Tchyně, tchán. Poradíte, prosím?
Ahoj mám takový dotaz protože nevím jestli jsem až moc přecitlivělá nebo to prostě není normální 😞 od narození malého máme pořád nějaký konflikty pořád se mi něčeho plete teď přišla s tím že malého ji mám dávat každý den na hlídání "prý abych si od něj odpočinula" je mu 7 měsíců nepotřebuju si od něj odpočinout na naopak teď se začal hýbat vše zkoumá je úžasný prostě ❤️ no a ona pořád něco a prostě to ve mě bouchlo tak jsem ji jednoduše vyhlásila a manžel místo toho aby stál za mnou tak mě serval že to bylo naposledy co jsem udělala scénu a ať se omluvím no na to že na tohle může zapomenout jelikož to není jen tohle ale celou dobu něco pořád mi připomíná jeho matka jeho ex a ona tohle a ona tohle a pořád ji vybarvuje jako nějakou dokonalou paničku ale to že rozbila 15 létě manželství kvůli jinému syna poštvává proti manželovi to je v pořádku .nevím co dál poradíte mi
@peginka1999
Ad
teď byli Velikonoce a oni se mstili na malým všichni dostali nadílku a malej nic
A co by podle tebe měl dostat v 7 měsících...? Vůbec nechápu, proč myslíš, se tím MSTILI
@slunickonanebi to nevím co bylo na tom videu ale třeba mi pořád cpala co mám malému vařit a co mám dělat a byl u toho i jeho táta a ten jí řekl ať už mě nechá že já jsem máma ať si to dělám jak chci já že ona je jen babička ne matka a ona na to hodila hubu jako že ona je matka tak jsem ji hned řekla ano já jsem matka vy jste pouze babička a ona mi ukázala fakače do obličeje
@slunickonanebi myslím tím že by je nezabilo mu koupit jednu přesnídavku však je to normální není v rodině jen můj malej takhle malý dítě je tu ještě 9 měsíční a tomu koupili to mě záleželo a hlavně ona to i řekla že to udělala nachval že my se nebavíme tak malej nemá nárok na nic od ní
@peginka1999 - očividně jsi ty nesedla jim a oni tobě. To se prostě stává, v lepších případech se dokážou obě strany tolerovat a nějak to funguje, v horším případě je to našlapování hrozící výbuchem, v nějhorším případě se přestávají obě strany stýkat.
Ať tak nebo tak rozhodně bych nebydlela ani s nimi, ani v jejich domě nebo bytě.
Chceš si dělat věci podle sebe? Tak buď dospělá - na svým a za své si budu dělat podle sebe, ať se tcháni nebo kdokoliv třeba pos....
Ale všechno má své pro a proti...
@slunickonanebi já neřekla že jsem z chudý rodiny jen jsem řekla je rodiče nemají nasetreny miliony mají to co mají ale že by živořili teď nebo když jsem byla malá to se říct nedá ,přecitlivělá asi jsem proto jsem to psala v úvodu jestli je to mnou že si moc beru nebo je to divný její chování ,co se týče sebevědomí tak to mi rozhodně nechybí někdo by řekl dokonce že ho mám dost velký 😂 a co se týče komunikace je pravda že mám horkou hlavu občas by to chtělo se zamyslet než něco vypustím z pusy a co se týče tchánovců tak kdyby to bylo lehký tak tu nepíšu o radu .
@zrzeckas uprimne?kdyz jde o velke penize a majetek tak nikomu neverit,to se proste nevyplaci.
Zeptej se na fb ve skupine " zeptej se pravnika- pravni pomoc zdarma", pripadne si zajdi za advokatem nebo notarem ( vygoogli si rozdil mezi nima, notar je levnejsi, ale advokat ti vic pomuze -zjednodusene receno).
@zelenaesmolda já vím ani nevíš jak si za to nadáváme ono to nějak dopadne manžel řekl že to vyřeší tak uvidíme
@barumrallyebum díky já se podívám