icon

Vyměněná miminka. Je to strašný

janah.
16. zář 2008

Ahojky,
vím, že to téma tady již je, ale nemohu ho zaboha najít ☹

Teď jsem četla na novinkách o soudu ohledně miminek. Je mi z toho úplně špatně a maminku nechápu, jak může žít s člověkem, kterej už ve třech týdnech mimi pozná, že není jeho 🙄 🙄 A k tomu ji nazývá, tak jak ji nazývá...

Strana
z5
marika80
25. led 2010

hrozna situacia, na jednej strane je babo, o ktore ste sa starali a na druhej Vase z Vas. Ja by som urcite chcela spoznat aj to svoje, ze ake vlastnosti zdedilo po mne ake po manzelovi....urcite by ma to po dlhsej dobe trapilo. Pripad nepoznam, vyjadrujem sa len k situacii vymene dietata. A je to fakt nefer, pretoze ten cas Vam uz nikto nevrati ☹

aleachim
25. led 2010

jabbler, v legislativě si jistá nejsem, to nevím, ale hlavně ono to neřešit,když to člověk ví, je dost těžké. Každopádně dá se to řešit i jinak než, aby toho byli plné noviny a tv.

aleachim
25. led 2010

já myslím, že tu situaci nejlépe vystihla jedna z těch maminek, když říkala, že by si nejraději nechala obě.

martimarti
25. led 2010

Jabber...nevím ☹ Myslím...tedy jsem si skoro jistá, že obě maminky by to možná ani řešit nechtěly a proklínají den, kdy se ten Broža rozhodl v tom vrtat. Někdy je lepší "sladká nevědomost", v tomto případě myslím určitě. Když už se na to přišlo, žádně řešení není dobré ☹ ☹
Teď si holčičky vyměnili nazpátek a vůbec si nedokážu představit, co musí maminky cítit ☹ ☹ JUá nevím, co bych dělala ☹ ☹
Kdyby to ale nechali tak, tak zase žít s vědomím, že někde je moje dítě?
Prostě šílený, šílený, šílený ☹ ☹ ☹

jabber
25. led 2010

Ale ono se to nakonec Brožovi vrátilo, když dostali o milion míň než ti druzí právě proto, že to tak medializoval

martimarti
25. led 2010

To máš úplnou pravdu 😉 To bylo jedno ze zdůvodnění soudce, proč dostal tak málo v porovnání s ostatními. Kromě toho také soudce řekl, že Broža jediný je vlastně profituje z toho, co se stalo, protože dosáhl svého a má teď vlastní dceru a o to mu od začátku šlo...kdežto ta druhá rodina a jeho partnerka fakt utrpěly těžkou psychickou újmu, stejně tak jako holčičky...proto dostali mnohem víc.

naty.motylek
25. led 2010

ahoj holky jsem tu nová mužu mezi vás

zelmirka1
25. led 2010

a neviet ako to znasali tie deticky ? zvykli si na novych rodicov ?
ja si netrufam niekoho sudit, lebo to musi byt naozaj velmi tazke, neviem si predstavit ze by som mala maleho /15M/ niekomu dat, lebo rodicom sa clovek stava postupne kazdym dnom ked sa od babo stara a nie tym ze ho porodi alebo splodi. Asi by som ho uz nedala ale z nas vie ako by zareagoval v skutocnosti ze ?

sabiatko
25. led 2010

fuha, tak toto je fakt tazka situacia. kvoli tomuto chcem, aby mi moje babo podpisali hned na telo. raz som videla film s touto temou a podla mna to vyriesili najlepsie: obe rodiny sa prestahovali tak, ze si boli susedia, ponechali si tie deti, o ktore sa odmalicka starali, teda tie, ktore neboli biologicky ich a zaroven mohli vidiet svoje biologicke kazdy den vedla u "susedov".

lenkavano
25. led 2010

holky ale já jsem někde četla že snad bydlí vedle sebe v dvojdomku,nebo to tak není?ted jsem zase četla že se vidí jednou za měsíc a že holčičky jsou na sebe silně vázané.

zelmirka1
25. led 2010

ja viem ze najprv spolu travili vela casu obidve rodiny aby si na seba zvykli a az potm ich vymenili na naspat ale ako je to dnes nevie niekto ako to zvladli deticky ?

lenkavano
25. led 2010

zelmirka aha tak to jo ,tak to je možné že to bylo jen z toho důvodu.ale jak to snášejí holky to nevím,většinou se píše jen o rodičích 😉

zelmirka1
25. led 2010

ved prave ze vsade pisali ake to je tazke pre rodicov a myslim ze rovnako tazke je to aj pre deticky, ved zrazu maju inych rodicov, vobec si to neviem predstavit.

Strana
z5