Vtipy o nevěře. Máte rádi?

1eso1
12. bře 2020

Ahojte,
zajímá mě, jestli se zasmějete (máte rádi) vtipy o nevěře.
Já jednu šílenou mám za sebou, ale přesto se vtipům zasměju. Je to jako černý humor. I když na vlastní kůži už to takový humor není.
Klidně nějaký vtip přidejte 🙂

meronym
12. bře 2020

Manželé po 20 letech sedí v restauraci, jedí a najednou k muži přistoupí krásná dlouhonohá blondýnka, políbí ho a praví: "Miláčku, uvidíme se i dnes večer?"
On jí odpoví: "Ale samozřejmě, kočičko."
Blondýnka odejde a šokovaná manželka se ptá manžela: "Kdo to byl?!"
Manžel klidně odpoví: "Moje milenka."
Manželka dostane hysterický záchvat, vříská na muže: "Ty darebáku, já se s tebou rozvedu, tohle to nestrpím!"
Manžel nadále pokojně odpověděl: "OK, rozvedeme se, ale zapomeň na ty dovolený v Karibiku, norkový kožichy a na lyžování v Alpách."
Manželka rychle ztichne, nastane napjaté ticho, ve kterém manžel pokojně pokračuje v jídle.
Okolo přechází starší pán s krásnou brunetkou, pozdraví se s manželem a manželka se ptá: "A to byl kdo?"
Manžel na to: "Kolega z práce se svojí milenkou."
Manželka je chvíli ticho a potom říká: "Pcha, ta naše je hezčí."

1eso1
autor
12. bře 2020

@meronym teď nevím jestli se tomu smát nebo brečet 😃😃

amazonkajanik
12. bře 2020

Muž se ženou si dají jako svatební slib, že když budou kdy nevěrní, vloží do malé truhličky zrnko rýže. A až jeden z nich bude na smrtelné posteli, otevřou je. Inu, uběhlo dlouhých,ale krásných 50let a muž onemocněl. Když už ležel na smrtelné posteli,povolal k sobě svou ženu a pravil :" nyní je čas, abychom si ukázali obsah našich truhliček"
Jako první otevřel muž a zahanbeně ukázal tři zrnka rýže . Pak otevřela žena a truhlička prázdná. Muž se slzou v oku se začal o to více omlouvat,když ho žena zastavila a řekla : " ale no tak ,miláčku. Z čeho si myslíš, že jsem vařila tvé oblíbené rizoto "

1eso1
autor
12. bře 2020

Manžel má dlouhodobé podezření, že je mu jeho žena nevěrná a tak se rozhodl vrátit se ze služební cesty dřív, aby ji přistihl inflagranti... Na nádraží si stopnul taxíka a již v průběhu cesty domů se domluvil s taxikářem, aby šel s ním do bytu, jako svědek. Při příchodu do bytu našel podvedený manžel svou ženu v ložnici s milencem. Celý nepříčetný strhnul peřinu z milence a namířil na něj svoji legálně drženou zbraň s tím, že milence zastřelí. Vystrašená manželka na svého manžela křičí, aby od svého rozhodnutí ustoupil a svoji prosbu provází:
"Miláčku prosím,nezabíjej ho, pamatuješ si ten sponzorsky dar ... naše BMW, tak to je od něho, stejně tak všechny dovolené, nový byt a zaplacené lístky na hokej to všechno platil on."
Zmatený manžel se otočil k taxikáři, který celou dobu přihlížel té dramatické situaci, a ptá se jej: "Co mám teda dělat?"
Taxikář ani na chvilku nezaváhal a odpovídá: "Já bych ho zase přikryl, ať se Vám nenachladí...."

amazonkajanik
12. bře 2020

Manžel vlítne domů, jelikož se dozví, že tam má žena milence. Proleze byt,nikde nikdo,jen vyděšená nevěrnice. Vleze na balkón a tam tři pytle. Kopne do jednoho,ten zašustí. "Jo,cibule" řekne manžel. Kopne do druhého " kvík,chro" " jo,čuník,bych na něj zapomněl " kopne do třetího. Nic. Tak znovu,zase nic. Tak potřetí a z pytle se ozve " Kurva, brambory,ne!"😂

Cvakne zámek... " Do háje,manžel!"
Manželka rychle schová milence do skříně a jde se věnovat muži. Čas plyne, padne večer a manželé se uloží ke spánku. Teď nastala chvíle milencova, vytratit se z úkrytu. Jenže oblečení zůstalo pod postelí. Tak vezme ze skříně milenčin kožich a opatrně jde ven. V tom se manžel probudí : " Kdo jsi?!"
" Já jsem mol!"
"A co ten kožich?"
"Já si ho sním až doma!" 😂😂😂

