icon

Šestinedělí s expartnerem

verca_b
26. únor 2018

Chtěla jsem se zeptat, co byste mi poradily... Mám čerstvé miminko a partner odešel k nové přítelkyni už v mém třetím trimestru. Teď chce být ale se mnou a s mimi, pomáhat v šestinedělí. Jinak jsem na to sama. Nemáme nijak špatné vztahy, protože se držím, ale začíná mě to deptat. To vědomí, že o mě nestojí a že miluje jinou, která na něj trpělivě čeká. A taky mi nepřidá, že občas nepřijde na noc... To si predstavuju co kde dělá a je to hrozný. Nevím co dělat, jako táta je úžasný.

Strana
z5
jaanicce
8. bře 2018

@viki999 jo taky muzu rict, ze v druhem trimestru jsem si nepripadal vubec tehotne. Pak jak se zacala mala zvetsovat a nabirat ve tretim, tak je to horsi. Ale tak kazdy to proziva jinak.

sticker
priefi
8. bře 2018

@jaanicce ja mela v druhem trimestru horsi nevolnosti nez v prvnim 😂 to bylo neco... vetsina mas mi smrdela a nezvladala jsem je jist (kureci, veprove i kruti).

jaanicce
8. bře 2018

@priefi Jo tak pachy a chute se zamozrejme menily. Ja nemohla kure a treba rajcata. Mela jsem jednu dobu strasnou chut na ovoce, pak treba na paprikas atp. Ale spatne mi nebylo ve smyslu zvraceni. Jen teda se mnou mlatily hormony a brecela jsem u pohadek.

sticker
priefi
8. bře 2018

@jaanicce breceni u pohadek? Jo jo... to znam taky... ja brecela i u reklam 😂 ani nevim proc. Bylo tam treba mimi 😂 a jak jsem videla, kdyz se nekde ve filmu nebo serialu rodilo, brecela jsem jako zelva 😂 romanticky film? Dejte mi rovnou kybl 😂😂😂 A manzel na me, proc jako brecim 😂 ze nemam proc brecet 😂😂😂

jaanicce
9. bře 2018

Tak mi právě praskla voda 😉

kafr
9. bře 2018

@jaanicce 🍀🍀🍀 po očku sem koukám a držím palce.😘

codal
9. bře 2018

@jaanicce huraaa! Ať je to co nejrychlejší!

priefi
9. bře 2018

@jaanicce no krasa 😍 at je holcicka rychle na svete a at jste obe v poradku 😊

jaanicce
9. bře 2018

Tak holky masakr, ale zvladly jsme to, jen malou si nechali na neonatologii. Cely den ji busilo srdicko a pak mi ji museli krisit. Takze mi ji akorat ukazali. Navic hyperventiluje, tak ji nemuzu kojit. Ale zitra snad bude lip. Je to moje mala Amazonka!!!

codal
10. bře 2018

@jaanicce jeje,tak to jste si užiy::(..ale určitě bude v pořádku, až bude u tebe💕... Jak se jmenuje? Moc gratuluju!!!!!!

kafr
10. bře 2018

@jaanicce jejda, tak snad je nejhorší za vami, moooc držím palce 🍀

priefi
10. bře 2018

@jaanicce Velke gratulace! Hlavne, ze vse dobre dopadlo! To neva, ze jsi jeste nekojila, mi se maly chytil prsa az dalsi den, byl napapany jeste z briska.

jaanicce
10. bře 2018

Zvladame to suprove. Diky moc holky!

jaanicce
10. bře 2018

@codal jmenuje se Aya

sticker
jaanicce
10. bře 2018

@priefi Uz ji mam u sebe, je jak vysavac takze to pomalu ale jiste jde 🙂

priefi
10. bře 2018

@jaanicce je nadherna 😍

viki999
10. bře 2018

@jaanicce Je opravdu nadherna, gratuluju <3

codal
10. bře 2018

@jaanicce překrásné jméno!

codal
10. bře 2018

@jaanicce a je fakt úžasná!

jaanicce
13. bře 2018

Dekuji moc holky, je zlata! Uz nas pustili domu. Porad dlabe, takze hezky prospiva. Takze zatim vse v poradku!!! Jsme rady, ze jste na nas myslely, moc si toho vazime 🙂

codal
13. bře 2018

@jaanicce to je kočička, kouzelná..jen tak dál holky..a neotrvuje tě ex v porodnici?

priefi
13. bře 2018

@jaanicce je nadherna, doufam, ze vse je ok a ze jsi nemela cizi familii na navsteve, jak ex vyhrozoval. Stale plati,.ze nebude v rodnem listu?

jaanicce
13. bře 2018

Porad je zakaz navstev v porodnicich. Zjistila jsem, ze si zrusil telefon. My uz jsme doma a on urcite vi, ze je mala na svete, ale dela ze neexistuje. Takze asi tak. V RL neni a urcite ani nebude. Mame kolem sebe fajn lidi, tak si stacime a jsme spokojene. 🙂

stefanovamarket
13. bře 2018

@jaanicce ta je opravdu nádherná. Hodně štěstí holky 😊🌸🌸

codal
13. bře 2018

@jaanicce ideální🙂...vy holky nepotřebujete🙂...

priefi
14. bře 2018

@jaanicce tak to je dobre, ze nema o Vas zajem. A co ex ex, vidi se v roli tatinka?

jaanicce
14. bře 2018

Dekujeme moc holky, moc si to ho vazim.

@priefi No poradne ji zapil. Neustale se na ni chodi koukat. Vidi v ni me a rika jak je krasna, takze se nad ni rozplyva. Navic me porad buzeruje, abych na ni byla opatrna. Oznacuje se zatim za strejdu, ale uz zacal rikat, ze je nase.. Takze asi tak 🙂

codal
14. bře 2018

@jaanicce Ježíš,to je krásný... Tomu se říká chlap!

priefi
14. bře 2018

@jaanicce drzim pesti, aby Vam to vyslo a zase jste byli spolu. Bylo by to super a krasne. Preji Vam ten stastny pohadkovy konec 😊

jaanicce
14. bře 2018

To uz bude jen dobry. Mam stesti, ze ho mam. Porad si ji a s ni foti, dokonce uz si ji dal i na fb. Ex se sam okradl o poklad. My jsme spokojene a rekla bych, ze uz se ani lip mit nemuzeme. Holky dekujeme a casem zasedam vedet, jak se nam dari!!

Strana
z5