icon

Vdaná a zamilovaná do jiného 😞

hanka112
8. srp 2015

Holky jelikož v okolí se nemohu svěřit a je to strašně těžké pokusím se aspon vypsat třeba mi to trochu pomůže. Jsem mamina dvou úžasných dětí a s manželem jsme ve vztahu 17 let a 8 let manželé. Jenže ted jsem po rodičáku nastoupila do práce a je to bezva super kolektiv a já zase po několika letech si nevykládám jen o dětech , ale trochu i žiju. No a tam se to stalo , nejprve normální kluk pak super kamoš a jeden den se mi dostal do hlavy a do srdce a nejde ven. Bože myslím na něj pořád -nenavidím se za to ☹ Manžela mám ráda, nedokážu si na jednu stranu o něho přijít , ale na druhou stranu by mi asi nedělalo problém ho podvádět. Dotyčnému jsem řekla, co citím a on taky něco cití , ale je to člověk s charakterem a do vztahu vdané s dětmi nejde ( on je sám). Dalo by se říct, že jsem se pěkně ponížila když ho překecávala , aby to aspoň vyzkoušel, řekl že přes to se nedostane. Jenže já to nědokážu dostat ho z hlavy , práce mě baví a celkově je tam dobrý kolektiv tak se mi zatím odcházet nehce . Nevím co mám dělat je to silnější než vše ☹

Strana
z2
alen_ka
11. srp 2015

@hanka112 zachovej chladnou hlavu, to se stává a většinou to po nějaké době přejde
jak to vlastně trvá dlouho?

hanka112
autor
11. srp 2015

@alen_ka asi měsíc a kousek, nebylo to hned tak nějak to přišlo postupně a ted to zase postupně nechce odejít ☹

shine2015
11. srp 2015

@hanka112 ne každý chlap vezme ženu zpět, moc bych si nezahravala....hlavně i když už ji vezme zpátky, nikdyto nebude ttakové jako když by k ničemu nedošlo....a naic kdykoliv to může na ní vytáhnout a kdykoliv on bude mít příležitost a třeba po něm v budoucnu půjde nějaká fakt pěkná žena a že se to v životě stane každému,tak si rekne no co, ona tenkrát taky věrná nebyla.....tak př jednou....a už se to veze a kdo ví jak to pak dopadne....navíc kdykoliv to bude moct vytáhnout jako argument při hádce.......

roozenka
11. srp 2015

@bonavoxa V tom pripade Vam moc drzim palce, protoze to je to, proc se lidi berou, v dobrem i ve zlem a ustali jste to a ted pracujete na tom, abyste se vyvarovali tech problemu, ktere zpusobily tvuj flirt jinde. Je i skvele, ze o tomhle dokazes rict, hodne lidi to proste tutla. Ve svem okoli ted mam neco podobneho, akorat oni jsou ted od sebe, ikdyz nejsou sezdani a doufam, ze tohle vse prekousnou a daji to, jako vy. 🙂

alen_ka
11. srp 2015

@hanka112 to ještě není moc dlouho, dost možná je to fakt jenom chvilková zamilovanost, navíc jak tu psaly ostatní holky, z jeho strany to opravdu moc žhavé nebude, když odmítl, on sám žádné závazky nemá, tak by se teoreticky měl nechat sbalit mnohem snadněji než ty, k čemuž nedošlo
snaž se s ním omezit kontakt na minimum a za pár měsíců to snad bude ok

roozenka
11. srp 2015

@shine2015 ja teda doufam, ze pokud ti dva se dohodnou na navratu, tak by tohle uz meli mit vyresene, udelat za tim tslutou caru, protoze jit do toho znovu a pochybovat neni dobre a stastne, to by si pak ten ,,podvadeny,, mohl myslet o vsech svych budoucich partnerech, ze udelala to tahle, udela to jina. Teda, aspon ja to tak citim. 😉

