icon

Tak už nevím - pohlavi

pipapi
17. črc 2019

Budu to mít nejspíše jako kinder překvapení, ale v 32.tydnu mi doktor řekl 100% kluk a dneska 38+4t. jiná paní doktorka s lepší výbavou přístrojů, že se spíše přiklání k holčičce, že pytlík tam nevidí a že to sice neříká s jistotou , ale podle ní holka :D takže čemu více věřit ?:D stalo se někomu , že na poslední chvíli určili jinak a to bylo správně?
Samozřejmě mám nakoupené jen modré..

Strana
z2
barunnka3
18. črc 2019

Jedné známé celé těhotenství tvrdili, že určitě holka.. Narodil se kluk.. Druhé známé přesně naopak.. Mně do 24tt tvrdili holka, a dneska (30tt) se doktorka smála, jak má velkýho šulína.. Ikdyž mám vyfoceného šulína přes celou fotku, raději jdu do neutrálu. Člověk nikdy neví..

jancastromska
18. črc 2019

Barvy neřešte, dcera má dva roky, nemůže mít náušnice a ikdyz jí dám celou do růžové tak mi řeknou že máme krásného syna ..a to mi říká dost lidí a když řeknu že to je holka, tak řeknou : no já si říkal že má na kluka moc jemný hezký obličej .. tak fakt nevím podle čeho si myslí že je kluk 😁

pipapi
autor
18. črc 2019

@barunnka3 mě zas říkal Dr, ve 32 týdnů, že 100% kluk a doktorka skoro ve 38 , že pytlík nevidí, že kdyby ho viděla, tak mi to řekne 😁tak jsme na tom nějak podobně😁

codal
19. črc 2019

@pipapi kamarádce doktor třikrát potvrdil kluka, z porodnice si vezli holčičku 😂.. i dnes to nikdy není jistota😄.

werik153
19. črc 2019

Nejpřesnější je ultrazvuk při druhém screening. Mě 2x řekli kluk a v porodnici na monitorech a ultrazvuku říkali že pinďoira nevidí, že je to nejspíš holka a maličká, narodil se kluk s 3180g 😊

baruss11
20. srp 2019

@pipapi Tak jak to dopadlo? Copak se narodilo? 😁

Strana
z2