icon

Zamilovaná do partnerova šéfa. Je za tím něco víc?

1. pro 2021

Do chlapa, kterého jsem viděla párkrát. Ale je to špatně, jsem zadaná řadu let a nepodvádím.
Prosím jen ty, kteří si chtějí přečíst zpověď bez rypavych, a nebo nesmyslných řečí.

Je to partnerův šéf. Dokonce nový šéf. Partner je jeden z nejvyšších managerů v podniku a ze svého titulu pozval onoho nového šéfa na oběd, dvakrát, k nám domů. Pokaždé přišel, ač tvrdil, že nechce rušit a obtěžovat ( chápu). Ale nám to nevadí, děti nemáme, nechceme žádné výhody a šlo nám jen o to, že měsíc už nebyl doma ( pracovní záležitosti ).
Jenomže, já se asi fakt zabouchla. Líbí se mi jako chlap. Asi budu znít jak nějaká blbka v pubertálním věku, ale párkrát jsem si všimla, že když jdu na skok a před koncem pracovní doby za partnerem, tak se stalo, že šéf mě viděl a ztuhl. ( Vstup do práce mám povolený a ještě pro jistotu se partner ptal, zda to opravdu nevadí - povolil to bývalý šéf a tomu to bylo jedno )
Ztuhl, kouká na mě, já na něj. Oba mlčky, až do doby, než pozdravim já, nebo on. A nebo někdy je to normální, bez nějakého fópá. Stane se to někdy, ne pokaždé. Dokonce naše první setkání bylo takové 🤣🤣🤣 velmi vtipné. Ještě se mi omlouval.
Mimo práci se ty záseky nestávají. Bavíme se normálně, uvolněně. Dokonce mi nabídl místo (to ještě předtím, než mě viděl a přítel s ním o mě mluvil). Ale najednou místo by mělo být v jeho blízkém okruhu ( což si vysvětlují tím, že šéf na prý dobrý instinkt na lidi a dokáže člověka odhadnout ).
První oběd probíhal, tak že přišel, přinesl víno. Druhý oběd přinesl j maličkost i mě a omlouval se, že to neudělal poprvé a dokonce jsem si všimla, že byl navoněny. Když se mnou mluví ( a nevypráví zrovna svoje historky ) tak se usmívá.
Do háje, já neříkám, že mu skočím do postele, budu ho svádět. To se nedělá. Je ženatý. Navíc o paní i dobře mluví 🙂) Ale možná by mě hrálo na srdci a egu ;)že po mě taky jede . Na druhý straně si říkám, že kdyby to tak bylo, tak se mě třeba zeptá na jméno - což neudělal, nikdo nás, ani nepredstavil.líbím se mu. Ale nevím... Zda tam náznak je?

Strana
z3
elin29
1. pro 2021

@me_druhe_ja zlá jó?..jen věci nazývám pravými jmény..

pabka
1. pro 2021

On byl u vás, viděli jste se podle popisu několikrát a on neví Tvé jméno?

zelenaesmolda
2. pro 2021

Jeho chovani se da vysvetlit velice jednoduse-proste je zdvorily.To,ze ti prinesl drobnost kdyz prisel k vam domu neni projev nejake touhy po tobe ale obycejna slusnost,je to naprosto normalni donest hostitelce darek.

treasurka
2. pro 2021

@elin29 Já to vidím stejně jako ty. Úplně z toho čiší, že chce slečna slyšet, jak je to osud, ať dělá, co jí srdce a 🔥 velí, a dá průchod svým citům. Co na tom, že je ženatej, třeba i má děti, to si přece musí rozhodnout sám, ona nic 😂

alilali
2. pro 2021

Ty si psala na eMimino, že? Jen tam ses ptala proč se tak chová, jestli se mu líbíš. Odpovím ti.

Je pouze zdvořilý, zadaný a ty jsi také zadaná. Nehledej v tom něco co tam není.

Strana
z3