shine2015
11. srp 2015

@hanka112 dej tomu čas.....a po tom co by mě chlap toto řekl, by měl utrum....přece se nebudeš doprosvat. Mas svoji cenu i hrdost, navíc on by měl uhanet tebe a ne ještě ty jako žena jeho.
To říkal jeden známý -kurevnik první třídy, má nemocnou ženu kterou neopustí ale letáky kolem milenky všude, ne jen jednu.....bohužel má profesi po které jsou ženy hotové....a často čekají že on se rozvede...a netusi že jednak nerozvede a jednak nemá jen je.....a ten říkal, kdysi mě chtěl taky,ale měla jsem dost rozumu,že k ničemu krom pusy nedošlo a je za to rada, mě bylo 21let a dodnes ho mužů potkat a usmivam se,že jsme spolu neměli skoro nic a já se mu pořad libim, v práci mi donese zmrzlinu i jen tak a vycházime velmi dobře.....ale k věci,řekl mi,že nejlepší jsou ženy které nastoupí po mateřské nejlépe alespoň dvou dětech do práce a jejím víc než 30let.....a mě to tenkrát přišlo strašně nepravdivé...ale na rovinu, něco na tom je....z jeho hlediska určité....žena se vrátí d práce, od děti, doma stereotyp a jim stačí usmat se, polichotit a ony se hnd můžou pos....a to není na tebe....se zetak někdy mají ženy z té mateřské vymyty mozek že se jim najednou líbí zase zájem muze.....dělá jim to dobře a do prvního vola se zamilují....
Kašli na něj, buďte kamosi maximálně, jinak kolegové....a nic v tom nehledej,nech tomucas, za rok dva si reknes kam jis dala rozum. A za další doma se snaží mít klid apohodu....neres nic a nehadej se.....

shine2015
11. srp 2015

@roozenka měli,ale podle mea mého okolí si mslim,že nad timjentak chlap rukou nemavne....nebo na začátku jo,ale časem....je nesmysl myslet si,že to bude jako dřív....že udělají čáru a vše bude jako dřív.....nebude. Když tebe chlap podvedeni nebo řekne miluje jinou, odpustis mu úplně...?? Když se budeš chtít vrátit tak na začátku ano, budeš se snažit,a!e není to tak snadné ja k se zda....a nebude to jako driv

roozenka
11. srp 2015

@shine2015 Je to risk a velky a sama jsem si tim prosla, tak proto vim, ze u nas to byl novy zacatek ne navrat, zacali jsme ,,uplne,, od nuly a riskli to, zatim to vychazi a jsem za to stastna. 🙂 Ja vzdycky doufam v lepsi zitrky a nadeje umira posledni a pokud to nejde, pak by se to nemelo ani zkouset, jako ze, pokudv cloveku furt hloda ten cervik, pak ten tam zustane furt.

roozenka
11. srp 2015

@shine2015 No, tak to ten tvuj kamos ma teda pravdu... 🙂

hanka112
autor
12. srp 2015

Holky , díky už to mám v hlavě srovnané 🙂) Budu se ted věnovat rodině a snažit se to dát nějak do cajku abychom byly v pohodě všichni. On se mi pořád líbí , ale ztrapňovat se už nebudu ani nechci . Zůstaneme na té bázi kamarádi. I když to bude ze začátku těžké , ale já to ustojím , jsem holka silná 🙂) Jen doufám, že mě to už nikdy nepotká - je to šílený .

verusky
12. srp 2015

@hanka112 jo tak hrozne uz to snad nikdy nebude 🙂 ono to poprve je nejsilnejsi a jak psala shine, asi jsme byly vyhladovele po te stereotypni materske 🙂

misicka455
16. srp 2015

Holky tohle je normální poblouznění , člověk přijde mezi jiné lidi někdo jemu více než sympaticky a už v tom člověk lítá. Ono je jedno zda tě Hani chce nebo nechce . Jednou se nad tím zasměješ a poděkuješ mu v duchu , že se zachoval tak jak zachoval. Teď je to těžké , ale snad ti to přejde co nejdříve. 😉

Strana
z2