Holky, prosím, poraďte

katanovobran
27. únor 2021

Ahoj holky,chtěla bych se s vami poradit a taky se trosku svěřit protože sem z toho strašně špatná napisu to jak to je nemá cenu si na nic hrát.Byla sem ve vztahu 7 let,byla to láska na první pohled milovali sme se strašně moc,jenomže ..po půl roce to začalo jít z kopce a já začala poznávat jeho druhou tvar,nemohl se napít byl agresivní sprostý..začal mi zakazovat,mnoho dalších věci ale prošli sme si spolu opravdu Krušné chvíle a občas sem se opravdu bala,neustálá sem to i když sem strašně moc chtěla milovala sem ho ale musela sem si vybrat sebe protože by mě ten vztah zničil a odejít ..po půl roce sem si našla současného přítele skvělý chlap,miluje mě,je na mě hodný,tolerantní Nežarlivi já ho miluju taky jsme spolu jíž dva roky ale není tam úplně taková ta jiskra jako to bylo s mým ex ale to věřím ze se vše dopiluje časem ale proč píšu ..můj ex mi sem tam třeba jednou za 3 měsíce napíše ze se vrátil z cest a jestli nedáme kávu protože jsme zůstali přáteli a chci udržovat dobře vztahy protože ho mám jako člověka rada tak s nim na tu kávu jdu ale pokaždé je to to samé ..pokaždé,nikdy mi nic neřekne do oci pak prijedu domu a mraky smsek jak mohl byt takový vůl ze mi tohle dělala a bla bla ..poslední takový výstup se odehrál nedávno a já sem mu napsala ze ho mám taky jako člověka moc rada ale ze přeci ví ze to nefungovalo a neuměli sme spolu vycházet jako par ze je to pro me taky těžké ze sme toho zažili moca nikdy na to nezapomenu,ze toho v sobě taky mám moc co bych chtěla říct ale neřeknu protože teď je to mnohem lepší,ze si rozumíme jako lidi (mimochodem v životě by mě nenapadlo s nim něco mít nebo se ho vůbec dotknout) moje otázka ale zni: jak mu mám říct ze už to proste nejde vratit zpátky aniž bych mu nějak hodně ublizila ?

klokanka31
27. únor 2021

@katanovobran On ti ubližoval tenkrát, já bych si s ním nedělala žádné cavyky. A tvůj nynější partner ví že s bývalým chodíš na kafe?

katanovobran
autor
27. únor 2021

@klokanka31 ano ví to,říkám mu všechno,měli sme ještě nějaké věci ze sme museli dořešit hypotéku a takové takže to vždycky bylo spojené s tímhle.Jo to je pravda on se semnou taky neparal tenkrát ..

themuffin
27. únor 2021

@katanovobran nijak bohužel.

marcicek84
27. únor 2021

@katanovobran ono kdyz s nim chodis na kaficka,tak to stale zivis,mas k nemu otevreny vratka,az je zabouchnes a nekdy mu na to kafe reknes ne,tak to snad pochopi,nebo se zase vybarvi...

katanovobran
autor
27. únor 2021

@marcicek84 já se ho prave asi stále bojím jaká bude reakce nebo já nevim ..

marcicek84
27. únor 2021

@katanovobran a ceho se bojis,ze o nej definitivne prijdes,mas pritele,tobe o nic nejde,jednou zkus rict ne,zd neco,ze priste,podle reakce poznas hodne,za me to bude zkusenost k nezaplaceni...

klokanka31
27. únor 2021

@katanovobran Být tebou tak to utnu hodně rychle. Aby se taky nestalo že pak tvůj ex bude vyprávět tomu tvýmu, bůhví co se mezi váma nedělo při schůzkách.

zelenaesmolda
27. únor 2021

@katanovobran uprimne?prerusila bych kontakt.Zadne setkavani,na smsky nereagovat.
On to proste jenom zkousi,chce te zpatky protoze nema lepsi obet,nic vic v tom neni.Kdyz se s nim schazis s reagujes tak mu akorat davas munici.Utni to protoze to stejne nikam nevede,tohle neni partner pro zivot.

amazonkajanik
27. únor 2021

@katanovobran jak už padlo. Ty ses ke mě choval jak ke kusu nábytku, tak já tě beru jako kus od stáda. Co na to říct. Teď dělá, jak strašně je mu vše zpětně líto apod ale při první příležitosti bude bmvr stejných kolejích. Prostě manipulator a většinou tací bývají i energetičtí upíři ...

mariegroth
27. únor 2021

Mne neprijde okay, ze spolu chodite na kafe, kdyz proste vis, jaky ma on plany. Kontaktuje te kazde tri mesice, coz je takova kontrola, jestli se chytis. Pokud ho chces opravdu ze zivota vymazat, tak mu prestan odpovidat a zablokuj treba i cislo.

levandule_k
28. únor 2021

@katanovobran Při další sms, jestli nechci jít na kafe, bych mu na rovinu napsala, že se mi to nehodí a nechci udržovat vztah v kamarádské rovině. On to očividně zkouší, jestli ty časem nepovolíš. Mně by hodně vadily ty smsky po té kávě, já bych to brala svým způsobem jako vydírání. Pokud nedokáže respektovat kamarádská pravidla, tak žádné kamarádství nebude. Tečka.

Když utneš kamarádství, tak to bude dobře i pro něj, on to zkouší a ty se vracet nechceš. Takhle mu dáš najevo, že nikdy nic nebude. On se s tím musí srovnat sám a rozhodnout se, jestli půjde dál nebo zahořkne vůči ženám, ale to je jeho problém, ne tvůj.

Kamarádství mezi klukem a holkou je těžké. Vždy hrozí zamilování.