Sex jak podle rozvrhu. Mám to s manželem řešit?

29. lis 2020

Ahoj, je to trochu legrace, ale uz mi to zacina vadit. U nas je sex fakt jak podle skolniho rozvrhu s tim, ze je to podle manzela. Rozestupy, frekvence jsou porad stejne. Vzdy treti nebo ctvrty den od posledniho sexu. Uz me to stve, urcuje to v podstate manzel. Ja bych chtela nekdy treba druhy den po poslednim sexu, ne vzdy treti nebo ctvrty. Pokazde je to 2x tydne. To je ok. Mne vadi, ze mi ani neda sanci zacit ten sex jindy, protoze proste do te postele neprijde a jde spat pozde, mozna schvalne. Druhy den po sexu asi vi, ze je to brzy a nic nebude. Dnes je opet 4. den, takze cekam, ze bude chtit a prijde i s erotickymi hrackami. Nejradeji bych ho dnes odmitla, aby vedel, ze nemusi byt jen po jeho a ja necekam nachystana, ale nechci ho nastvat. Mam to s nim vubec resit?

petrasipkova1
29. lis 2020

Co? To musí být sex jen v posteli ? 🙈😂

autor
29. lis 2020

Predstav si, ze kdyz jsou doma deti, tak jo. Tezko to pujde pres den jinak, ze...

zuzkasim
29. lis 2020

Jestli tu občas zabrousíš do debat s podobným tématem, tak už jsi asi zjistila, že je sposta ženských, po kterých by to chlap chtěl ideálně denně a ony prostě nemají zájem téměř vůbec. Pak jsou taky ženské, které i když chlapa přemlouvají a svádí, on nechce, jakoby měl dojem, že sex je pouze na plození dětí... Sex je vždy jedinečný ve vztahu těch dvou a každá dvojice to má trochu jinak, jen je potřeba se sladit. U vás asi sladění úplně nejste, obvykle se radí, promluvit si o tom. Já osobně u vás velký problém nevidím, ale dovedu tě pochopit, že bys sem tam ráda změnu. Nevím, jestli jsi to už muži někdy řekla, možná o tvé touze netuší.

codal
29. lis 2020

Tak za manželem dojdi a řekni mu, Lásko, dneska na tebe mám chuť, třeba se chytne a přijde😉. Nebo ho prostě chytni za ruku a odveď si ho.

bara88
29. lis 2020

píšeš že jde spát pozdě takže to není tím že by brzo usnul,takže počkej až děti usnou a vlítni na něho ne?přeci to nemusí být vždy v ložnici

michalelka
29. lis 2020

Tohle asi bude jen a jen na tobě, když se k tomu manžel nemá.. co na něj "nastoupit" v hezkém prádle mimo harmonogram, když děti už spí? To tě taky odmítne? Jinak píšeš, že ho nechceš naštvat.. ale že on štve tebe, to je v pořádku? 😝

hanve
29. lis 2020

Teda předposlední věta mě rozsekala... Nechci ho naštvat... To ho opravdu naštve Tvé odmítnutí? To už bychom byli dávno rozvedení... Promluvte si o tom. S kým jiným,než se svým partnerem řešit tyto intimnosti. Máme tři malé děti a sex v posteli byl naposled,než se narodil nejstarší.

jakreb
29. lis 2020

@autorka Suhlasim s uz napisanym a hlavne s
@michalelka
To akoze ty ho nechces nasrat? Takže mu predpokladam varis, peries, staras sa o deti a otrcis kedy on chce (btw.co by sa stalo keby si náhodou nechcela?) ...Toto je akože vzťah a normálne manželstvo? To mas doma načo taký exemplar?

izz76
29. lis 2020

Já jsem si taky nedávno dělala z mantela legraci, že jsme jak manželé po 30letech,sex,streda, neděle.. Kdysi to bylo dene, holt po 12letech, mu to stačí 2x týdne, ale po mém rypnuti se ted strede a neděli vyhýbá 😃 Abych mu nekrivdila,někdy je to i 3x týdne a když ho otravuju, tak mě samozřejmě nikdy neodmitne😆 Zakladatelko, musíš manžela svádět a k sexu ho nalákat kdy ty zrovna chceš.

jakreb
29. lis 2020

Btw.ked nechceš aj keď je jeho 4.den poslala by som ho do...A ak je doma tak by som sa dohodla s kamoskou alebo aj bez nej, vecer sa nahodila a isla von...A nech sa chlapec zahrá sam..

autor
29. lis 2020

@hanve Nejde o to, ze bych sex nechtela, ja ho chci, ale proste aspon nekdy mimo ty obvykle rozestupy. Treba nekdy obden. Takhle je to tak, ze kdyz bude sex dnes v nedeli, tak dopredu s jistotou vim, ze po a ut nebude nic a nejspis na to dojde ve stredu nebo ve ctvrtek. Kdyz ve stredu, tak dalsi bude 4. den, kdyz ve ctvrtek, tak 3. den. Tohle mi uz vadi. Jinak to az takovy problem neni.

