icon

Těhotná žena a jeji psychika. Co dělat?

tomas66
10. led 2020

Ahoj lidi mam takový problém s partnerkou.
Byt který rekonstruujeme se nestihl do porodu který bude ccca za 10 dni nachystat a tak jsme po Vánocích v novém kde se vse během necelého týdnu přestěhovalo a nachystalo. Nicméně žena je chováním obcas na facku. Poslala me pryc se slovy ze vse zvládne sama a ze jsem k .... přitom si neuvědomuje kdo koupil 95% vybaveni a další veci jak vybaveni tak i pro malou. Hledá problém úplně za vším . Uz nevim kudy kam a dokonce uz i jeji rodiče jdou proti me. Asi si mysli ze budu mít nejlépe tri prace a delat kdo vi co dal. To se jsem zařídil druhe auto (starší za par 30tis a další veci v obou bytech a veci pro malou nevidí. Během rekonstrukce byla u rodiny, Takze samozdrejme díky ni je kde je a ma co ma. O předminulém víkendu me po tom co jsem vezl lidi z rodiny z oslavy narkla ze jsem prijel o 2 hodiny později (ano bohužel jsem čekal než se vykecaji a posbiraji) at jsu spat do pokoje. Další den sms at si sbalim veci. Když jsem dojel vecer tak me ve dveřích dala facky a byla agresivní a zas hledala chyby. Opravdu nevim co dal dekat, dnes mi psala jak dalatolińk a tolik peněz za malou a ze me nepotřebuje ze chce v klidu žít... nevim co delat...

Strana
z2
tomas66
autor
11. led 2020

@puhelin to ano, kolikrat nevidí co je za tim zodpovědnosti a nervu s lidmi a situacemi. Čistá hlava jako u prace rukou tam neni.

biedronca
11. led 2020

@tomas66 to vase nove bydleni, které jste zrekonstruoval vicemene za Vase penize.... Je oficiálně psano na koho???

tomas66
autor
11. led 2020

@biedronca na me

biedronca
11. led 2020

@tomas66 tak pockat... Ona te víceméně vyhodila ze TVÉHO bytu, ktery jsi skoro cely zafinancoval?
Tak pokud to je az tak vyhrocene, tak v tom byte mas zustat snad ty!! A ona, kdyz zvládne byt naprosto finančne nezavisla,at jde k rodičům, jak říká.
Proc vůbec dovolis,aby te nekdo ze TVÉHO bytu vyhodil??

tomas66
autor
11. led 2020

@biedronca ano, ja to chci nejak dat dokupy proto jsem na par dni odjel .... nevim kudy kam a jestli se to spraví ...

biedronca
11. led 2020

@tomas66 ok, vydrz, dej tomu tyden nebo vic a uvidíš, procisti se vzduch.Kdy ma rodit?
A hlavne je to tvuj byt!!

leneee
11. led 2020

@tomas66 mozna se jen boji toho,jak to s miminem zvladne,proto se chovava takhle a mozna jen vxsiluje i ze sebe a vyleva si to na vas...treba jrn potrebuje ujistit ze to spolu zvladnete,ze ji podporite a vse bude ok a jakmile bude byt hotovy,budete si zit skvele...jen je potreba na to pockat-ten byt muze byt jen zastupny problem
Ale u nas jsem take pri prvnim tehotenstvi nechtela bydlet v byte bez dveri a bez nabytku, stehovali jsme se az pu roku po narozeni mimina (hlavne jsme ale tedy cekali na kuchyn)... to “hnizdo” je proste dulezite. Kor jestli je to prvni dite.

tomas66
autor
11. led 2020

@biedronca to nam v plánu udělat. Snad bude lepší. Koncem měsíce mozna uz.

tomas66
autor
11. led 2020

@leneee To je mozna taky příčina , kolikrát Je proste zbytečNe nervózní a protivna a to se ptáte jestli neco nepotřebuje masaz nebo v obchodě .... to u nas uz se ceka na další veci, snad pak bude v pohodě, jen proste nevim co je ted vhodně a co naopak nedělat. Udajne jsem ja ten z koho nema klid, ale nevybavuju si ze bych ji něčím nervoval...chápu taky ze nemůže Hnízdit Kor s prckem.

