Tchýně cpe dítě čokoládou a sladkostmi i přes moje zákazy. Máte zkušenost?
Holky, třeba máte někdo nějakou zkušenost. Já už jsem z toho vytočená, mám pocit, že už jsem vyzkoušela všechno. Tchýně a tchán cca od 1 roku cpou meho syna (2 roky) úplně vším. Několikrát jsem jim vynadala, zakázala jim to, vysvětlovala.. nic na ně neplatí. Nejsem nějaká extra biomatka. Ale syn z čokolády zvrací, má průjem někdy zácpu. Syn uz se u nich několikrát poblil. S jeho otcem nežiju, takže ke tchanovcum nechodim (nevidali jsme se moc ani tak, i přes to, ze jsme žili ve stejné vesnici.) Syn miluje ovoce a zeleninu, sni toho fakt hodně, rekla bych, ze za ovo/zel utratim nejvíc. Ted na mikuláše dostal jen od nich obří tašku fakt narvanou čokoládama.. takze z toho stejne nic mit nebude. Ostatní rodinní příslušníci se zeptali, co mají koupit. Takze od ostatních dostane pomerance, mango, jablka, banany, kiwi.... Všechno co zužitkujeme. Kupují mu take sladke sodovky a různé preslazene napoje, ze kterých rovněž zvrací. Vylijou mu z lahvičky čaj ode mě a nalijou mu tam třeba Fantu... jsem na ne kvuli tomu vzteklá a fakt uz jsem jen krucek od toho, abych s něma utnula kontakt úplně. Toho mikuláše mu ani nedali osobně, poslali po známých. Dělají to snad schválně.
@zelenaesmolda A mas osobni zkusenost? Moje dite ma potravinovou alergii a veci, ktere ji nedelaji dobre odmitala po prvni reakci...
Nám je 11let, a dcera ležela kvůli tomu i v nemocnici na pozorování. Zjistili jsme, že z čokolády má zácpu, a tím pádem to tlačí i na močák,a tím pádem i pomočování. Je na sladké závislá, neví kde je hranice. Začíná a přibírat, a je z toho cukru agresivní. U nás babi a děda pochopili a respektuji to. Z té druhé strany říkali jen že si mysleli, že je chudák, že ji to nechceme koupit. Máme Adhd a hodně to ovlivní. OPRAVDU JSOU SLADKOSTI VELKÉ ZLO.

@kaja2016
tak to dvou lete dite z toho nema rozum a nepamatuje si,ze zvracelo zrovna po cokolade.nechape ty souvislosti mezi snedl jsem cokoladu a zvracel jsem.