Šestinedělí s expartnerem
Chtěla jsem se zeptat, co byste mi poradily... Mám čerstvé miminko a partner odešel k nové přítelkyni už v mém třetím trimestru. Teď chce být ale se mnou a s mimi, pomáhat v šestinedělí. Jinak jsem na to sama. Nemáme nijak špatné vztahy, protože se držím, ale začíná mě to deptat. To vědomí, že o mě nestojí a že miluje jinou, která na něj trpělivě čeká. A taky mi nepřidá, že občas nepřijde na noc... To si predstavuju co kde dělá a je to hrozný. Nevím co dělat, jako táta je úžasný.
@jaanicce breceni u pohadek? Jo jo... to znam taky... ja brecela i u reklam 😂 ani nevim proc. Bylo tam treba mimi 😂 a jak jsem videla, kdyz se nekde ve filmu nebo serialu rodilo, brecela jsem jako zelva 😂 romanticky film? Dejte mi rovnou kybl 😂😂😂 A manzel na me, proc jako brecim 😂 ze nemam proc brecet 😂😂😂
Tak mi právě praskla voda 😉
Tak holky masakr, ale zvladly jsme to, jen malou si nechali na neonatologii. Cely den ji busilo srdicko a pak mi ji museli krisit. Takze mi ji akorat ukazali. Navic hyperventiluje, tak ji nemuzu kojit. Ale zitra snad bude lip. Je to moje mala Amazonka!!!
Porad je zakaz navstev v porodnicich. Zjistila jsem, ze si zrusil telefon. My uz jsme doma a on urcite vi, ze je mala na svete, ale dela ze neexistuje. Takze asi tak. V RL neni a urcite ani nebude. Mame kolem sebe fajn lidi, tak si stacime a jsme spokojene. 🙂
@jaanicce ta je opravdu nádherná. Hodně štěstí holky 😊🌸🌸
Dekujeme moc holky, moc si to ho vazim.
@priefi No poradne ji zapil. Neustale se na ni chodi koukat. Vidi v ni me a rika jak je krasna, takze se nad ni rozplyva. Navic me porad buzeruje, abych na ni byla opatrna. Oznacuje se zatim za strejdu, ale uz zacal rikat, ze je nase.. Takze asi tak 🙂

@viki999 jo taky muzu rict, ze v druhem trimestru jsem si nepripadal vubec tehotne. Pak jak se zacala mala zvetsovat a nabirat ve tretim, tak je to horsi. Ale tak kazdy to proziva jinak.