Krabice od spotřebičů. Necháváte si je?
Už mi doma lezou na nervy krabice od všech možných spotřebičů. Nechávám si je „kdyby něco“, hlavně kvůli reklamaci, ale reálně jen zabírají půl skříně.
Vyhazujete to hned, nebo taky skladujete krabice celé roky?
VYhazuji. Na reklamaci krabici nepotřebuješ.
@betelgeuzz To je pravda, kvůli reklamaci asi ne. Já právě pořád přemýšlím i nad tím, že kdybych ten spotřebič časem prodávala, v originální krabici se to líp předává nebo posílá :-/
@betelgeuzz To je pravda, kvůli reklamaci asi ne. Já právě pořád přemýšlím i nad tím, že kdybych ten spotřebič časem prodávala, v originální krabici se to líp předává nebo posílá :-/
@anonym_autor neumím si představit, že používám rok, dva spotřebič a pak ho prodám. Kupuji ho proto, abych ho používala. Jestli ho chceš prodávat, tak si krabice schovej. Nevím, co chceš slyšet víc.
Jelikož máme možnost a prostor, tak krabice nechávám a průběžně vyhazuju. K reklamaci potřeba není, ale zase se to líp posílá 🙂
@anonym_autor neumím si představit, že používám rok, dva spotřebič a pak ho prodám. Kupuji ho proto, abych ho používala. Jestli ho chceš prodávat, tak si krabice schovej. Nevím, co chceš slyšet víc.
@betelgeuzz Já si občas v hnutí mysli koupila něco, co jsem fakt nutně "potřebovala". Použila párkrát a zase odložila. V tom smysl nechat krabici vidím.
Jinak jak píšu - mám prostor, hodím to tam a průběžně vyhodím.
Vyhazuju většinou. Chvíli si s bednou syn pohraje a potom když je vhodná velikost, do ní dávám věci ( hračky , knížky, oblečení),které vytřídím a posílám dál poštou.
@anonym_autor vubec,nemam rada zbytecne veci doma a tohle jsou zbytecnosti,takze jjakmile neco takoveho prijde vybalim zjuknu a obal vyhazuji.
Já nenechávám, leda od dětských hraček, které pak po pár letech šly poslat v krabici dál. Jednoduše panelák, není místo. Naopak partner barák, obří půda, je tam vše včetně všech krabic.
No, kdyz si neberu ani krabici od bot v obchode, tak ne, fakt si neschovavam od niceho krabice. Prostor na ne je, ale jsem minimalista, vsechno jde z domu.
Pokud si kupuji spotřebič, u kterého předpokládám, že ho budu následně prodávat (typicky monitor dechu, ohřívač lahví, apod.), krabici si nechávám. Ale u spotřebičů, u nichž předpokládám používání po celou dobu funkčnosti, si rozhodně krabice nenechávám, k případné reklamaci je nepotřebuji a byt nemáme nafukovací.
My si většinu necháváme, máme teda kde uskladnit, dáváme k tomu třeba nástavce nebo náhradní díly. Teď je využiju při rekonstrukci na skladování kuchyně.

VYhazuji. Na reklamaci krabici nepotřebuješ.