icon

Vadí vám striptérka na rozlučce se svobodou?

17. črc 2022

Holky, kamos meho pritele porada rozlucku se svobodou a bude tam stripterka. Vadi mi to. Nelibi se mi to. Jsem opravdu divna?

Strana
z7
jola777
20. črc 2022

@bara88 Byla jsem na pár oslavách kde striptérka byla a nebylo to teda moc hezké když vezmu v úvahu že byl muž zadaný.
Naštěstí to řešit nemusím, o striptýz od cizího člověka nestojí ani můj manžel ani já. Rozlučku jsme neměli protože se nepotřebujeme loučit se svobodou jako by manželstvím život končil.

betelgeuzz
20. črc 2022

@jola777 kde by chlap narazil na nahou ženskou? Třeba sauna, nuda pláž, ono kolikrát i na normální pláži ženská odhodí vršek, nebo na oslavě narozenin - na to pozor, striptýz není výsadou rozluček se svobodou, nedávno ho měl neohlášeně známý na 50tinách, tak pozor, kam chlapa pouštíš 🙂

jola777
20. črc 2022

@betelgeuzz Jsme manželé, takže samozřejmě chodíme spolu jako pár. Takže jsem v klidu. 🙂

bara88
20. črc 2022

@jola777 tvl vy chodíte všude spolu? Jako že ty ho nepustis s kamaradama a on tebe s kamoškama? Jako ,taky sme manželé a chodíme hodně společně ale fakt by mě nenapadlo se připravit když jde jen s chlapama

martiniquest
20. črc 2022

Mne striptyz na rozlucce divny nepripada. Podrobnosti bych vedet nechtela, ale nemela bych s tim problem.

jola777
20. črc 2022

@bara88 Máme společné kamarády takže chodíme všude spolu. A jsme spolu rádi.

bara88
20. črc 2022

@jola777 taky máme i společné kamarády ale dokážeme se i navzájem nechat dýchat a věříme si

jola777
20. črc 2022

@bara88 Tak mi si navzájem nic nezakazujeme, ale prostě nemáme potřebu trávit volný čas odděleně.

bara88
20. črc 2022

@jola777 jo jo každý to má jinak, jako my taky nechodime často ale kolikrát je akce z práce,pak že školy, jak že základky tak střední,pak třeba jde chlap na pokr s chlapama ,takže si nedovedu představit že by sme všude chodili spolu

jola777
20. črc 2022

@bara88 Přesně, každý to má jinak. Já jsem doma, manžel OSVČ takže akce z práce nemáme a ze školy jsme ještě sraz asi ani neměli...
A teď jdeme do sprchy a musím se smát, protože jdeme SPOLU 😆😆

bara88
20. črc 2022

@jola777 a na záchod chodíte taky spolu? Protože na sprše spolu mi zas až tak nic směšneho nepřijde

betelgeuzz
20. črc 2022

@jola777 tak se podíváte na striptýz spolu, nebo mu můžeš zakrývat oči, aby náhodou neviděl cizí ženskou. My jsme manželé, ale zase samozřejmě máme i své kamarády a trávíme čas odděleně. A že by viděl cizí nahou ženskou mě fakt netrápí, vím, koho jsem si vzala.

lucluclucluc
20. črc 2022

@jola777 aby byl věrný a spokojený, tak musí být spokojený v domácím prostředí předně... z čeho pramení žárlivost? Když mám spokojeného chlapa, tak nemusím řešit, jestli se někdy někde na cizí kozy podívá, protože jestli je normální, tak se stejně podívá... a jestli mu budu něco zakazovat, čeho tím dosáhnu? Že mě bude milovat? To asi spíš naopak...

jola777
20. črc 2022

@betelgeuzz Jak píšu výš - tohle já řešit nemusím...

jola777
20. črc 2022

@lucluclucluc Nic manželovi nezakazuji...evidentně nemá potřebu trávit čas beze mě

klokanka31
20. črc 2022

@bara88 A pořád mi nikdo ještě neřekl co je na tom srandovního když zadanýmu chlapovi sedne na klín šlapka 🤔

bara88
20. črc 2022

@klokanka31 my se tady bavíme o šlapce?

jola777
20. črc 2022

@klokanka31 Samozřejmě, protože to není vtipné ale nevkusné.

veronikav31
20. črc 2022

@betelgeuzz naštěstí můj chlap do sauny nechodí,na nuda taky ne,za 4 roky mu bude 50 ze by nějakou stripterku dostal jako dárek fakt nehrozí,pak bych jí ho nastěhovala domů-ma v háji plotynky a jakékoliv delší sezení nebo blbý pohyb,tak konci v nemocnici....

klokanka31
20. črc 2022

@bara88 Pro mě je striptérka šlapka...

bara88
20. črc 2022

@veronikav31 tak ona ta stripterka by na něm nesedela hodiny🙂 ani žádné pohyby by dělat nemusel

bara88
20. črc 2022

@klokanka31 dobrá no

klokanka31
20. črc 2022

@jola777 Hlavně ujetý. To samé naopak. Kdybych já šla někam kde je striptér, a nedejbože aby byl pro mě, tak mám rozvodový papíry na stole 😄

jola777
20. črc 2022

Jinak...spousta z vás holky mi tady připomíná ženu milence kterého jsem měla ještě jako svobodná (a blbá samozřejmě) před xx lety - taky byla hrozně hodná, tolerantní, věřila mu, starala se o jejich tři děti a domácnost a ještě ho litovala že není doma a tolik pracuje (haha)... no a jak dopadla...

bara88
20. črc 2022

@jola777 počkej a ty jako svému chlapovi nevěříš a tolerantní vůči sobě nejste?

klokanka31
20. črc 2022

@jola777 Takových je...😃

jola777
20. črc 2022

@bara88 Věřím mu, ale jak říkám on trávit čas beze mě nechce, takže to řešit namusím. Ale kdyby chodil pryč několikrát týdně večer tak nevím jestli by se mi to líbilo...

bara88
20. črc 2022

@jola777 a tak my se tady nebavime o tom že je správné aby chlap chodil pryč několikrát do týdne

jana_zofie
20. črc 2022

@jola777 kde by prisel k cizi nahe zene? Treba v saune. Nebo na nuda plazi. Chodili jsme spolu. Ted to uz nejde, kvuli detem. A tim nemyslim jako kvuli tomu, ze bychom meli problem je tam vzit, ale protoze jsou jeste moc mali na to, aby pochopili, ze maji byt ve stinu a opalovaci kremy jsou tam kam to mame nejbliz zakazane, skodi to prirode...

jana_zofie
20. črc 2022

@jola777 do sprchy chodime taky spolu. Ale dej si bacha so budoucna. Neschopnost travit cas oddelene je u dlouholetych manzelstvi rizikovy faktor rozvodu...

Strana
z7