Volala mi milenka. Poradíte, prosím?
Zdravím všechny, jsem zde už dlouho registrována, ale moc sem nepřispívám. Včerejší hovor mě k tomu však donutil, nemám se s kým poradit. Tak budu ráda, za každou rádů a názory. Včera mi volala nějaká žena, která mi tvrdila že má dlouhodobý poměr s mým mužem. Nevěříla jsem jí, tak jsem jí to potom položila. Ona mi pak poslala, fotky jak je s mým manželem v posteli... Jsem v šoku a absolutně nevím co teď budu dělat, jsme spolu s manželem 9 let, máme dítě. Manžel se teď stará o svou babičku, po telefonu to sním řešit nechci. Tak budu muset čekat, až přijde. Ale já vlastně ani nevím jestli mu to říct..
@escapelle přesně to teď řešila kamarádka..manžel ji po porodech vyčítal, že je baculatá (ale ona nebyla nijak extra štíhlá už když si ji bral), dobrý, zhubla 20 kg, vypadá líp než před svatbou a on si nabrnkl o deset let starší samici s 85kg🤦... Nepochopíš!
Můj ex mi pro změnu říkal, jak mám špatné vlastnosti, proto by se mnou nemohl mít děti, že by to prostě nešlo atd., pak jeho milenka otěhotněla (14 dní po našem rozchodu, ale spali spolu už před tím), ale zapomněla mu říct, že spí i se svym manželem, takže i když to miminko bylo plánované, tak ale ona ho plánovala s oběma. Pak to táhla v těhotenství s oběma s tím, že se rozhodne až či to dítě bude, s oběma kupovala oblečky, oboum tvrdila jak je miluje, oba přišli do porodnice a těšili se na miminko, oba čekali na výsledky testů a doufali, že to dítě bude jejich, aby s nima zůstala 🤦..vyloženě charakterní žena bez špatných vlastností, ale já mám ty špatný vlastnosti a proto se mnou ty děti mít nemohl... Některé věci bolí a tuhle křivdu si člověk nese celý život ☹️.
@malenka3 jejího manžela, ale ten můj tehdy teda už ex tam ještě měsíc jezdil, vozil kočárek, když její muž nebyl doma, a pořád ji přesvědčoval, že i když to dítě jeho není, tak že s ní chce být a že ho bude milovat. Ona se nebyla schopná rozhodnout a můj ex to pak vzdal. Ona má teď se svým mužem druhý dítě, ten jí to všechno odpustil.
@babanci tak on byl po ozařování prostaty v podstatě impotentni.musel brát viagru.takze sex byl defacto jen když jsem chtěla já a to sem pak už opravdu tolik nechtěla.bud po lahvi vína nebo občas i dobrovolně. Přeci jen,pudy.ale dost často jsem se zachovala jako "svine".šlo mi jen o moje uspokojeni a pak dobrou😂
O to víc mě zranilo že mne jeho indispozice nikdy nevadila.trapilo mě to hlavně kvůli němu...a on měl potřebu dokazovat si jinde že je chlap.kdyz ona nevěděla že se musí nasypat viagrou aby se mu vůbec postavil.
Já se vypořádávala s tim že už nikdy nezaziju že se na mě muž vrhne protože mě chce.ze se na mě vrhne jen když si vezme prášek...a on tohle.ale on byl prostě psychicky nemocnej.od začátku našeho vztahu měl strach ze ho budu podvádět a když onemocněl tak o tom byl přesvědčenej,tak chtěl být napřed...
Kazdy svého štěstí strujce.
@codal víš co,já bych třeba i pochopila že měl potřebu si něco dokazovat když onemocnel.prrci jen měl mladou ženu a já nikdy neměla o chlapy nouzi.povazuju sama sebe za docela hezkou ženskou (narcis já vim😂)...a když se pak po boku takové ženy ve 40 stane impotente...ale tahal se s ní celou dobu co jsme byli spolu a šanci kterou dostal na nápravu,promrhal.a s takovým morálním kryplem fakt nechci trávit celej život.ale já jsem samozřejmě ta špatná,protože jsem ho opustila kvůli mladýmu klukovi.