elis16
11. led 2020

ono jestli jí ještě nakecávají nějaké neopodstatněné věci její rodiče, tak v tom může mít dost zmatek a jak jsem psala, jestli sotva vydrží sama ze sebou, tak je pro ni asi těžké řešit další věci v klidu. Je to dost složité období i za ideálních podmínek, kdy se nemusí řešit bydlení nebo jiné pro život důležité věci.
Moc vám držím palce at se to vše uklidní a můžete si potom v klidu užívat miminka.

tomas66
autor
11. led 2020

@elis16 přesně tak, tim nechci na nikoho z nich nic házet... treba spolu ani nekomunikujem ted, nevim trápí me to a doufám ze je to jak říkáte ....

alicie_k
11. led 2020

Mám 2 děti a musím říct, že první těhotenství bylo na psychiku asi náročnější, hlavně poslední měsíc. Manžel chudák nechápal a já když si na to vzpomenu, tak se tomu už teď jen směju, ale tehdy jsem byla schopná vyhodit ho z bytu jen proto, že si na ledničku vystavil nějaké staré fotky snad z puberty. Nebo že mi teď hned nechtěl smontovat postýlku. Co na tom, že se na ni pak 3 měsíce prášilo, prostě jsem to tak CHTĚLA a hotovo.
Čím víc se blíží porod, tím víc je to náročnější, omlouvat tvoji přítelkyni nechci, ale pokud taková nebyla, pravděpodobně v tom mají prsty hormony. Zkus zatnout zuby, chvíli se "stáhnout" a věřím, že to přejde. Po porodu to taky není med, hlavně šestinedělí, takže teď máš takový trochu "trénink" 🙂 držím pěsti, vydrž 😉

cikitkapb
12. led 2020

Napadlo mě... jaký byl intimní vztah během těhotenství? 🤔 Já s chlapem takhle vyjebávala taky, a to jsme nerekonstruovali... Dávala jsem mu sežrat, že se mnou nechce spát. Byla jsem tím dost frustrovaná. 🤔 Pokud spolu nespíte, není tady byť jen malinká možnost, že si, během svého pobytu u rodičů, našla jinýho nabíječe? 🤔🤷🏻‍♀️

tomas66
autor
12. led 2020

@cikitkapb u nas o tohle nejde, jelikož ma rizikové a hodne času ji nebylo dobre a prozvracela. Nevim

tomas66
autor
12. led 2020

@alicie_k Dekuji za vas pohled. No nebyla taková a to jsem se i ni snažil za to co dela na byte starat (nejen v době rekonstrukce ) ted kolikrát udělám 10 veci a 1 náhodou neni a uz se to sype a začnou se tahat i kostlivci . Kolikrát ji i lidi z jeji strany rodiny ted během přesunu říkali ze nemůže chtit vse hned a ze kdo by dal co za tohle ale stejne pak Proc neni tsm ten obrázek a Polička za 2 týdny jeste navrtany. Proste blbosti (alespoň pro vetsinu) a z toho vznikají tyhle nálady. Otevřely se dveře domu když přišla a ja uz se bal co to bude ted..

jjasmina
12. led 2020

@tomas66 Moc ste si ji rozmazlil, je hezký , že ste hodnej nejspíš, ale všeho moc škodí 🙂

tomas66
autor
12. led 2020

@jjasmina asi mate pravdu, ale jak ted z toho...

jjasmina
12. led 2020

@tomas66 ted je už pozdě ... ale třeba já měla před manželem takovýho zmetka, že jsem byla spíš vděčná za to jakej je..

tomas66
autor
12. led 2020

@jjasmina jak to myslíte ?

cikitkapb
13. led 2020

@tomas66 To neznamená, že se nemohla zakoukat do jinýho. 🤷🏻‍♀️ nemusela s ním třeba ani nutně spát. City jsou svině...

Strana
z2