Uhodil mě. Opustit, nebo to udělá zas?
Ahoj holky. Vím, že nemohu čekat rady aniž by přišlo něco negativního.s tim počítam.ale jsem zoufalá. Můj přítel mě po roce a půl poprvé uhodil. Ja mu to vrátila a on mi dal další. Pak toho litoval a omlouval se, slibuje, že už se to nestane,že měl jen těžké období a já ho maximálně vytočila. Vím,že dokážu být hnusná a jsem třeba na ránu,ale to ho přeci neomlouvá, že to opravdu udělal. Obhajuje se tím , že mě upozorňoval, že pokud toho nenecham tak mi praští. Měl mě raději vyhodit nebo odejít a ne praštit.
Můj dotaz zní: má některá z vás zkušenost,že ji muž jednou uhodil a už to OPRAVDU nikdy neudělal jak slíbil?nebo teď se teď budu bát pokaždé když zvýší hlad. Vyhodila jsem ho a teď přemýšlím, zda mu odpustit vzít ho zpěta dát druhou šanci.
kacentina, já s tím zkušenost mám, mě muz uhodil před 7 lety a od té doby to nikdy neudělal, také se omlouvám, že to byl zkrat a já ho doopravdy vytocila a bylo to jednou po 5 letech vztahu a teď dalších 7 let na mě nikdy nesáhl takže asi tak
Udělá to znovu. Tím jsem si jistá. Bohužel.

Mě uhodil jednou a to měl v sobě nějaký alkohol.... byli jsme spolu cca rok, dnes jsme spolu skoro 10 let a NIC a snad u toho i zůstane 🙈 , kdyby to udělal ještě jednou..... to by byl konec.... rozhodni se podle svého srdce.... třeba už to opravdu neudělá a jestli ano....budeš mít definitivní tečku!!! a hlavně.... ti chlapy jsou takový ubožáci, když toto udělají, ale jak říkám.... doma máme klid, vím, že je to muž mého života a chci, aby byl otcem našeho dítěte 🙂