icon

Udělala jsem manželovi ostudu

oldvra
4. čer 2017

Ahoj,celý víkend se trápím. V pátek mě vzal manžel na firemní akci,chtěla jsem mu udělat radost,tak jsem šla. Čekáme mimčo a do toho mé babičce v pátek amputovali nohu. V jednu chvíli jsme s manželem debatovali o jedné věci,jemu se to moc nelíbilo a vyštěkl na mě. Já mu říkám,ať na mě není zlej a on ještě něco prohlásila. Mně jak to bylo líto,začli mi téct slzy. Cestou mi pak řekl,že si toho kolegové všimli a že se teď bude akorát stydět v práci. Je mi to líto. Jak to mám vyřešit? Stalo se vám néco podobného?

Strana
z3
muhehehe
5. čer 2017

To je debatka.. nějak mám potřebu udělat tomu chlapovi advokáta, když to tady čtu.. vždyť vůbec nevíme o co šlo... a jak vypadalo ,,štěknutí" a kvůli čemu se brečelo.. hormony nehormony, to zas nemůže být omluva úplně pro cokoliv... když to vezmu z druhý strany, tak za nějakou megeru co dělá peklo se nepovažuju, ale já si teda dovedu úplně bez problémů představit, že by se můj chlap někde na mym firemnim večírku choval jako blbec (nemám doma žádné hovado, to ne 🙂 🙂 ale třeba ve smyslu ,,hodně nevhodnej vtip", nějaké ne zcela zanedbatelné společenské faux pas apod... nebo nějaká přihlouplá podrážděná reakce se zbytečně velkým publikem... prostě někdy se zadaří.. i mně), že by mi bylo trapně a štvalo by mě to ještě celej víkend, že si v práci budou myslet, že mám doma blba.. já myslím že je to normální lidská reakce.. prostě úplně fuk to není, v práci člověk tráví čas a představa, že se někdo vykecává o tom, co mám doma za primitiva (cholerika, hysterku.. dosaďte si cokoliv) mi prostě příjemná není. Ale dva dospělý lidi by si to měli zmáknout vyřídit druhý den mezi sebou a nazdar, jede se dál, a ne že se budou dusit tak, že z toho začnou vznikat internetové diskuze...

nikinnna
5. čer 2017

To přežije. Já manželovi udělala větší. Byla jsem na něj naštvaná, že se nevěnuje synovi, když mu tisknu letáčky v kanclu (syn plakal). Nezapomněla jsem mu nadávat ještě v autě, že má raději kamarády, než syna. No a jak jsem mu nadávala, tak před všemi těmi kamarády z práce, při couvání střelil do auta, co parkovalo hned vedle 😂😂😂

vineta
5. čer 2017

@muhehehe Tak já v tomhle asi velkou empatii nevyvinu, protože fakt nevim co by můj muž byl schopen udělat tak hroznýho, abych to považovala za ostudu a ještě mu to vyčítala.. a asi mi holt záleží víc na něm než na názoru nějakých kolegů 😏.. A kdybych se i třeba cítila trochu zahanbeně, nepřiznala bych mu to, protože by ho to nejspíš - stejně jako zakladatelku tématu- mrzelo.

Strana
z3