icon

Téma Manžel

1sally1
30. zář 2020

Ahoj všichni, ani nevím kde začít, ale asi bych si chtěla spíš postěžoval na svého manžela. Svého manžela miluju ale poslední dobou mě tak SE**. Ja prostě nemůžu nic :( máme spolu 2 děti. Jeden má 8 druhý 2.5 takže jsem na rodičaku a on jezdí na 4 směnný provoz do práce. Doma bývá většinou dle možností a dle nálady děti uklizeno a vždy má navařený teplý jídlo. Máme ještě v bytě velkého psa.
A teď k tomu co mě štve. Jsem 24 hodin doma zavřená s dětmi, chodim s nimi na nákupy, případně za kamaradkou n kafe co má přibližně staré deti aby si spolu pohráli nebo chodíme na hřiště. Když bych si chtěla zajít večer za kamarádkou sama na víno popovídat si a tak, tak prostě nemůžu, vadí mu to, přitom chci jít večer když děti už leží v postýlkach a on si klidně může sedět, Dívat se na telku a Nedělat nic. Prý chce být se mnou, já to chápu miluju ho ale prostě chci taky někdy vypnout. On si občas jede taky za kamarádama povykladat a nebo se prostě jen tak projet autem, nebo si vymysli že chce něco koupit tak jede do obchodu treb jen pro jednu věc. Když mu řeknu ať si s sebou vezme aspon 1 dítě tak mu to strašné vadí a že on bude zas všechno chtít kupovat a bude furt mluvit a bla bla.
Když mu řeknu že jsme odpoledne byli u kamarádky na kafe tak má zas kecy typu : Ježíš už zas? Ty prostě musíš furt někde lítat za ostatníma a nemůžeš být chvíli doma.
Když chci jít za tou kamarádkou na víno tak na mě začne vykrikovat: no takže zase budeš pryč já sem myslel ze budeme spolu a budeme mít pěkný večer atd. (nás pěkný večer znamená sedět u TV a u mobilu a pak jít spát ve 12 v noci) Pak mi řekne Teda ať jdu a já se ho 100x ptám jestli mu to nevadí tak říká ne nevadí a je naprosto v pohodě. A na druhý den mi to tak začne vyčítat že uz s ním vůbec nechci být a že tu byl sám a čekal na mě ale protože sem tam byla dlouho tak usnul (většinou jsem tam od 8 max do 10) mě je to potom vždycky tak líto a cítím se úplně hrozně.
Dřív jsem chodívala ke kadeřnici a na nehty. Ke kadeřnici chodit prý nemám, jsou to zbytečné vyhozeny peníze a já to prý nepotřebuju mám být raději s ním doma.
Na nehty už taky nechodím a hádejte proč. Protože mu to přijde hnusné a nepřirozené, navíc další vyhozené peníze. Mám jedny boty už 2 roky a říká mi ať si vyberu boty že mi je koupi, dobře vyberru si boty za 800 a pak slyším jak na konci měsíce nemáme peníze ze furt něco vymyslím nakupovat a kdesi cosi (on si koupil nový adidasky za 2500 a má další troje boty)
na výlety nejezdíme (nechce se mu) sedíme věcné doma na prdeli a mě to už sakra nebaví)
Za kamarádkou nesmím, sama do obchodu taky ne, koupit si něco pro sebe taky ne, když jdu se psem musím s dětma.
Když pozvu kamarádku k nám, povídají si spolu a já jen sedím, Čumím a nemůžu nic říct protože mi neustále skáče do řeči když něco říkám. Tak ho brzo kopnu do prd** a budu mít klid. 🤔
Pardon za slohovku ale nemám se komu vypovídat když nikam nesmím sama.

Strana
z2
eleanora84
2. říj 2020

Připomíná mi to Popelku.. Ještě se mu klanet a oslovovat ho Jemnostpane 🤦‍♀️ ne opravdu, máš můj obdiv, já bych byla vdova už po prvních dvou řádcích, co o něm píšeš.. Radu asi správnou nemám.. U mě by letěl jak namydlený blesk ani kufr bych mu nedala.. Boty za dva a půl a ty se budeš prosit, aby ti netahlo v zimě na nohy 🤦‍♀️ dobře se stará o rodinu, k čemu ho máš?

cikitkapb
4. říj 2020

@1sally1 Upřímně? Moc sis nepolepšila... od fyzického týrání jsi odešla k psychickému... To citové vydíráni... Musel v tom žít, jinak by to neznal.

Strana
z2