Žárlivost na kamarádku partnera. Jak se s ní vyrovnat?
Holky jak to mate se žárlivosti? Já jsem jak šílená. Sama o sobě vím, že nejsem skareda, je se mnou sranda, vím že mě pritel miluje, věřím že by mě nepovedl, přesto mám pocit ohrožení od jedné holky, která se mu kdysi prý před cca 10 lety líbila. Je vdaná, má rodinu a její manžel i ona jsou pritelovi kamaradi. Jenže ten její manzel je hroznej kreten a můj chlap je opakem jejího manžela. Je to gentleman, je milej, ochotnej, hodnej, zodpovednej, takže věřím že by se jí můj chlap mohl líbit a přitahovat. Teď jsme byli na svatbě jednomu kamarádovi. Ona tam mému chlapovi chválila košili, pak z něj sundavala nitku, behem foceni si stoupla k memu misto k jejimu chlapovi, ze me nejdriv nebylo ani videt.. fakt mě srala. Řekla jsem to chlapovi ale nechce o mých pocitech ani slyšet a ja nevim co si myslet
@miryp vím, chapu😉
@jaja01k přesně to mě právě sere. Když mu řeknu že ať si to představí obráceně, tak mě utre tím že řeším blbosti, takže snaha porozumět nula
Spíš se o tu náhodu postarala...
@levandule_k přesně tak to taky vidím. Jako nejradši bych to prostě potěšila s chlapem, protože mě to fakt tíží, a ten jeho přístup tomu ještě dodává grady
Úplně ti rozumím... když se můj ex tahal s jinou (a to jsem o tom fakt věděla, viděla jsem je venku, když jsem byla na prochajdě s kočárkem) tak jsem mu řekla, že jestli chce, tak se civilizovaně rozejdem, nebudem z toho dělat vědu, jsme přece lidi... A on na to, že nic takového nedělá a že jsem hysterka a trpím stihomamem 😑😠 to jsem myslela že ho zašlapu do země, takže jo, ty vágní reakce od chlapa tomu nepřidají ať už se něco děje nebo ne
No a tim dortem to ale inicioval ten chlap a ne ona, jestli jsem to správně pochopila?
A s tou fotkou to náhoda nejspíš fakt nebyla, já to myslela spíš tak, že se třeba spolu zrovna bavili, když se šlo fotit a tak si rovnou vedle sebe stoupli.
No jak říkám, může v tom něco být, ale taky vůbec nemusí. Na mě osobně to nijak hrozně nepůsobí. Ale taky se mi už stalo, že jsem u jedné konkrétní osoby nesmyslně žárlila a přišlo mi přes čáru i to, že mýmu chlapovi pochválila hodinky😅 Prostě mi přišlo, že to dělá schválně a snaží se mě vyprovokovat každým kontaktem, co spolu navázali. Jestli to tak skutečně bylo, to nevím, ale myslím si, že jo. Každopádně jsem udělala tu chybu, že jsem se jejím chováním nechala ovlivnit a pak se kvůli tomu s chlapem hádala, protože jemu samozřejmě na tom nic špatného nepřišlo a vůbec nechápal, proč řeším nějaké hodinky nebo to, že se s ní chvíli sám baví, že mě takovou vůbec nezná. A úplně zbytečně, on o ní žádnej zájem neměl a ona reálně nejspíš taky ne. No aspoň jsem se poučila se nenechat vyvézt z míry těmahle typama, co se vyžívají v představě, že se kvůli nim doma hádáte. Nejlepší obrana je ukázat svojí jistotu a sebevědomí a dát jasně najevo, že tě nějaké její trapné pokusy nemají šanci rozhodit😉
Tu minulou diskuzi si pamatuju. Ale tam to byla babovka a ne krtkuv dort a taky tam nepadla zminka o tom, ze s ni zna tak dlouho a dokonce se mu i libila...naopak, byla tam popsana pouze jako manzelka jeho kamarada, kterou videl "sotva parkrat v zivote"
Muj nazor je, ze jestli spolu od toho ledna, cos zalozila tu prvni diskuzi, jeste nespali, tak brzo budou...
A i kdyby ne. Tohle te sezere a znici vas vztah. Jste spolu teprve 4 roky a uz to resis podruhy...
@makmak28 ty kraso, tak to je hrozný. To jsou takoví slizouni
@esmeralda11 jo, co vím začalo to tím dočteme, jestli už něco předtím, nevím. Ale jako jo,v minulých vztazích jsem taky kolikrát zářila úplně nesmyslně a jsem si toho vědoma, proto si myslím že už možná trochu vím kdy jde o nic a kdy už tam něco jiskřivá, ale třeba se pletu..
