Zamilovaná do partnerova šéfa. Je za tím něco víc?
Do chlapa, kterého jsem viděla párkrát. Ale je to špatně, jsem zadaná řadu let a nepodvádím.
Prosím jen ty, kteří si chtějí přečíst zpověď bez rypavych, a nebo nesmyslných řečí.
Je to partnerův šéf. Dokonce nový šéf. Partner je jeden z nejvyšších managerů v podniku a ze svého titulu pozval onoho nového šéfa na oběd, dvakrát, k nám domů. Pokaždé přišel, ač tvrdil, že nechce rušit a obtěžovat ( chápu). Ale nám to nevadí, děti nemáme, nechceme žádné výhody a šlo nám jen o to, že měsíc už nebyl doma ( pracovní záležitosti ).
Jenomže, já se asi fakt zabouchla. Líbí se mi jako chlap. Asi budu znít jak nějaká blbka v pubertálním věku, ale párkrát jsem si všimla, že když jdu na skok a před koncem pracovní doby za partnerem, tak se stalo, že šéf mě viděl a ztuhl. ( Vstup do práce mám povolený a ještě pro jistotu se partner ptal, zda to opravdu nevadí - povolil to bývalý šéf a tomu to bylo jedno )
Ztuhl, kouká na mě, já na něj. Oba mlčky, až do doby, než pozdravim já, nebo on. A nebo někdy je to normální, bez nějakého fópá. Stane se to někdy, ne pokaždé. Dokonce naše první setkání bylo takové 🤣🤣🤣 velmi vtipné. Ještě se mi omlouval.
Mimo práci se ty záseky nestávají. Bavíme se normálně, uvolněně. Dokonce mi nabídl místo (to ještě předtím, než mě viděl a přítel s ním o mě mluvil). Ale najednou místo by mělo být v jeho blízkém okruhu ( což si vysvětlují tím, že šéf na prý dobrý instinkt na lidi a dokáže člověka odhadnout ).
První oběd probíhal, tak že přišel, přinesl víno. Druhý oběd přinesl j maličkost i mě a omlouval se, že to neudělal poprvé a dokonce jsem si všimla, že byl navoněny. Když se mnou mluví ( a nevypráví zrovna svoje historky ) tak se usmívá.
Do háje, já neříkám, že mu skočím do postele, budu ho svádět. To se nedělá. Je ženatý. Navíc o paní i dobře mluví 🙂) Ale možná by mě hrálo na srdci a egu ;)že po mě taky jede . Na druhý straně si říkám, že kdyby to tak bylo, tak se mě třeba zeptá na jméno - což neudělal, nikdo nás, ani nepredstavil.líbím se mu. Ale nevím... Zda tam náznak je?
On byl u vás, viděli jste se podle popisu několikrát a on neví Tvé jméno?
Jeho chovani se da vysvetlit velice jednoduse-proste je zdvorily.To,ze ti prinesl drobnost kdyz prisel k vam domu neni projev nejake touhy po tobe ale obycejna slusnost,je to naprosto normalni donest hostitelce darek.
Ty si psala na eMimino, že? Jen tam ses ptala proč se tak chová, jestli se mu líbíš. Odpovím ti.
Je pouze zdvořilý, zadaný a ty jsi také zadaná. Nehledej v tom něco co tam není.

@me_druhe_ja zlá jó?..jen věci nazývám pravými jmény..