Dostanou se takhle tři ke sv.Petru a ten se jich ptá,jak zemřeli.
První říká : " Opravuji takhle na střeše satelit,ujedou mi nohy a letím. Rychle jsem se chytil parapetu. Říkám si, 'sakra,to mám štěstí '. V tom vyleze chlápek a začne mě mlátit kladivem přes ruce. Tož jasný, že jsem se neudržel. Ale i ten pád jsem přežil,jen jsem si zlomil nohu. Kouknu nahoru,z jaké výšky že jsem to spadl a najednou,ten debil na mě hodil lednici. Nu,tož jsem tady."
Sv.Petr kroutí hlavou a obrátí se k druhému.
Ten spustí : " Přijdu domů dřív z práce,jelikož mi chlapi řekli, že je mi stará nevěrná. Ta jen v negližé,rozdrbaná. Vlitnu k oknu a tam on visí za parapet. Popadnu kladivo,dám mu přes prsty a on se pustil. Jenže přežil. Jsem v tom amoku popadl lednici a hodil ji na něj. Jenže pak mi došlo, co jsem udělal, tak jsem došel do trezoru a střelil se do hlavy. Tak jsem tady."
Sv. Petr " to je mrzuté,to je mi líto. " a otočí se k třetímu a ten říká : " to já si tak sedím v lednici ..."
😂😂😂

cikitkapb
13. bře 2020

Manželé si koupili novou skříň a chtěli si ji dát do ložnice. Tak ji přidělali ke zdi. No, jenže za chvíli jela kolem baráku tramvaj a jak projela, tak se uvolnil nějakej šroub a skříň spadla. Tak ji zase přidělali, zase projela tramvaj a tak furt dokola. Druhej den odpoledne, když byl manžel v práci, rozhodla se manželka, že ho překvapí, když už ta skříň bude držet. A tak si pozvala souseda na pomoc. Měli následující plán: soused zaleze do skříně a bude dávat pozor, kterej šroub se začne povolovatnejdřív, a že to pak na tom místě přidělají pevněji. Tak soused zalezl doskříně a čekal. Manželka zatím šla do kuchyně a udělala oběma kávu. Jenže v tom se vrátil manžel z práce. Koukne do předsíně - cizí boty, cizí pánskej vohoz. Nakoukne do kuchyně, na stole dvě kávy. Běží do ložnice, otevře skříň a z ní na něj čumí soused. Tak tam chvíli na sebe čuměj a ten soused pak povídá: -Hele, radši mi hned dvě tři vraž, protože když ti řeknu, že tady čekám na tramvaj, tak mi asi neuvěříš.

natysnovec
13. bře 2020

@cikitkapb 🤣🤣🤣🤣Ja zadnej neznam a to jako fakt ale tohle jje opravdu pekny🤣🤣

cikitkapb
13. bře 2020

@natysnovec Já znala vtipů mraky, nejen na nevěru. Mám ráda ty národnostní, ale jak je nikomu nevyprávím, tak už si jich moc nepamatuju. 😞

marketkaticha
13. bře 2020

Ježiš ty vtipy jsou dobrý :D :D :D :D :D :D se tu potají v kanclu tlemím do rukávu

amazonkajanik
13. bře 2020

@cikitkapb taky jich znám hromadu. Když někde jsme a začnou vtipy,nejdřív si nemůžu pořádně vzpomenout a pak to jede jak z protržené hráze 😂

budouci_maminka
14. bře 2020

Žena má doma tři milence a překvapí je doma manžel. První běží do koupelny, druhý do kuchyně a třetí se schová do brnění na chodbě. První křicí z koupelny: -Paní, tu vodovodní baterii máte opravenou-. A odejde. Druhý křičí z kuchyně: -Paní, ten sporák máte spravenej-. A odejde. Třetí stojí v brnění před manželem a ptá se: -Kudy tudy na Karlstejn?-

Honzo libej me! Nemůžu Ančo vždyť si vdaná, vlastně bych tě ani šxxxx neměl!

Vrací se manžel ze služební cesty a už před domem má takový nepříjemný pocit. Vrazi do bytu a ihned se řítí do ložnice. Zpod peřiny se ozývá výskot a vykukují čtyři nohy. Muž vytáhne legálně drženou zbraň a pološílený vzteky vystřílí celý zásobník. Jako v mátohách se vpotácí do kuchyně a v tom vejde jeho žena, která drží prst u úst a říká: -Pst, přijeli vaši.-

Paní u sexuologa si stěžuje: -Co mám dělat pane doktore, manžel mě neuspokojí...- -Milostivá, já Vám mohu sice něco předepsat, ale koneckonců, pan manžel přece nemusí nic vědět, pořiďte si milence...- -Mám, pane dokotore, nestačí...- -Milostivá, kde je řečeno, že ten milenec musí být jen jeden...?- -Mám jich deset a furt je to málo...- -Tak dobře, já Vám předepíšu nějaké hormony a za 14 dnů přijďte...- Manželka přijde domů, vítězoslavně položí před manžela recept od doktora a povídá: -Vidíš, žádná kurva, nemocná jsem!-

Víš, jak se říká ženě, která s jistotou ví, kde se její muž nachází? Vdova.

orisek56
14. bře 2020

@amazonkajanik ta lednice me zabila 😀 😀

leymea
14. bře 2020

@amazonkajanik mol me rozsekal 😀

amazonkajanik
14. bře 2020

@leymea ten měla hrozně ráda moje babička 😊