Rozchod smskou

lendulka212
27. kvě 2018

Ahoj tak jsem minuly tyden obdrzela smsku, vyklidil jsem ti skrin. Moc jsem nechapala, po praci vyzvedla deti,prijela domu a koukam jeho skrin prazdna, prochazim bytem jeho veci na ryby pryc, v kuchyni nejaky spotrebice pryc a tak jsem pochopila co znamenala ta sms.

cuuza
27. kvě 2018

To jako fakt najednou takhle zmizel? Uffff

priefi
27. kvě 2018

@lendulka212 a to tak z cista jasna, anebo tomu neco predchazelo? A to byl otec Tvych deti? Od te doby se neozval?

evakaspar
27. kvě 2018

Aspoň máte klid 😂😂 to je borec hrdinský.

lendulka212
autor
27. kvě 2018

Zili jsme spolu skoro 8 let,mame 4 lete dite. Je to kamionak,neshidy byli. Neustale me podezrival z nevery,pritom ja nikoho nemam. Od podzimu jsem se vratila do prace. On byl pres zimu doma,vse jsem platila a ted kdyz bral prvni vyplatu,tak takhle zmizel. Ne rek vecer,ze jede do prace rano,rano normalne odjel,pockal az odjedu a ja a vratil se sbalit

lendulka212
autor
27. kvě 2018

Omlouvam se za preklepy,hen jsem to potrebovala ze sebe dostat,jaky je to podraz

lendulka212
autor
27. kvě 2018

Kdyz prijel na vikend,tak se nemusel o nic starat,jen jsem chtela po nem tohle opravit a tamto,proste kolem baraku. Nedavno mi zmizel snubak,ze pry si ho vzal zpet. Ale kdyby to rek narovinu. Ja jsem byla s detna, mam jeste jedno z predesleho manzelstvi, na osetrovaku 14 dni a chtela jsem pi nem penize,ze mam malo a on ze vral malo a ze mi nic neda,to uz me dost zarazilo,kdyz jsem ted platila ucty 3 mesice

lendulka212
autor
27. kvě 2018

@evakaspar stejne jsem byla porad sama,kolikrat mi ani nezved telefon,vikend kolikrat taky probrucel a ja samozrejme stekala,komu by nechybelo si popovidat. A ted si to taky rikam ze budu mit aspon klid

kristyn.g
27. kvě 2018

@lendulka212 to je fakt hrozný ☹ hrdina...

bonavoxa
27. kvě 2018

@lendulka212 Poslala bych mu obrázek z oslavy, že konečně vypadl. Jednoho podobného jsem se taky zbavila, i když jsem se dlouho prala s tím, že mě podrazil a svoje dítě taky...tak nakonec, že je v pejru, je to nejlepší, co nás mohlo potkat.

lendulka212
autor
27. kvě 2018

Uz bych chtela mit nejaky cas za sebou,aby se to uklidnilo a ja zacala normalne zit. Vysvetlovat porad dokola zarlivci,ze opravdu nikoho nemam,me privadelo k silenstvi

zuzka3112
27. kvě 2018

@lendulka212 smarja a takoví jsou nejhorší... Mezi námi, většinou ti, co tak usilovně podeziraji z nevěry jsou právě ti nevernici, co si neváhají odskočit bokem... Jedním z takových byl můj táta, kdy se po 25 letech manželství mamka probrala a vylezla z ulity a úplným omylem si otevřela notebook a táta si tam nechal otevřený mail s jednou z mnoha milenek, od které přijel právě z víkendu (nám řekl doma, že jede na kolo na víkend s chlapama).. No naši se rozvedli, máme doma klid (měli sme doma beztak šíleného cholerika, Kodet - Pelíšky hadra). A je kurna klid!

normalnimatka
27. kvě 2018

@lendulka212 hm, tak buď ráda, že ti to usnadnil.... žít s chorobným žárlivcem se nedá. bude vám líp. držim palce!

evakaspar
27. kvě 2018

@lendulka212 o takového není opravdu co stát, najdete si lepšího

lendulka212
autor
27. kvě 2018

Dekuji vsem, potrebovala jsem to slyset i z jine strany

ladyhacek
27. kvě 2018

Pokd se chlap nedokáž epodívat ženě do očí a říct jí to není to chlap. Bolí to, ale myslím že je dobře, ž eodešel bez něh t bude lépe a uričtě si nadje někoho kdo si tě bude vážit a tu skříň naplní 🙂

codal
27. kvě 2018

@lendulka212 ubožák a slaboch... Tohle není partner a už vůbec ne otec.. bude ti bez něj líp, i když je to teď bolestné a nepochopitelné!!! Jsi statečná holka,jak to bereš!!!

letadylkokane
27. kvě 2018

@lendulka212 to je celkem masakr. Ale tak snad se ti bude bez zarlivce lepe dychat 🙂

priefi
27. kvě 2018

@lendulka212 je mi to hrozne lito, musi to byt pro Tebe tezke. Jen mi neleze na rozum, jak mohl bez rozlouceni opustit i sve dite.

