Tak už nevím - pohlavi
Budu to mít nejspíše jako kinder překvapení, ale v 32.tydnu mi doktor řekl 100% kluk a dneska 38+4t. jiná paní doktorka s lepší výbavou přístrojů, že se spíše přiklání k holčičce, že pytlík tam nevidí a že to sice neříká s jistotou , ale podle ní holka :D takže čemu více věřit ?:D stalo se někomu , že na poslední chvíli určili jinak a to bylo správně?
Samozřejmě mám nakoupené jen modré..
Barvy neřešte, dcera má dva roky, nemůže mít náušnice a ikdyz jí dám celou do růžové tak mi řeknou že máme krásného syna ..a to mi říká dost lidí a když řeknu že to je holka, tak řeknou : no já si říkal že má na kluka moc jemný hezký obličej .. tak fakt nevím podle čeho si myslí že je kluk 😁
Nejpřesnější je ultrazvuk při druhém screening. Mě 2x řekli kluk a v porodnici na monitorech a ultrazvuku říkali že pinďoira nevidí, že je to nejspíš holka a maličká, narodil se kluk s 3180g 😊

Jedné známé celé těhotenství tvrdili, že určitě holka.. Narodil se kluk.. Druhé známé přesně naopak.. Mně do 24tt tvrdili holka, a dneska (30tt) se doktorka smála, jak má velkýho šulína.. Ikdyž mám vyfoceného šulína přes celou fotku, raději jdu do neutrálu. Člověk nikdy neví..