Žárlivost na kamarádku partnera. Jak se s ní vyrovnat?
Holky jak to mate se žárlivosti? Já jsem jak šílená. Sama o sobě vím, že nejsem skareda, je se mnou sranda, vím že mě pritel miluje, věřím že by mě nepovedl, přesto mám pocit ohrožení od jedné holky, která se mu kdysi prý před cca 10 lety líbila. Je vdaná, má rodinu a její manžel i ona jsou pritelovi kamaradi. Jenže ten její manzel je hroznej kreten a můj chlap je opakem jejího manžela. Je to gentleman, je milej, ochotnej, hodnej, zodpovednej, takže věřím že by se jí můj chlap mohl líbit a přitahovat. Teď jsme byli na svatbě jednomu kamarádovi. Ona tam mému chlapovi chválila košili, pak z něj sundavala nitku, behem foceni si stoupla k memu misto k jejimu chlapovi, ze me nejdriv nebylo ani videt.. fakt mě srala. Řekla jsem to chlapovi ale nechce o mých pocitech ani slyšet a ja nevim co si myslet
Tak jsem znovu zavedla řeč na téma,,ona" a řekla jsem že i vím o tom psaní ( s tou bábovku nebo dortem nebo co to bylo) řekl že to byla sranda a nemyslel to tak jak jsem to já pochopila. Nicméně tohle téma zase usnul s tím že to je absurdní... tak jsem debil?
Nejsi. Nicmene je jasne, ze ti to neprizna. A ja se mu nedivim ☝🏻😅 Asi bych uz to ted nechala byt. Dalas mu jasne najevo, ze se ma mit na pozoru a nedelat zadne blbiny. To prozatim staci 😉
@exbordelar jenže teď je mi zase ouvej z toho že nemá snahu mě aspoň uklidnit a řekne jen že to je absurdní a jde pryč. Asi jsem i nasraná, nebo ani nevím, co to je co cítím.
@exbordelar a ještě jsem mu řekla ať si to zkusi otočit, jak by bylo jemu kdybych tohle psala a říkala já. Ale ani se o to nepokusil, prostě šel pryc
No protoze se mu proste ta zenska libi. A nechce to samozrejme rozpitvavat.
Ja se mu nedivim!!
Vis co, to proste kolikrat nejde ovlivnit, kdyz je ti nekdo sympatickej. Stat se to muze i tobe, ze potkas nejakyho ultrasympose a platonicky se do nej poblaznis a muzes si to zakazovat, jak chces. Citum neporucis. Ale co udelat jde, je uvedomit si, co doma mas a ze bys - resp. on, nepodvedl jenom tebe, ale i dite, co mate spolecne... proste by to vsechno strasne zkomplikoval pro splasene hormony, ktere se po case dosahnou zase normalni hladiny, kdy zjisti, ze to je vsude a vsechno stejne...
Ja bych uz ho v tom dal netopila. Ty to v sobe nejak zpracuj... zda se, ze te nepodved a ani to v planu nema, ale je dobre, ze jsi zdvihla prst, at vidi, ze ty to vidis.
Zadne manzelstvi neni bez mracku a ver, ze mraku a bourek bude jeste spoustu. Drzim palce, at je vsechny ustojite a at se vzdy z toho poucite. To vas totiz pak naopak posili 😊
@exbordelar achjo, jo to je fakt že to ovlivnit nejde 🙄 hezky jsi to napsala a vysvětlila. Dekuju moc🍀
To už tu jednou bylo ne ? S tím dortem 😀
Pokud by už bylo z její strany moc interakci k mému chlapovi ... asi bych to řešila na místě že bych asi trošku hrála na ni 😀 jakoze at jde na drink atd a odvedla pozornost na sebe ...co z ní vyleze
@veronicka89 ano bylo, a tohle na to navazuje...
Snad to nepřekročí hranici flirtování. Pokud ona nemá v pohodě manželství a ten jeji se k ní nechová pékně, tak až bude z toho vztahu jít pryč bude hledat prince zachránce. Doufej, že nebude chtít rozbít svoji rodinu, protože rozbít jinou by ji určitě nevadilo.
@jizanka2423 no nedivil bych se že ji to doma skřípe, protože ten její je fakt dement a k ní se chová jak ke slepici. A jak jsem říkala, ten můj chlap je jeho opak... nezbývá mi než doufat... snad se do té doby nezblaznim
Nezávidím, ale bohužel to nezáleží na tobě. I kdyby ona chtěla víc nic nezmůže pokud by manžel na to nepřistoupil. Snaž se být v pohodě a věnovat se i sobě a svym koníčkům. Taky si vymez čas na manžela, večeře, kino , procházka, výlet nebo si sednout večer s vínem .Aby jsi prohloubila i tu intimitu mezi váma.
@jizanka2423 já jsem na mateřské a on se z práce vrací většinou až na vecer tak toho prostoru a casu sama na sebe nemam

Ad zarlivost - asi ti moc neporadim. jako - po xy letech manzelstvi a 3 detech, a kdyz vidim co to se mnou udělalo, bych manzelovi snad aj naku tu babu dohodila, pac fakt chudak 😀 zarlivost fakt neni moje. Ale - po zkušenostech - vy*er se na to. Esli je to tak skvely chlap jak si myslis, tak se na nej muzes spolehnout a nepodvede te , takze nemá cenu zarlit. jenom mu svoji žárlivosti ukazujes, ze si vlastne myslis, ze je hovado. A jestli te podvede, tak to zas nebyl tak skvělý chlap jak si myslíš, a pak můžeš byt rada ze se odkopal dřív nez jste měli hypoteku a 3 deti. Win win.