Tchýně darovala mému manželovi paragliding

poupe
22. kvě 2015

Ahoj, chtěla bych znát názor jiný, než ten svůj 😉 Tchýně dává dárky ve velkém, teda jak komu, dětem, manželovi, mě tedy ne,ale k otázce, teď vymslela manželovi "paragliding", on lítal, ale před 20 lety, teď má rodinu, co si o tom myslíte?

toga25
22. kvě 2015

@poupe Jako jejímu manželovi? Nejsem si jistá jestli myslíš jejího nebo svého 😀 Jinak jestli to chlapa baví, tak nejsem proti, já mám v plánu dát chlapovi za 2 roky seskok padákem, strašně si to přeje, ale uvidíme na penězích 🙂 Každopádně jestli se jedná o jejího manžela a má už nějaké roky, tak pokud by chtěl tak bych předtím zašla k lékaři na podrobné vyšetření, stavu srdíčka a žil 🙂

linee
22. kvě 2015

@poupe pokud mu to udela radost a bude tam chtit jit a tchyne to zaplati, proc ne,🙂

poupe
autor
22. kvě 2015

@toga25 mému manželovi, lítal před 20 lety a to minimálně

editah222
22. kvě 2015

@poupe tak jestli o to manžel stojí tak je to super dárek! Horší jestli o to až tak moc zájem nemá, to pak jsou vyhozené peníze které jde použít jinak. My se v případě dražšího dárku vždy domluvíme jestli by si to obdarovaný opravdu přál.

betelgeuzz
22. kvě 2015

@poupe tak záleží na manželovi, jestli mu to udělá radost, nebo ne.

poupe
autor
22. kvě 2015

@editah222 on o nic nestál, tady to máš a čau 😉 mě spíš zaráží že to vymyslí 60 letá ženská, která měla 4 děti 😕 já se prostě o něj bojim.

budouci_maminka
22. kvě 2015

@poupe a ptáš se na co? protože z příspěvku spíš vyplývá, že ti hlavně vadí, že dává ostatním drahé dárky a tobě ne..
co se týče seskoku - tak pokud se na to manžel necítí, tak by do toho nešel, ne? není malé dítě, když bude chtít skočit, udělá to.. bát se o něj samozřejmě můžeš, ale to je asi tak jediné..

poupe
autor
22. kvě 2015

@budouci_maminka mě je putna jestli mi dává dárky nebo ne, to mě fakt nebere.
Já mam jiný názor než vy tady všechny 😀 já bych prostě tátovi od rodiny takový dárek nedala, alespoň bych se zeptala.

joyride
22. kvě 2015

@poupe Chápu, že máš o něho strach, ale stát se mu může kdykoliv cokoliv a život se má žít. Manžel jezdí na motorce a nikdy by mě nenapadlo mu to nějak vymlouvat nebo se nad tím pozastavovat. Bojím se o něho, ale vím, že ho to baví a užívá si to a jsem za to ráda. Pokud tvůj manžel o dárek stojí, spíš bych ho podporovala a byla prostě na jeho straně. Ale připadá mi z příspěvků, že Ti vůbec nejde o to, zda tvůj manžel tohle chce, ale jenom o tvůj vlastní klid.

kammka
22. kvě 2015

@poupe já jsem teda asi taky poněkud konzervativní, ale taky mi přijde zbytečný takhle pokoušet osud.. a že mu to bez předchozího ptaní koupí vlastní matka, to teda žasnu, spíš bych od babičky čekala pravý opak.. argument, že nebezpečí je kolem nás tolik, že na jednom navíc tolik nesejde a že je to třeba bezpečnější, než cestování autem, mi přijde mimo.. člověk autem jezdit musí, aby se dostal do práce, k lékaři nebo na nákup, či dovez děti do školy.. to bývá častý argument lidí, kteří takové zážitky podporují.. tady to všechno nečtu, chci jen podpořit tebe, že nejsi takový exot.. nebo jsme pak exoti oba..proč má někdo skákat s padákem nebo z mostu na laně, to nechápu, stejně jako skákání salt s motorkou, ježdění na kole bez přilby nebo cestování do rizikových oblastí.. člověk by osud pokoušet neměl. s chlapem bych si promluvila, pokud si skočit chce, možná by bylo dobrý se na tu akci aspoň připojistit, pokud už není pojistka v ceně..ale pokud z toho až tak nadšený není, tak bych tchýni dar vrátila s tím, ať se příště raději poradí..ale je to na něm, jak se nakonec rozhodne.

toga25
22. kvě 2015

@poupe Aha, no chápu že se o něj bojíš, ale každý člověk je jiná natura, někdo sedí doma a pomalu nevychází ven a druhý je zas na adrenalin 🙂 Pokud mu to udělá radost, tak mu to přej, prober s ním pro a proti a on se rozhodne sám. Já jsem ten typ, co nechodím ani na kolotoče a chlap se v práci slaňuje a vím, že tohle by si přál. Pokud si za tím bude stát tak mu k 30tým narozeninám seskok koupím, ale budu trvat na tom, aby si předtím zašel na nějakou prohlídku, jestli je vše ok. Upřímně, já se hodně bojím, jenom jak jede do práce 80km autem a já sama za volant nesednu, ale v životě cítím nějaké ,,prázdno" že sem o něco přišla tím jak se bojím a závidím lidem, co se nebojí jít do některých věcí po hlavě 🙂 ALe určitě bych nekupovala takový dárek kdybych si na 100% jistá, že o něj oslavenec stojí 🙂

budouci_maminka
22. kvě 2015

@poupe když ti je to putna, proč jsi měla potřebu to na 3 řádcích svého dotazu zmínit, když to vlastně vůbec nesouviselo s otázkou na dárek pro manžela?

kammka
22. kvě 2015

@budouci_maminka možná proto, aby vysvětltla, že tchýně drahé dary kupuje běžně a nepřemýšlí nad tím, hlavně, když se předvede ☹ tak jsem to pochopila já.

lucieandrlova
22. kvě 2015

@poupe ahoj, já tě chápu... Když jsem se zasnoubila s manželem, řekla jsem mu, že až budou děti, vynechá podobné nebezpečné vylomeniny a on souhlasil... Myslím, že mu mohla dát třeba poukaz na zážitkový balíček a tam si mohl vybrat něco bezpečnějšího. Já jsem třeba manželovi zaplatila letecký simulátor a byl nadšený. Mimochodem měla se první domluvit s obdarovaným - zájmy se po letech mění a třeba můj manžel by teď byl nadšenější z golfu nebo dalekohledu... Takže nakonec nemusí mít z dárku ani radost...

bajana
22. kvě 2015

@poupe a čo keby to manžel dostal od niekoho iného? Čo je vlastne problém? Mám pocit, že mas svokru v zuboch tak všeobecne a toto je len čiastkový problém...Však to preberte s manželom, nech sa rozhodne on. Dar sa môže aj odmietnuť, to že mu ho dala jeho mama mi príde úplne nepodstatné...alebo opakujem, že je za tým viac, ale to vieš ty lepšie ako my

shine2015
22. kvě 2015

@bajana taky mi přijde...podle me mu mamka chtěla udělat jen radost, neb ví, že ho to potěší....určitě jako jeho máma neplánuje, že by chtěla přijít o syna....
@poupe chtěla mu udelat radost, nic víc....dát mu neco co ho potěší.....