icon

Uhodil mě. Opustit, nebo to udělá zas?

kacentina
11. kvě 2020

Ahoj holky. Vím, že nemohu čekat rady aniž by přišlo něco negativního.s tim počítam.ale jsem zoufalá. Můj přítel mě po roce a půl poprvé uhodil. Ja mu to vrátila a on mi dal další. Pak toho litoval a omlouval se, slibuje, že už se to nestane,že měl jen těžké období a já ho maximálně vytočila. Vím,že dokážu být hnusná a jsem třeba na ránu,ale to ho přeci neomlouvá, že to opravdu udělal. Obhajuje se tím , že mě upozorňoval, že pokud toho nenecham tak mi praští. Měl mě raději vyhodit nebo odejít a ne praštit.
Můj dotaz zní: má některá z vás zkušenost,že ji muž jednou uhodil a už to OPRAVDU nikdy neudělal jak slíbil?nebo teď se teď budu bát pokaždé když zvýší hlad. Vyhodila jsem ho a teď přemýšlím, zda mu odpustit vzít ho zpěta dát druhou šanci.

Strana
z2
meggii321
14. kvě 2020

Mě uhodil jednou a to měl v sobě nějaký alkohol.... byli jsme spolu cca rok, dnes jsme spolu skoro 10 let a NIC a snad u toho i zůstane 🙈 , kdyby to udělal ještě jednou..... to by byl konec.... rozhodni se podle svého srdce.... třeba už to opravdu neudělá a jestli ano....budeš mít definitivní tečku!!! a hlavně.... ti chlapy jsou takový ubožáci, když toto udělají, ale jak říkám.... doma máme klid, vím, že je to muž mého života a chci, aby byl otcem našeho dítěte 🙂

krysa2018
28. kvě 2020

kacentina, já s tím zkušenost mám, mě muz uhodil před 7 lety a od té doby to nikdy neudělal, také se omlouvám, že to byl zkrat a já ho doopravdy vytocila a bylo to jednou po 5 letech vztahu a teď dalších 7 let na mě nikdy nesáhl takže asi tak

babanci
28. kvě 2020

Udělá to znovu. Tím jsem si jistá. Bohužel.

Strana
z2