Žárlím na přítelkyni svého exmanžela.
Mám takový problém s exmanželem spolu máme 2 děti syn 10 let a dcera 8 let máme je v střídavě péči takže jeden týden sou u mě a druhý u exmanžela. Který si před pár měsíci našel přítelkyní problém je v tom že si štrašne rozumí s mými dětmi že začátku jsem byla ráda že spolu mají dobrý vztah ale poslední dobu hrozně žarlim. Přijde mi že děti mají radši jí něž mě, bere je na různé vyletí, do kina, do divadla, do zoo atd ja na to nemám peníze takže je takle nemůžu brát. Ona se s nima učí jenom že ja na to nemám čaš, děti jí dokonce začali říkat sami od sebe mami když jsem to šlyšela tak jsem byla úplně hotová 😰.
@orisek56 syn mi i řekl že zato můžu ja že by byl nejradši pořád s otcem a že mě by už nechtěl nikdy vidět je mi jasný že si zato můžu samá ale dětem ani manželovi jsem ublížit nechtěla kdyby se to tak dálo vrátit tak bych se asi radši zabila něž udělat takovou blbost budu si to dokonce svého života vyčítát
Nevim, leda se poradit s nejakym odbornikem co delat. Protoze timhle jsi jim zasadila super ranu. Deti casto velice spatne snasi rozpad rodiny (tak nejak to semlelo moji kamaradku jako dite z rozvedene rodiny, kde byl vicemen scenar stejny, a tahnou si to i ona i jeji sourozenci bohuzel az do dospelosti). Tezko a zbytecny te ted karat a soudit. Pro zpestrenicko sis zlikvidovala to nejcennejsi co si mela. Ted bys asi mela nejak popremyslet, jak si k tem detem aspon trosku najit cestu, treba se poradot s odbornikem, nebo dopadnes jako matka me kamaradky. Uz s ni ma 15 let vlazny vztah.
Co dodat, milence jsem predpokladala, ale nechat se chytit pri cinu 🤦♀️ Hlavne toho psychologa jste meli resit hned 😕 minulost nezmenite, dlouhodoba terapie treba pomuze zlepsit vztah
@orisek56 ja se to samozřejmě snažím řešit děti byli i u psychologa no ja si myslim že se to aspoň trochu zlepšilo protože ze začátku me nechtěli ani vidět teď ke mě normální chodí tak doufám že až si snížím ty splátky a budu se jím víc věnovat že se to zlepší.
@orisek56 ja se to samozřejmě snažím řešit děti byli i u psychologa no ja si myslim že se to aspoň trochu zlepšilo protože ze začátku me nechtěli ani vidět teď ke mě normální chodí tak doufám že až si snížím ty splátky a budu se jím víc věnovat že se to zlepší.
No tak to je drsny. Myslela jsem, ze podobny veci se vyskytujou jen v kreslenych vtipech. No, nediv se. Totalne jsi jim rozbila jejich svet napadrt, znicila jsi to nejcennejsi, co meli. Rodinu. Nedivim se, ze chteji byt s tatou, ze te nechteji a ze tatove pritelkyni rikaji mami. Hledaji novou jistotu v novych podminkach, kdyz ty jsi selhala.
@caverina Ono to bude za pár let jednodušší, až dovyplatím ex. Navíc manželovu synovi je 24, tak doufám, že už to studium konečně dokončí, to pak odpadne další financování. Manžel aspoň holky pohlídá, na druhou stranu ale ony pochopitelně preferují tatínka a třeba večer u čtení pohádky chtějí radši mě (když jsem doma, což většinou jsem) než manžela. Manžela mají rády, o tom žádná, on s nima nemá problém jít na hřiště a blbnout tam s nima (což můj ex zas tolik nedělá), ale nezastoupí mě v péči o ně tak, jako ex. Zase na druhou stranu u nás nebyly s ex ty důvody rozchodu takové, jako u zakladatelky, takže u nás odpadá to obviňování druhého, že rozbil rodinu (já holkám nikdy neřekla, že mě tatínek zbil, a říkat jim to ani nehodlám), a mému manželovi holky říkají křestním jménem, takže ex aspoň nemá špatný pocit v tom, že by se ho snažil nahradit.
@somalicats tak to chápu, že děti upřednostňují tebe nebo ex zvlášť když taky u něho bydlí, ale přece jen v případě nouze je schopný tvůj nynější manžel tebe i ex plnohodnotne zastoupit a to je určitě výhoda...
