icon

Tchýně cpe dítě čokoládou a sladkostmi i přes moje zákazy. Máte zkušenost?

sinicka
5. pro 2019

Holky, třeba máte někdo nějakou zkušenost. Já už jsem z toho vytočená, mám pocit, že už jsem vyzkoušela všechno. Tchýně a tchán cca od 1 roku cpou meho syna (2 roky) úplně vším. Několikrát jsem jim vynadala, zakázala jim to, vysvětlovala.. nic na ně neplatí. Nejsem nějaká extra biomatka. Ale syn z čokolády zvrací, má průjem někdy zácpu. Syn uz se u nich několikrát poblil. S jeho otcem nežiju, takže ke tchanovcum nechodim (nevidali jsme se moc ani tak, i přes to, ze jsme žili ve stejné vesnici.) Syn miluje ovoce a zeleninu, sni toho fakt hodně, rekla bych, ze za ovo/zel utratim nejvíc. Ted na mikuláše dostal jen od nich obří tašku fakt narvanou čokoládama.. takze z toho stejne nic mit nebude. Ostatní rodinní příslušníci se zeptali, co mají koupit. Takze od ostatních dostane pomerance, mango, jablka, banany, kiwi.... Všechno co zužitkujeme. Kupují mu take sladke sodovky a různé preslazene napoje, ze kterých rovněž zvrací. Vylijou mu z lahvičky čaj ode mě a nalijou mu tam třeba Fantu... jsem na ne kvuli tomu vzteklá a fakt uz jsem jen krucek od toho, abych s něma utnula kontakt úplně. Toho mikuláše mu ani nedali osobně, poslali po známých. Dělají to snad schválně.

Strana
z4
zelenaesmolda
12. pro 2019

@kaja2016
tak to dvou lete dite z toho nema rozum a nepamatuje si,ze zvracelo zrovna po cokolade.nechape ty souvislosti mezi snedl jsem cokoladu a zvracel jsem.

sinicka
autor
12. pro 2019

@kaja2016 ano, zvracel i pred nimi, nekolikrat. Asi vadi, nevim, ale jsou přesvědčeni, že to neni ze sladkosti, ale to uz tu bylo vse řečeno. A tvoje dite si pamatovalo, treba v 15 mesicich, co jedlo a pilo pred měsícem ??? To je pripominka, tvl.

kaja2016
13. pro 2019

@sinicka tak stylem tvl fakt nediskutuju. Tvl asi patri tvym tchanovcum. Pokud zde neco resis, cekej plejadu nazoru, pokud chces jen souhlasne odpovedi, uved to rovnou to uvodniho prispevku. Nemam vesteckou kouli abych tusila, ze nejsi schopna diskutovat

kaja2016
13. pro 2019

@zelenaesmolda A mas osobni zkusenost? Moje dite ma potravinovou alergii a veci, ktere ji nedelaji dobre odmitala po prvni reakci...

kachnifu
13. pro 2019

Nám je 11let, a dcera ležela kvůli tomu i v nemocnici na pozorování. Zjistili jsme, že z čokolády má zácpu, a tím pádem to tlačí i na močák,a tím pádem i pomočování. Je na sladké závislá, neví kde je hranice. Začíná a přibírat, a je z toho cukru agresivní. U nás babi a děda pochopili a respektuji to. Z té druhé strany říkali jen že si mysleli, že je chudák, že ji to nechceme koupit. Máme Adhd a hodně to ovlivní. OPRAVDU JSOU SLADKOSTI VELKÉ ZLO.

sinicka
autor
13. pro 2019

@kaja2016 tve příspěvky jsou tak hloupe, ze s tebou diskutovat nechci. Ujely mi nervy. Prosimte hlavně tu nerozepisuj jak tve genialni dite vedelo, ma co ma alergii uz v pul roce a muj hlupacek to nevi ve 2 letech.

Strana
z4