Věčně uraženej chlap. Co dál?
13. čer 2020
Ahoj, jsem s chlapem 5 let. Věčně se kvuli prkotinam urazi, nebo se z ničeho nic nebaví treba nekolik dní. Popravde po letech uz mi dochází nervy. Sex 1 za mesic a to jeste kdyz ho pomalu premlouvam:/ city, pusa, obejmuti nehrozí z jeho strany. Uz prvni manželství mu zkrachovalo kvuli tomuto co jsem psala :/ promluvit nema vyznam protoze za vse mohu ja . . Poradnu nechce. . Pritom se ja se snazim na 200%aby vse fungovalo v domacnosti o syna postarano. Vse co potreebuje udelam, ale kdyz chci ja trva mu to rok :/ od rana se zase nebavi a sel radeji do garaze neco delat . takja nevim co dal :( unavuje mi to silene
Předchozí
Strana
z3
Předchozí
Strana
z3

Ahoj, tak když budeš v módu "s kočárem me nikdo těžko osloví" tak Te fakt nikdo neoslovi. Odešla jsem s dcerou od manžela v jejich 5ti měsících. Do roka jsem měla přítele, byl to rozvodový advokát 😆 byli jsme spolu rok, pak jsem byla 5,5 roku s mým dlouholetým kamarádem, pak jsem měla 4 lety vztah... no a když bylo dceři 14, tak hned potkala svého nynějšího muže. Jsem zasnoubená a čekáme dítě. Na.to dobré se vyplatilo počkat ☺️
Pardon, ale tohle fakt není vztah. Ty jsi nešťastná a obetujes se. Pro co? Pro chlapa, co si Te neváží. Opět jsi dalsi se syndromem hodné holky a la když budu hodná, starat se, podstrojovat, tak me bude mít rad. Možná Te ma rád, ale svým zvracenym způsobem. Nezmění se. Ty budeš nešťastnější a roky budou utíkat. Jo a navíc! Váš syn chte-nechtě převezme z části nebo úplně tenhle model chování. To chceš? Řetězit to dal?