Šestinedělí s expartnerem
Chtěla jsem se zeptat, co byste mi poradily... Mám čerstvé miminko a partner odešel k nové přítelkyni už v mém třetím trimestru. Teď chce být ale se mnou a s mimi, pomáhat v šestinedělí. Jinak jsem na to sama. Nemáme nijak špatné vztahy, protože se držím, ale začíná mě to deptat. To vědomí, že o mě nestojí a že miluje jinou, která na něj trpělivě čeká. A taky mi nepřidá, že občas nepřijde na noc... To si predstavuju co kde dělá a je to hrozný. Nevím co dělat, jako táta je úžasný.
@priefi No exex uz si necha rika tata a drandi po meste s kocarem. Rekl mi, ze o tom vsem premyslel, ale chtel by nejaky cas aby se ujistil. Ex ji videl a bulel, ale to je asi tak vsechno. Zadna pomoc ani slovo omluvy nebo uznani. Rekla jsem mu, ze to nedavam a at mi da cas, abych si rozmyslela, jak budeme pokracovat. Nemam na nej naladu. Zatim si to takhle ve trech uzivame a ja nemam naladu nejak reagovat na jeho vykyvy. Navic je sice hezky, ze je dojaty, ale to nas neuzivi. Takze asi tak. My uz pomalu, ale jiste rodina jsme i bez nej.
Jinak dekujeme vsem! Moc si to spolu uzivame a mala mi dela jen radost!!

@codal
@priefi
Uvidime jak to dopadne. Ja to citim tak, ze bych po tom vsem zradila exex, kdybych se k ex vratila. Choval se jako prase a ted ocekava, ze se z nej posadim na zadek. Hraje si na "tatinka" pred rodinou, ale ze nam nekoupil ani suchou housku nebo male ponozku, to je ok! Je to proste sebestrednej srab. Kdyz se u nej mala rozbrecela, hned mi ji dal. Bral si ji jen kdyz spala a nebrecela. Exex se o nas celou dobu stara, hlida mi malou a chova ji, kdyz place. To je podle me tata! I mala ho ma rada. Prave Exex mi rikal, ze si nas necha a uz mluvi i o budoucnosti. Jaky koupi auto a kam vsude pojedeme na vylety. Jen sam rikal, ze chce jeste trochu casu na rozmyslenou co a jak. Ze chce aby si to sedlo. Coz chapu!! Tak uvidime 🙂
@priefi
Ja na nej kaslu. Me spis irituje ta jeho drzost a vubec nechapu co po mne chce. Ja jsem za exex rada, jsme rodina a snazim se, aby byla co nejspokojenejsi. Na nejakeho sobecka ani nechci plytvat energii. Tak jsem zvedava, nad cim exex premysli. Kazdopadne budu davat vedet, jak se to vyviji.. 🙂

@jaanicce spokojená princezna👸