Už to není jako dřív ...

8. únor 2021

S partnerem jsme 7 let . Už to není tak jako ze začátku. Žádné polibky ani něžná slova. Od doby co se narodila první dcera. To už budou 4 roky. Od té doby ten vztah už není jako dřív. To jsem od něj dostala jen tak květinu nebo bonboniéru. Tedkon si ani nevzpomene že mám narozeniny. .. Skoro každý den se hádáme a panuje i nedůvěra. On mi lže kdy skončil v práci. ( Skončí a mě dá vědět až za hodinu se slovy ,, Ted sem skončil" ) akorát že já se vždy dozvím kdy skončil. Řeknou mi to ostatní. ..
Místo toho aby přišel domů a hrál si s dětmi jde chlastat. Pije každý den a domu chodí opilý. O víkendu je to ještě horší, to nemůže pomalu ani mluvit ... A po pravdě mě už to ani nebaví .

luciaanaa
8. únor 2021

Kvůli dětem zůstávat ve vztahu který ti už nic nedává a nepřináší je největší blbost co můžeš udělat. Jasně vzít dětem tátu to je blbé, ale aby se děti koukali na tátu co je opitej 🤷‍♀️ Nevím, stejně se musíš rozhodnout sama či se posunout dál, nebo zůstat tam kde jsi. Každá rada dobrá, ale rozhodnutí je na tobě,jenom na tobě. Hodně štěstí 🤗

elencze
8. únor 2021

Chlapa co chlastá vyhnat svinským krokem. Dát mu jedno ultimátum, nedodrží a nazdar.

terezz29
8. únor 2021

A to s nim porad jsi? Uz byc byla davno pryc.

codal
8. únor 2021

Tady nic než nůž na krk nepomůže. Buď přestane pít a nebo bude lepší jít od sebe, tohle by zničilo vás všechny.

lv
8. únor 2021

Není to ditetem, ani 7 roky, je to tim chlastem. A to, ze lze, značí, ze uz v tom lita az po krk. Promluvte si, podpor ho, pokud se tim chce léčit. Pokzd ne, pripravuj se na konec, rozchod.

meronym
8. únor 2021

Uvadite veci v nespravnem poradi. To, ze nekupuje kytky, neni podstatne. To, ze vztah je po sedmi letech a detech jiny, je normalni. Oznamovat, kdy skoncil v praci? Proc? Zjevne ve vztahu chybi duvera. To, ze chlasta, je zcela zasadni problem. A zrejme pricina vseho ostatniho. Tento problem vyzaduje vasi pozornost a neodkladne reseni.

sudylichozrout
8. únor 2021

Nevím, proč to nejpodstatnější píšeš až na konec. Je úplně jedno, že ti nenosí kytky. Ale není jedno, že chlastá. Kopnout do zadele, okamžitě.

cikitkapb
10. únor 2021

Zkus si s ním promluvit ráno, než půjde do práce, to je asi jediná chvíle, kdy nemá v žíle a mohl by být schopný nějakého dialogu. Za sebe bych ho nestresovala ultimátem, nabídla bych mu, že pokud chce se svým problémem něco dělat, jsem tam pro něj. Pokud ale bude tvrdit, že žádný problém nemá, tak ještě není v té fázi, aby si to přiznal (bohužel každý do této fáze dojít nemusí), a v tom případě bych mu jen oznámila, že nebudu koukat na to, jak se tahle loď potápí, a v žádném případě nechci, aby to viděla dcera.