icon

Tchyně

1. zář 2021

Bože jak já ji nesnáším!!!Je to normálni energeticckej upir😤😤😤
(Vykrik)proto anonym.

Strana
z2
autor
2. zář 2021

@guliii Bohužel😫Nevybíráme.🥴

tasimia
2. zář 2021

Ty se na ni zlobíš, protože nemá vystavené fotky? A jako vadí ti, že vlastní máma tvého manžela, se k Vám přidala na procházku? Tak ti nějak nevím kdo je tady upír 😉.

autor
3. zář 2021

@tasimia jo vadí.Děto jeho sester má vystavené. A vadí mi,že jela s nami protože jsme naše známé videly asi po půl roce??

klokanka31
3. zář 2021

@tasimia Mně by teda taky vadilo kdybysme měli něco domluveného s kamarády, a tchýně se k nám přidala. Přece mohla jindy...

michaela666
3. zář 2021

Já mám fajn tchýni, i když jsem se musela sama srovnat s jejím přístupem k manželovi a proti určitým věcem se ohradit. Jiná už nebude. Sedněte si všichni dohromady a všechno jí slušnou formou řekni. Někomu hold nestačí naznačovat a musí se sním mluvit narovinu. Třeba to pomůže.

tasimia
3. zář 2021

Tak jako je rozdíl jela a je rozdíl pridala ae k Vám na procházce, nemyslíš? 😉 pokud ja jsem s někým na procházce a potkám mamku a jdu a kecám i s ní, tak se svět nezboří.

autor
3. zář 2021

@tasimia to ne ale pokud jede s námi tak je to špatně.Mě to prostě vadí

klokanka31
3. zář 2021

Je to marný, tchýně byly, jsou a budou většinou mrchy. Doporučuju shlédnout film Tchýně a uzený ☺

skarma007
3. zář 2021

Tata odrizl svoji rodinu ve 20 letech kvuli máme, nemeli ji rádi a my jako deti jsme rodiče neodrizli, spis naopak, vidime se nonstop a máme se s nima lepší vztah, jak kdyz jsme spolu všichni bydleli

skarma007
3. zář 2021

Jinak ja mam tchyni hrozne hodnou a fajn, za to s mamou to bylo vzdy na nože... Ale už sem si to s ní srovnala, vycházíme spolu, protože spolu nebydlíme, k příteli se chovat umí, za to jsem ráda, kdyby ne, tak by se to prostě musela naucit, nez aby z ni mel pritel trauma

brnohrot
3. zář 2021

Potom se teda snaž obrnit trpělivostí, vydrž, věnuj se svým dětem a své rodině a ostatní hoď za hlavu. Buď se změní a nebo taky ne. S tím nic neuděláš.

tygrpotapec
8. říj 2021

Nápodobně..

Strana
z2