icon

Žárlím na přítelkyni svého exmanžela.

6. led 2020

Mám takový problém s exmanželem spolu máme 2 děti syn 10 let a dcera 8 let máme je v střídavě péči takže jeden týden sou u mě a druhý u exmanžela. Který si před pár měsíci našel přítelkyní problém je v tom že si štrašne rozumí s mými dětmi že začátku jsem byla ráda že spolu mají dobrý vztah ale poslední dobu hrozně žarlim. Přijde mi že děti mají radši jí něž mě, bere je na různé vyletí, do kina, do divadla, do zoo atd ja na to nemám peníze takže je takle nemůžu brát. Ona se s nima učí jenom že ja na to nemám čaš, děti jí dokonce začali říkat sami od sebe mami když jsem to šlyšela tak jsem byla úplně hotová 😰.

Strana
z8
hankaviki
7. led 2020

Měla bys s tou výhradní péčí otce souhlasit. Pro děti by to bylo lepší a ty to víš a to tě žere. Že nechceš, aby tu ženskou viděly každý den, je tvůj problém, sobecký problém. To ti jich není líto, když jsi v práci, že děcka jsou v tvém bytě samy a nezaopatřené a nešťastné? Hlodá co? Mělo by .

autor
7. led 2020

@hankaviki samozřejmě že mi jich je líto a hodně ale většinou je hlídá sousedka a oni jí mají rádi tak si myslim že je to fajn. Jsem rozhodnuta že si splátky snížím a budu se jím víc věnovat.

hankaviki
7. led 2020

Takže jen na truc budou u tebe, protože na to máš právo. Sousedka, zase cizí ženská, kterou mají rády, protože se jim věnuje. Máš to fakt blbý.

tulikiss
7. led 2020

kdyz to tak tady ctu tak sorry, ale ty si silene sobeckej clovek.... ja sem se nudila tak sem si nasla milence a co hur, dotahla ho domu, aby jsme si to rozdali v manzelske postely(to je teda pro me uplnej otres a vrchol hnusu), ja nechci aby te zenske rikaly mami... na nechci aby s ni byly kazdy den... ja nechci aby byly u taty porad.... napadlo te, ze tady absolutne nejde o tebe ,ale o ty deti. kdy naposledy si se zamyslela a delala to co deti chteji, co je pro ne nejlepsi. sobecky chces deti u sebe, protoze tak je mas v sachu a musi s tebou byt i kdyz vecne nemas cas. tobe vubec nejde o deti. jde ti o to, ze si tvuj chlap dovolil opustit te a zaridit si zivot bez tebe. proto ti vadi jeho partnerka, protoze on prece mel vse prekousnout a ne jit jinam. kdyby ti totiz vadilo, ze deti maji rady nekoho jineho a rady s nim travi cas, tak by ti musela vadit i ta sousedka co s detma travi odpoledne a kterou maji rady. Proste ses nesrovnala s rozvodem a s tim ze je to trvale.

sudylichozrout
7. led 2020

@tulikiss huste napsane. Ale naprosty souhlas.

tulikiss
7. led 2020

@sudylichozrout sem nasr.na, tak pisu narovinu 😀

trdelnik234
7. led 2020

@tulikiss
Mna tiez nasrala a poriadne.To sa len tak nevidi

somalicats
7. led 2020

Ty seš fakt hustá. Dětem zničíš rodinu kvůli š*ku, vadí Ti, že si Tvůj ex našel jinou, na děti nemáš čas a evidentně si ho dle všech Tvých výmluv, co tu padly, ani udělat nehodláš. Buď se hodně rychle vzpamatuješ a začneš se chovat jako máma, která se svým dětem věnuje, nebo dej souhlas s výhradní péčí a nech děti u svého ex, bude jim tam líp. A jestli si myslíš, že si ty děti nějak "vynutíš", tak jsi na omylu, ty děti Ti to nakonec vrátí i s úroky.

somalicats
7. led 2020

@tulikiss Přesně. Chudáci děti.

autor
7. led 2020

@tulikiss nechci se moc obhajovat ale reakci sem napíšu. Nejsem jedina manželka a matka co měla milence jasně bylo to ode mě blbost a hnus ale už to nevrátím kdo je bez hříchu ať hodí kamenem. Sousedka mi nevadí protože že jí deti berou spíš jakou tetu. Jinak máš pravdu z rozvodem sem se opravdu nesmiřila. Jinak jak už jsem napsala splátky si snížím možná dám i výpověď a budu se věnovat dětem pořádně.

