Téma Manžel
Ahoj všichni, ani nevím kde začít, ale asi bych si chtěla spíš postěžoval na svého manžela. Svého manžela miluju ale poslední dobou mě tak SE**. Ja prostě nemůžu nic :( máme spolu 2 děti. Jeden má 8 druhý 2.5 takže jsem na rodičaku a on jezdí na 4 směnný provoz do práce. Doma bývá většinou dle možností a dle nálady děti uklizeno a vždy má navařený teplý jídlo. Máme ještě v bytě velkého psa.
A teď k tomu co mě štve. Jsem 24 hodin doma zavřená s dětmi, chodim s nimi na nákupy, případně za kamaradkou n kafe co má přibližně staré deti aby si spolu pohráli nebo chodíme na hřiště. Když bych si chtěla zajít večer za kamarádkou sama na víno popovídat si a tak, tak prostě nemůžu, vadí mu to, přitom chci jít večer když děti už leží v postýlkach a on si klidně může sedět, Dívat se na telku a Nedělat nic. Prý chce být se mnou, já to chápu miluju ho ale prostě chci taky někdy vypnout. On si občas jede taky za kamarádama povykladat a nebo se prostě jen tak projet autem, nebo si vymysli že chce něco koupit tak jede do obchodu treb jen pro jednu věc. Když mu řeknu ať si s sebou vezme aspon 1 dítě tak mu to strašné vadí a že on bude zas všechno chtít kupovat a bude furt mluvit a bla bla.
Když mu řeknu že jsme odpoledne byli u kamarádky na kafe tak má zas kecy typu : Ježíš už zas? Ty prostě musíš furt někde lítat za ostatníma a nemůžeš být chvíli doma.
Když chci jít za tou kamarádkou na víno tak na mě začne vykrikovat: no takže zase budeš pryč já sem myslel ze budeme spolu a budeme mít pěkný večer atd. (nás pěkný večer znamená sedět u TV a u mobilu a pak jít spát ve 12 v noci) Pak mi řekne Teda ať jdu a já se ho 100x ptám jestli mu to nevadí tak říká ne nevadí a je naprosto v pohodě. A na druhý den mi to tak začne vyčítat že uz s ním vůbec nechci být a že tu byl sám a čekal na mě ale protože sem tam byla dlouho tak usnul (většinou jsem tam od 8 max do 10) mě je to potom vždycky tak líto a cítím se úplně hrozně.
Dřív jsem chodívala ke kadeřnici a na nehty. Ke kadeřnici chodit prý nemám, jsou to zbytečné vyhozeny peníze a já to prý nepotřebuju mám být raději s ním doma.
Na nehty už taky nechodím a hádejte proč. Protože mu to přijde hnusné a nepřirozené, navíc další vyhozené peníze. Mám jedny boty už 2 roky a říká mi ať si vyberu boty že mi je koupi, dobře vyberru si boty za 800 a pak slyším jak na konci měsíce nemáme peníze ze furt něco vymyslím nakupovat a kdesi cosi (on si koupil nový adidasky za 2500 a má další troje boty)
na výlety nejezdíme (nechce se mu) sedíme věcné doma na prdeli a mě to už sakra nebaví)
Za kamarádkou nesmím, sama do obchodu taky ne, koupit si něco pro sebe taky ne, když jdu se psem musím s dětma.
Když pozvu kamarádku k nám, povídají si spolu a já jen sedím, Čumím a nemůžu nic říct protože mi neustále skáče do řeči když něco říkám. Tak ho brzo kopnu do prd** a budu mít klid. 🤔
Pardon za slohovku ale nemám se komu vypovídat když nikam nesmím sama.

Připomíná mi to Popelku.. Ještě se mu klanet a oslovovat ho Jemnostpane 🤦♀️ ne opravdu, máš můj obdiv, já bych byla vdova už po prvních dvou řádcích, co o něm píšeš.. Radu asi správnou nemám.. U mě by letěl jak namydlený blesk ani kufr bych mu nedala.. Boty za dva a půl a ty se budeš prosit, aby ti netahlo v zimě na nohy 🤦♀️ dobře se stará o rodinu, k čemu ho máš?