jakreb
29. lis 2020

@autor No nuda. To mate cely život a vsetko takto nalinajkovane? Tvoj muž asi nebude v poriadku. Mas harmonogram aj na to kedy môžeš ist s.at? Prepac za uprimnost.😊😉

emmuska18
29. lis 2020

podla mna by bylo nejlepší se jít o tom promluvit s ním a ne tady s námi 🙂 vztah je přece o kumunikácii, chod za ním a řekni mu, co cítíš a že by si chtěl změnu.

codal
29. lis 2020

@izz76 u nás je to pátek a sobota, kdy druhý den manžel nevstává v půl páté ráno 😆, páč jinak každý den usne dřív než uspim mladší dceru 😆. On je teď v práci od šesti do šesti a je fakt utahaný. Sem tam si najdeme chvilku i přes týden, ale opravdu jen někdy.

lenatko91
29. lis 2020

Na druhou stranu můžeš být ráda, že s tebou spát chce. Taky mě kdysi štvalo, že to u nás bylo každou neděli. Dnes můj 22letý manžel chce 1x za 1-2 měsíce. Co bych teď dala za rozvrh 😕
Každopádně si s ním o tom zkus promluvit a uvidíš.

17mia17
Autor odpověď smazal
Zobraz
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
autor
30. lis 2020

Tak vcera dle planu chtel a prisel opet i s erotickymi hrackami, ktere si v ty dny vzdy nachysta. Poznal, ze mi neco je a pry jestli jsem nejak nastvana, tak jsem mu to rekla. Ne, vycitave, ale normalne, tvrdil, ze si to neuvedomil, ze to pry nepocita, no nevim. Pak jsme teda meli mit sex, ale asi ho ta debata rozhodila, protoze se mu nepostavil, coz se nestava. Rekl, ze je to z toho, jak jsem ho sprcala. No ale to nevadi, tak jsme se mazlili, ani ja jsem potom nebyla extra vzrusena a nic jsem z toho nemela. I jsme se u te debaty smali, ze srandy jsem mu rikala, takze zase ve ctvrtek, ze? Tak uvidime, rekla jsem, ze jsem rada, ze jsem mu to rekla a ze nechci pokazde pri sexu ty hracky, ktere pouzivame pri oralu, ale i bez nich.

codal
30. lis 2020

Je super, že jste si promluvili 👍

autor
30. lis 2020

@codal No uvidíme, jestli to bude mít výsledek.

codal
30. lis 2020

Třeba a neboj se za ním přijít ty a rict mu, že ho chceš dneska. Vždyť to nemusí vždycky začínat jen on. Třeba bude rád za tvou iniciativu 😉.

hanculiiinka
30. lis 2020

Ja bych to resila... mam to za sebou, stvalo me to taky.

eleanora84
1. pro 2020

Já měla chlapa, který od 3 měsíce vztahu celý týden nic nic, pak přišla sobota, on vlezl do vany a v 19h stal nahý ve dveřích.. Jindy taky raději hrál do noci vedle v pokoji hry na pc... 🤣 Ale jak odbyla v sobotu 19.hodina, byl vyholeny, namydlený a čekal na mě, jaktoze já nejsem nachystana.. Vydržela jsem to rok 🤦‍♀️🤣

autor
1. pro 2020

Tak manzel zrejme prosbu vyslysel, prisel vcera i necekane mimo rozvh, snad to vydrzi.

95newmommy2020
1. pro 2020

A nedela to kvůli tomu, ze chce miminko? Aby si spermie odpocinuly, stejně jsou nejlepší tak 3 den.
My jsme měli sex podle rozvrhu 3 roky, a předně z toho důvodu. Twd bych byla rada mít sex podle rozvrhu. :D

autor
2. pro 2020

@95newmommy2020 To určite ne, na to už není věk 🙂 Mně by nevadila určitá pravidelnost, ale prostě když to je úplně přesně po 3 dnech a potom po 2, nebo po 2 a potom po 3, tak mi to přijde jak z nějaké povinnosti. Říkám si pak, proč to takhle dělá, jestli se mu nechce nebo fakt chce přesně v těchto intervalech. Mně to prostě jde na nervy. Snad to pochopil.

andelka
2. pro 2020

Možná má holt taky cyklus. Hladina hormonů mu stoupá, vrchol třetí den,tak cítí,že je to potřeba, a pak zase hladina klesne,a zas den dva trvá,než má zase chuť.

petrasipkova1
2. pro 2020

@andelka přesně to si myslím, my zase jedeme podle mého cyklu 🙂 10 dní po MS mám chuť pořád a pak to slábne a slábne 😀 Ale manžel si nestěžuje, tak snad je s tím ok 😀

andelka
2. pro 2020

@petrasipkova1 nám to zas určují směny, spaní nejmladšího syna a další věci. A taky můj cyklus. Jo, flexibilita a spontánnost... ať žijí 😁

sarkoc
2. pro 2020

Ta věta "nechci ho naštvat", ta mě dostala no...tak pokud to cítíš tak, že zrovna ten den nechceš, tak to prostě řekni. Nebyla bych mu po vůli zrovna tak, jak si luskne prstem. Se mnou by teda nevydržel nejspíš ani měsíc :D