autor
7. led 2020

@somalicats jak už jsem psala nejsem ani první ani poslední manželka a matka co měla milencem, a jak už jsem psala splátky si snížím možná dám i výpověď a budu se dětem věnovat tak jak mám.

somalicats
7. led 2020

A to Tě jako máme za toho milence chválit? To, že nejsi první ani poslední, fakt není omluva. A já si tím šutrem klidně hodím, protože mě by tohle teda fakt nenapadlo.

autor
7. led 2020

@somalicats jasně že mě nemáte chválit ale ja jsem neřekla kdo neměl milence a kdo ho nikdy mít nebude ať hodí kamenem ja jsem napsala kdo je svatý ať hodí kamenem ja si teda myslím že tady na světě není nikdo svatý. A přijde mi nefér že mě tu soudíte na to má právo bůh a ne vy.

hankaviki
7. led 2020

Bohem se neohanej. Je to od tebe nepatřičné

autor
7. led 2020

@hankaviki bůh odpouští pokud toho člověk upřímně lituje a ja toho lituju

hankaviki
7. led 2020

To je super. Ale tvoji situaci ti to neřeší.

autor
7. led 2020

@hankaviki to samozřejmě vím

orisek56
7. led 2020

Kazda milence nema. To je zase tvoje pouhe dogma. Timhle se moc neomlouvej. Snad jeste neni s timhle svetem pozde, aby se to bralo jako norma.....a co? Ze si zku... vila zivot malym detem, ponizila si cloveka, ktery v tebe doufal a odevzdal ti zivot. Snad jeste neni kazde prednejsi suk, nez deti. Ale to uz je tvuj problem, ty se budes z tohohle hrabat jeste dlouho. Budiz to prinosem pro me, abych si po tomhle co tu ctu, jeste vice vazila sveho muze a svych deti.

1772
7. led 2020

Docela se divím, že autorka diskusi neukončí. Nakonec se dozvídá to, že má dát děti otci a udělat si pořádek ve svém životě.

orisek56
7. led 2020

@1772 no nezlob se na me, ale ono to fakt tak je. Dyt ty deti jsou vlastne samy.... Kdyz je ziska otec, ona prece o ne neprijde a bude mit cas si dat zivot opravdu do poradku, aby jim otevrela znpvu plnou naruc, tentokrat bez okolku. Ono zase s tou praci to nebude mit taky lehky najit ideal k detem a to se maji porad flakat po sousedkach?

1772
7. led 2020

@orisek56 Však já s tím souhlasím, její chování není normální a potřebuje čas, aby s tím něco udělala. Jen se divím, že se nechá tady mučit. Ale to taky o něčem svědčí.

autor
8. led 2020

@orisek56 podle mě jsem dětem život rozhodně nezničila ano měla jsem milence no a co? Zpátky to už nevrátím dětem jsem rozhodně ublížit nechtěla jak jsem proboha měla vědět že si manžel něco zapomněl a že se vrátí.

sudylichozrout
8. led 2020

Ne primo znicila zivot, ale znicila rodinu a jednu z jejich nejbazalnejsich jistot. Pokud jsi nechtela detem ublizit, mela jsi, kdyz uz ten pomer musel byt, to delat v absolutni tajmosti a ne si soustra tahat domu do vasi loznice. Ty vubec nemas resit, ze se manzel vratil pro zapomenutou vec. Ty jsi vubec nemela toho chlapa tahat domu. V tom jsi neskutecne blba, promin. A pokud te videl syn sukat s nekym jinym, tak se nediv, ze te nechce.

orisek56
8. led 2020

Nj, jak si mela vedet, ze toho vola z neho nebudes delat vecne ze. Dobre ze na to prisel, jak te tak ctu, ma narok na lepsi zenskou.

hankaviki
8. led 2020

Ty spíš litujes toho, že se manžel vrátil než to, že jsi obcovala v manželské posteli s amantem.

autor
8. led 2020

@sudylichozrout ja vím že byla blbost si ho tahat domů ale před tým sme na sebe neměli čaš a ja jsem na něho měla hroznou chuť kdybych ja blbá aspoň zamkla ale vážně mě nenapadlo že se vrátí 😱.

ondul
8. led 2020

Tohle je troll jak sviňa. Už nevěřim ani slovu.

hankaviki
8. led 2020

Byla blbost s ním obcovat! Ty furt nechceš pochopit podstatu problémů.

orisek56
8. led 2020

@ondul taky si to myslim. Takova vysiraci inspirace a ubihost v jednom

hankaviki
8. led 2020

@ondul
@ondul je to možné. Ale příběh je vystavěn dobře.

Strana
z8