Vadí vám striptérka na rozlučce se svobodou?
Holky, kamos meho pritele porada rozlucku se svobodou a bude tam stripterka. Vadi mi to. Nelibi se mi to. Jsem opravdu divna?
@jola777 kde by chlap narazil na nahou ženskou? Třeba sauna, nuda pláž, ono kolikrát i na normální pláži ženská odhodí vršek, nebo na oslavě narozenin - na to pozor, striptýz není výsadou rozluček se svobodou, nedávno ho měl neohlášeně známý na 50tinách, tak pozor, kam chlapa pouštíš 🙂
@betelgeuzz Jsme manželé, takže samozřejmě chodíme spolu jako pár. Takže jsem v klidu. 🙂
Mne striptyz na rozlucce divny nepripada. Podrobnosti bych vedet nechtela, ale nemela bych s tim problem.
@jola777 tak se podíváte na striptýz spolu, nebo mu můžeš zakrývat oči, aby náhodou neviděl cizí ženskou. My jsme manželé, ale zase samozřejmě máme i své kamarády a trávíme čas odděleně. A že by viděl cizí nahou ženskou mě fakt netrápí, vím, koho jsem si vzala.
@jola777 aby byl věrný a spokojený, tak musí být spokojený v domácím prostředí předně... z čeho pramení žárlivost? Když mám spokojeného chlapa, tak nemusím řešit, jestli se někdy někde na cizí kozy podívá, protože jestli je normální, tak se stejně podívá... a jestli mu budu něco zakazovat, čeho tím dosáhnu? Že mě bude milovat? To asi spíš naopak...
@betelgeuzz Jak píšu výš - tohle já řešit nemusím...
@lucluclucluc Nic manželovi nezakazuji...evidentně nemá potřebu trávit čas beze mě
@bara88 A pořád mi nikdo ještě neřekl co je na tom srandovního když zadanýmu chlapovi sedne na klín šlapka 🤔
@klokanka31 my se tady bavíme o šlapce?
@klokanka31 Samozřejmě, protože to není vtipné ale nevkusné.
@betelgeuzz naštěstí můj chlap do sauny nechodí,na nuda taky ne,za 4 roky mu bude 50 ze by nějakou stripterku dostal jako dárek fakt nehrozí,pak bych jí ho nastěhovala domů-ma v háji plotynky a jakékoliv delší sezení nebo blbý pohyb,tak konci v nemocnici....
@bara88 Pro mě je striptérka šlapka...
@veronikav31 tak ona ta stripterka by na něm nesedela hodiny🙂 ani žádné pohyby by dělat nemusel
@klokanka31 dobrá no
@jola777 Hlavně ujetý. To samé naopak. Kdybych já šla někam kde je striptér, a nedejbože aby byl pro mě, tak mám rozvodový papíry na stole 😄
Jinak...spousta z vás holky mi tady připomíná ženu milence kterého jsem měla ještě jako svobodná (a blbá samozřejmě) před xx lety - taky byla hrozně hodná, tolerantní, věřila mu, starala se o jejich tři děti a domácnost a ještě ho litovala že není doma a tolik pracuje (haha)... no a jak dopadla...
@jola777 Takových je...😃
@jola777 kde by prisel k cizi nahe zene? Treba v saune. Nebo na nuda plazi. Chodili jsme spolu. Ted to uz nejde, kvuli detem. A tim nemyslim jako kvuli tomu, ze bychom meli problem je tam vzit, ale protoze jsou jeste moc mali na to, aby pochopili, ze maji byt ve stinu a opalovaci kremy jsou tam kam to mame nejbliz zakazane, skodi to prirode...
@jola777 do sprchy chodime taky spolu. Ale dej si bacha so budoucna. Neschopnost travit cas oddelene je u dlouholetych manzelstvi rizikovy faktor rozvodu...

@bara88 Byla jsem na pár oslavách kde striptérka byla a nebylo to teda moc hezké když vezmu v úvahu že byl muž zadaný.
Naštěstí to řešit nemusím, o striptýz od cizího člověka nestojí ani můj manžel ani já. Rozlučku jsme neměli protože se nepotřebujeme loučit se svobodou jako by manželstvím život končil.