az nadstandard ale nemyslím si ze to vse je v pořádku. A strašně mb trápí jeho neustále sexuální obtěžování. Až mám k němu nechuť. 😢😢😢 a když spolu nespime kouká na nehezke videa a vůbec se nestydí když přijdu do pokoje prý je to má vina. JenžJenže ja už tohle nezvladam zítra sem objednana k psychiatrovy ale neustále myslím ze rozchod bude pro nas oba nejlepší. Nejhorší je ze to nechci udělat kvuli dítěti a vím ze jako samozevitelka to bude o hodně těžší. Ale nevím kudy kam.MÁTE NĚKTERÁ ZKUSENOSTI Z ROZCHODEM A BÝT SAMOTNA MATKA ?

Strana
z5
alemari
18. lis 2016

@mialagia to je nějaké ...divné...

mialagia
19. lis 2016

@alemari viď zvlášť když najednou vůbec nereaguje..to je teda zábava hh😒

alemari
19. lis 2016

@mialagia měla tam půlroční Voktorku v kočárku Quinny nebo jak se ten kočár jmenuje, proto si to pamatuju.

Strana
z5