@escapelle u nás přesně naopak 😁 já dlouhý blonďatý a ona krátký černý. Ale mě se vždycky posmíval za vystudovaný obor, dle jeho slov dávací škola a teď má nestudovanou a žádná krasavice to fakt není. Ale musim říct má ho hodně dobře zpracovaného. Zobe jí z ruky a co dělá za divadlo a on jí to všechno sežral i s navyjákem. To klobouk dolů před ní, to bych jí i zatleskala 😁😁 o vzhledu to vůbec není, stačí to umět všechno poddat, tak jak to chce chlap slyšet a maličko zahrát na city, občas rozvýřit vzduch pod vodinou usmiřovacího sexu a chlap za ní běží jak slepej i od rodiny.
@escapelle však jo, oni ze sebe vždycky dokážou udělat chudinky.. ve finále pro tebe to dopadlo nejlíp jak mohlo ❤️.. a pro mě taky, mam skvělého manžela, dvě nádherný holky....memu ex je 37, teď má teda nějakou slečnu (po té milence měl jednu, byl do ní hodně zamilovaný, ale podváděla ho a opustila - asi karma 😂), teď teda taky má přítelkyni, ale nic úplně vážného (mně vyčítal, že jsem baculatá, ona je mnohem silnější, než kdy já byla, navic ji nikdo z jeho přátel nemá rád 😀), děti zatím nemá, ale prý by chtěl, prostě nějak přebral..
@codal asi takhle, můj ex je na ty hysterky vysazený. Měl pár měsíců slečnu předemnou (taky černovlasou) a ta měla papíry na hlavu, brala léky. On říkal, že ho kolikrát i flákla. Přišel domů pozdě, ona mu ve dveřích flákla, že si dal druhou o futra a měl monokla, pak mu ztropila citovou vydírací scénu a pak se na něho vrhla, vyk... mu ho, dali si několik usmiřovacích sexů. Nakonec ho opakovaně podváděla a dala mu košem a on z ní byl tak hotovej, že se z těch pár měsíců dostával víc než 2 roky a doteď to nemá zpracované po 4 letech. Zde důkaz, že chlapi mají mozek jinde než v hlavě 😀 já jsem se i hodně zabývala evoluční psychologií a jsem docela realista, pro chlapy je to fakt neuvěřitelně těžké ho udržet v kalhotách a jistým způsobem za to fakt nemůžou, jeden mozek je žene do kalhotek jiných a druhý, mu říká, že se má chovat slušně. Neustálý boj prostě. Buďme rády, že jsme ženy 😂
@cherie24 máš pravdu, že milenka mého ex měla psychické problémy, pokus o sebevraždu, neustále se hroutila, vždycky když ji bylo mizerně, tak mu napsala a on běžel, prostě ze sebe dělala chudinku a o chlapy nikdy neměla nouzi, vždycky měla stálého partnera a nějakého v záloze, jen aby nikdy nebyla sama a ti chlapi jí to žralí a neustále ji zachraňovali.
A zakladatelka nikde. Dalsi troll🙂
@escapelle Ak by si niekedy tento tvoj zážitok niekde rozpísala, tak kľudne hoď link. Kúpila by som si dokonca aj knihu.
@acrobaleno jste mě natukly,že možná někdy sepíšu aspoň clanek😂
@babanci muj byvaly strejda delal po prodelane rakovine prostaty to same. Ja bych ciste z psychologickeho hlediska (psycholog nejsem) to i chapala. Proste prichazi o dukaz toho, ze je chlap, ze nad vsim drzi pevnou ruku, tak si to vykompenzuje na nejakym kosteti, co mu nadbiha a obdivuje ho.
@escapelle ja myslim, ze i nezranenych. Proste tohle je svedectvi o zensky sile a o tom, ze nekdy to hnizdo je dulezitejsi nez bolave ego. A to jsem zrejme spis z tech, co by udelaly coromoro. Proste obdiv a to, ze kazda zenska je svym zpusobem herecka, co si jede podle vlastnorucne napsanyho scenare😁 A jinak mam zkusenost s tim zarlenim. Muj hodne davno byvaly pritel zarlil uplne silene. Ja mu nechtela davat duvod, tak jsem se ani nemalovala, na vejsce nechodila ani moc do hospod a uz vubec ne s neproverenymi spoluzaky. A nakonec si nasel nejakou smudlu on. No, diky bohu😁 Co s takovym chlapem🤦♀️

@escapelle mě to třeba potěšilo, že si chlap nenašel žádnou krasavici 😀 kdyby si našel nějakou pěknou ženskou s bujným poprsím, to bych asi rozdýchavala dlouho, ale takhle jsem se zasmála a popřála jim štěstí 😁