@somalicats a jinak super, že si důvody rozchodu nechávás pro sebe👍ničemu a nikomu by to neprospelo
@caverina Tak to rozhodně. Mám srovnání, rok jsem byla po tom rozchodu sama, a i když jsme se s ex v péči o holky střídali, tak přece jen to bylo náročnější, než teď - když pracuju dlouho, chodím domů většinou kolem půl osmé večer a většinou mě už čeká doma teplá večeře 😀. Jj, ty důvody rozchodu by ničemu neprospěly. Jak je ex partner na prd, tak jako táta je skvělej a nechci, aby kvůli tomu, že se ke mně zachoval hnusně, se pokazil jeho vztah s holkama.
@somalicats rozumím ti... Já jsem se synem sama od jeho šesti.. Je mu 12....a občas už z toho padám na hubu😁teď sice partnera mám ale pracovně na delší dobu v zahraničí, takže taky nic moc... Ale aspoň si mám komu postěžoval když mě syn vytoci😂
Ale když pracuješ v dny, kdy je máš u sebe, 8-9 hodin, tak na tom jsi úplně stejně jako jiné pracující mámy.
miluju internetovy diskuze.... nazacatku chudak maminka, ktere bere deti, zla macecha, ktera se vetrela do prizne deti tim, ze si je kupuje vyletama....a po 3 strankach... neverna zenska, ktera se necha chytnout detma pri sexu se zajickem, ktere deti vycitaji rozvod rodicu a nesnasi ji kvuli tomu, ktera kope kolem sebe, protoze deti po tom vsem nasli klid a lasku u nove partnerky otce. samozrejme ze ji rikaji mami, protoze ona se k nim jako mama chova a co vic, ona se jako ta "spravna mama" chova i k jejich otci a to je nejspis ten duvod, proc k ni tolik prilnuly. bohuzel za chybi se plati, ano platis opravdu hodne, ale to sis mela rozmyslet driv o co muzes prijit, nez si vlezla do postele nekoho jineho.
@caverina Já tím, že mám 3 holky, kdy nejstarší je už ve druháku na střední, prostřední jde letos v září do školy a nejmladší je školková, tak je to doma občas masakr, hubu nezavře ani jedna a kolikrát mě z toho už tak brní hlava, že bych nejradši pláchla někam, kde je ticho 😀 A manžel by rád ještě dvě děti se mnou 😀.
Tak to máš doma pěkně veselo😁a manžel je fakt dobrý kaskader😃
@somalicats
@caverina No to už jsem ho uklidnila, že tolik dětí fakt ne, navíc ony ty dvě mladší jsou výborná antikoncepce - stačí, když začnou ječet 😀
@somalicats antikoncepce možná pro tebe😁
@caverina Já už jsem na ječení imunní 😀
@somalicats to já už ne😁já teď žácinam být imunní na naladovost, urazenost a vůbec šílenou pubertu😃a to jsme teprve na zacatku😂
@caverina U kluků s tím zkušenosti nemám, moje nejstarší byla na zabití kolem toho 14. roku, teď už se celkem vyklidnila a už se s ní dá mluvit na úrovni jako s dospělým 😀
@somalicats když se syn narodil tak jsem si spočítal kolik mi bude až bude v pubertě.. No a vyšlo mi že budu více méně na hranici přechodu.. Puberta a přechod = vražedná kombinace... Jeden z nás to nemá šanci prezit😂
Chápu ten problém s dluhem,ale jak už tu holky psaly,zvaž jestli nebude lepší splácet teď pomalu a v klidu a být s dětmi víc. I když jak jsi psala,že pracuješ 8-9 hodin,když máš děti,to je standartní pracovní doba,tam se snad ve zbylém času najde místo pro děti. Nevím teda samozřejmě,od kolika do kolika pracuješ. Ono když si to sesumíruješ z pohledu dítěte,tak z toho opravdu nevycházíš dobře - našla sis jinýho chlapa,ještě to zjistili takovým způsobem,taťka se kvůli tobě určitě trápil,teď na ně nemáš čas a necháš je radši u sousedky než abys je nechala být s tátou. Fakt tě nesoudím,jen ti chci ukázat,že se není čemu divit,že se k tobě takhle chovají.. Jak jsi psala,minulost nezměníš,děti ti časem odpustí,ale musíš jim teď ukázat,že jsi tu pro ně,kdykoli budou chtít. Mluvila jsi s nima o tý situaci s milencem nebo celkově o rozvodu? Omluvila jsi se jim?
Zeptám se ona je mladší? Má děti?
@tulikiss presne...
Už to začíná zavánět trollem.
@gracey24 mluvila jsem s nima o všem omluvila jsem se jím a řekla jsem že jím sem ublížit rozhodně nechtěla

@somalicats tak to je jiná.. Ale kdyby to bylo jinak tak by to určitě snazší bylo a nejen finančně... Třeba i starost o děti... Dva jsou přece víc než jeden...