Výlev pocitu - nemám v manžela důvěru
Ahoj, nejprve bych chtěla upozornit, že nejsem žádný troll jsem na MK už skoro 10 let . Ale tohle je pro mě dost citlivé , nemám si s kým o tom promluvit tak si postěžuju vám 🙂 s manželem jsme 9 let z toho 5 manželé. Máme 2 děti . Až na občasné hádky jsem si ještě před cca4 rokama myslela že mám s manželem fajn vztah . Pak k nim do práce přišla holka která mu prý připomínala mě za mlada prý to zůstalo jen u pokecu ( i ta holka tam měla přítele). .. I když těžce, ale překonala jsem to ale za rok se to opakovalo zase s jinou prý jen kamarádka psaly si jak už přes tel. Tak i dopisy .i přes to že jsem mu řekla že se mi to nelíbí pokračovalo to a celkem to bylo 7 měsíců . Pak sliboval že už nikdy no opět se to opakovalo tentokrát to byla prodavačka z obchodu naprimo flirtovaly... A já já se.citim jak největší piča.
@meronym děkuji, právě ,pořád jsem od něho mladší o 9 let... Tak nevím co by ještě chtěl ta holka v té době měla čerstvých 18. Jenže nebyla tak ,,zničena,, strhana jako já . Taky jsem přemýšlela že počkám až bude malý chodit do školky já do práce a přece jen to půjde snáz než jen s rodicakem a miminkem 🙂
V téhle situaci bych se asi pomalu začínala připravovat na odchod. Odkládej nějaké peníze, utřiď si myšlenky, a až si budeš jistá, pokus se prostě nějak rozumně domluvit s manželem na odchodu. Ach jo, to zní tak jednoduše, ale vím, že to je hrozně těžký...

Zaujalo mne vyjadreni , ze k vasemu manzelovi pred 4 lety do prace nastoupila holka, ktera pry byla jako vy za mlada. Proboha, to vam bylo 20 let! Vzdyt vy jeste mate vsechno pred sebou. Sice jste si s detmi hodne pospisila, ale zase za chvili odrostou a bude to lehsi, min. co se tyka hlidani a pracovnich moznosti pro vas. Jinak, pokud to nyni nejde rozseknout a odejit skrz finance, tak bych pockala, nez syn nastoupi do skolky. Postupne bych se pripravovala, setrila, sondovala bydleni atd. A s muzem bych fungovala jako se spolubydlicim (pokud to alespon trochu jde). Drzim palce!