lendulka212
autor
27. kvě 2018

Fungovala jsem jak samostatna jednotka,tak v tomhle to bude stejne. Ale necekala jsem,ze kvuli tomu,ze si mysli,ze nekoho mam,tak takhle praskne do bot. A nemluve o tom jak si hezky pobalil i me darovane veci,ale budiz,ale ja to taky nechapu uz kvuli tomu malymu. Ale zas si rikam,ze kdyz jsem mu za to nestala,aby si me vazil. Nejsem zadna koketa a za praci vzit umim a neverna jsem mu nebyla.ale zacala jsem citit, ze vse je prednejsi nez ja.

lendulka212
autor
27. kvě 2018

@priefi a to rano jsme spolu jeste pili kafe a on uz dopredu vedel co udela,to mi mozek nebere

ariadna12
27. kvě 2018

No je to fakt "inteligent". Pekne zakernej. Urcite najdes nejakeho solidniho chlapa. Pokud je to otec tveho ditete, vyrid si, aby pekne platil vyzivne.

labijoux
27. kvě 2018

Podle sebe soudím tebe, takže mluvil o sobě,

janapetrvalska
28. kvě 2018

vymenit zamky , zablokovat cislo a soudne alimenty a zapomenout a zit si klidny zivot a uzivat maleho.

zuzalindaw
28. kvě 2018

ahoj lendulko, jsme na tom dost podobně.. až na to, že mně to řekl po hádce, ať se odstěhuji a teď si půjčujeme psa.. kvůli psovi si i píšeme, vídáme se, povídáme si a já si furt dělám naděje, že máme šanci, ale on pořád tvrdí, jak naší komunikaci nenávidí..

eldrag
28. kvě 2018

to je teda hrdina, :(

priefi
28. kvě 2018

@zuzalindaw hm... zajimave, ze Ti rekl, ze Vasi komunikaci nenavidi. Takze to jde spis tim horsim smerem, nez tim lepsim

zuzalindaw
28. kvě 2018

@priefi no jo, jenže to mi řekne a den na to mi v jednu hodinu v noci píše, že pes v 9 hodin usnul jak špalek a od té doby se ani jednou nevzbudil.. dnes telefonát, že zítra musíme se psem k veterináři a ať jedu taky, že to aspoň uslyšíme oba.. dává mi psa k telefonu a chce ať na ní volám povely a smějee se tomu, že to pes dělá.. jako jemu fakt nerozumí už vůbc nikdo..

priefi
28. kvě 2018

@zuzalindaw tomu taky nerozumim. Zakulisi znam z Tve diskuze, ale tohle je vazne divne, nesnasi Vasi komunikaci a pak Ti vola, at psovi rikas povely. A chudak pes, ten z toho musi mit uplne gulas. A jak mas pejska na hlidani Ty, tak mu taky volas, at ma psa pri telefonu? A k veterinari vlastne proc? Je pejskovi neco? Myslim to, jak jsi psala, aspon to uslysime oba.

zuzalindaw
28. kvě 2018

@priefi už fakt nevím, na čem jsem, ale normální tohle fakt není.. psa mám já od středy do soboty, zbytek on.. teď má hafan nějakej zánět, tak s ní jdeme k doktorovi, vyřídila jsem objednání a on jestli chci jít s nima, já jsem říkala, že nemusím a on, ale pojď, aspoň to uslyšíme oba.. no takže jdu.. já mu rozhodně nevolám, občas mu třeba pošlu nějakou fotku, nebo to dám na fcb.. pořád mám klíče od jeho (našeho společného bývalého ) bytu , nemám přestěhovaný všechny věci, nemáme vyřešené finance.. hlavně fakt nechápu ty zprávy v jednu v noci.. když to udělám já, která ho chce zpět a které se stýská, tak to beru, ale ať mi vysvěětlí, proč to dělá on, když naši komunikaci nesnáší a zpět už to neche?? ještě chvíli to asi vydržím, ale pokud se nezmění, tak to asi brzy vzdám..

letadylkokane
28. kvě 2018

@zuzalindaw vzdej to, tohle je na dve veci. On v tom ma asi gulas. Nevi, co chce a vlastne te tim docela trapi. Osobne povazuju takovou tu psi "stridavku" za blbost. Nejen kvuli tomu psovi, kterej by mel mit jen jednoho hlavniho pana, tak pak i kvuli tobe, respektive vzdy kvuli tomu, co dostal (s prominutim) kosem. Kdyby slo o deti, tak to je uplne jina situace, tam je holt kontakt nutny a clovek musi leccos kousnout, aby se mohl s detmi vidat a vychovavat je... A aby nemely deti trauma z hadavych a pomlouvacnych rodicu. Ale u pejska? Ma vas rad urcite oba, takze at zustane tobe, nebo jemu, nebude to spatne.
Pak muzes definitivne omezit kontakt a jit si po svem.