icon

Sex jak podle rozvrhu. Mám to s manželem řešit?

29. lis 2020

Ahoj, je to trochu legrace, ale uz mi to zacina vadit. U nas je sex fakt jak podle skolniho rozvrhu s tim, ze je to podle manzela. Rozestupy, frekvence jsou porad stejne. Vzdy treti nebo ctvrty den od posledniho sexu. Uz me to stve, urcuje to v podstate manzel. Ja bych chtela nekdy treba druhy den po poslednim sexu, ne vzdy treti nebo ctvrty. Pokazde je to 2x tydne. To je ok. Mne vadi, ze mi ani neda sanci zacit ten sex jindy, protoze proste do te postele neprijde a jde spat pozde, mozna schvalne. Druhy den po sexu asi vi, ze je to brzy a nic nebude. Dnes je opet 4. den, takze cekam, ze bude chtit a prijde i s erotickymi hrackami. Nejradeji bych ho dnes odmitla, aby vedel, ze nemusi byt jen po jeho a ja necekam nachystana, ale nechci ho nastvat. Mam to s nim vubec resit?

Strana
z2
autor
2. pro 2020

@sarkoc To neni o tom, ze se mi zrovna ten den nechce, mne se chce 🙂, ale o tom, ze ta pravidelnost mi zacala vadit, stereotypni frekvence skoro cely rok. No ted se to snazi menit, tak uvidime, jak to bude dal. Neni to o tom, ze mu nechci byt po vuli, jak pises 🙂 Jinak my se neodmitame, kdyz druhy zacne, mame to tak. Ja se nemusim premahat nebo nutit.

sarkoc
2. pro 2020

aha, tak to jsem pochopila jinak, ale já nečetla všechno...prima že se snaží

herbinaaa
11. pro 2020

takže sex jenom v posteli a ve vyhrazenou dobu? To by mě teda nebavilo. Bylo to tak od začátku?

tinaprofi
11. pro 2020

no tvl a si dodneška myslela, že je to možný jenom ve filmu...

autor
15. pro 2020

@herbinaaa Kolik dospelych s detmi ma sex pres den? Pres den jsi v praci, kdyz prijdes, jsou doma vetsinou deti. Nevim, kdy jindy by to bylo mozne.

marketanova
31. led 2021

Určitě to není dobré nechat jen tak, ale pořádně se nad tím zamyslet a něco změnit. Něco nového koupit, třeba sexy prádlo a tak..

zelenaesmolda
31. led 2021

Ne,neres to s nim.Pekne mu podrz at mas chut nebo ne,hlavne,ze nebude nastvany.

Strana
z2