@swan42 tak teď už nevím jestli krtkuv nebo bábovka a vlastně to ani není podstatný, ten průběh byl stejnej a ano, v tu dobu jsem si myslela že to je spíš manželka kámoše než kámoška myho chlapa, ale co teď tak obcas zaslechnout tak evidentne je to asi kámoška všech. Protože jednou šel můj chlap za našim spolecnym kamosem a ona tam byla taky, ale vzhledem k tomu že jsme v ten den byli kvůli cemusi pohadani mi to neřekl a dodnes nepriznal, prokecl se přede mnou jeho kámoš kterej si asi myslel že to vim
Kdyby to byla jen kámoška tak si s tebou o tom normálně promluvi. Ale mezi nima to jiskří a flirtuji spolu a dělá mu to dobře. Pravdu říct nechce a lĥát taky ne, tak se radši nebaví vůbec.
@jizanka2423 mám úplně stejnej pocit. Tak já nevím co mám dělat, protože s tím asi nenadelam vůbec nic. A to ja odrizla byvalyho kamarada se kterym jsem jeste pred nim neco mela, protoze chlapovi vadilo ze si obcas napisem jak se mame
Jasně, sám nesnese u tebe to co u sebe.
@jizanka2423 já jsem si říkala že rozdíl je v tom že já s ním kdysi spala. Nicméně bydlí 150 km ode mě takže...
Tahle jeho kámoška bydlí 20 minut chůze pesky
Jestli ona není spokojená ve vztahu tak si tím trošku kompenzuje co jí chybí doma. Ten obdiv atd.....Takové " kamarádky" jsou nebezpečné
@jizanka2423 jo to si taky myslím. Protože ten její manžel ji těsně před svatbou podvedl a je to namyslenej frajer. A mluví s ní jak ...no nevím, můj chlap by se mnou takhle nemluvil a právě je i těžce proti neveram. Když se jí to stalo že ji ten chlap podvedl tak můj chlap byl na jejího manžela strasne nasranej a ona toho svého manžela hajila jak se začal snažit atd, ale to už je pár let zpátky...
Máte jít na grilovačku. Bude tam i její manžel? Kdyby tam byl tak co kdyby sis popovídala s ním? Jak bude reagovat ona... 🙈😄
@sorboni30 nápad by to byl dobrej, ale její chlap je takovej namyslenej vul se kterým se bavit neda
Tak já bych se právě snažila k tomu volovi dostat..možná tak jen působí navenek a ve výsledku si pokecas a dáma možná dá pokoj, protože ji dojde, že to co dělá ona se může stát i ji.. 🤭 Někdy stačí nastavit obraz
@sorboni30 aby pak ještě nepridala😅
🙈🤭🤣🤣
Tak co grilovačka? Byla vůbec v tom počasí? Jinak zkus mít i své koníčky, kafíčka. Je si tebou moc jistý.
@jizanka2423 nakonec se to posunulo na další víkend, ale máme jít k našim takže se tomu asi vyhneme. A je si mnou asi jistej, a já bez malyho skoro nikdy nikam nejdu
Tak zkus občas někam vyrazit a nech dítě manželovi . Vypadneš z toho stereotypu. Budeš sebevědomější a nedostupnější 😉.
@jizanka2423 přesně takovej mám pocit, že to je to co potrebuju,problém je v tom že mám pocit ze MUSIM být s malým, a když s ním nejsem, mám spatnej pocit. Chlap je jako tata uzasnej, vím že se oalyho postará, ale přesto...
No tak az se priste potkate na akci vsichni ctyri - ty, partner, jeho ex a jeji pritel, tak bych se v jedne chvilce zkusila pobavit s jejim pritelem. Ze by si ji mel vic hlidat a trosku ji zavarit, at si ji uklidni. Nasledne bych si popovidala s ni, at tech traparen necha, ze mas ostry lokty a nebudes se bat je pouzit. Verim, ze pak ji ty spasy prejdou. Chlapa bych tam samotneho nenechala a bud pujdete domu vsichni nebo posli domu s ditetem jeho
Chápu, ale tatínek se postará a pak nebudeš tak ve stresu, když půjde do školky a budeš ho tam nechávat. Jenom ať se tatínek stará a ne, že mu budeš vše chystat......jen ať se snaží.
Myslim si uplne to same, co @jizanka2423 - ze se mu libi a samozrejme ti to nechce priznat. Coz na druhou stranu chapu - kdo by to dobrovolne svemu partnerovi priznaval, ze 😅 A proto te pri zavedeni reci na tohle tema odbyde a nechce se s tebou bavit.
Ja bych sla na to ciste pragmaticky. Rekla bych mu (ale ja jsem drsna): "No tak to se teda budem bavit (chlapecku). Te babe se evidentne libis a ty v tom taky nejsi uplne nevinne. Ja s tim asi jako zevsednela manzelka nic neudelam, jen te chci upozornit, ze jestli nechces prijit o rodinu, tak si velmi dobre rozmysli, co budes delat a jak. Tecka. Nic vic ti k tomu nemam co rict. Zalezi to ciste na tobe."
A dala bych mu v nasledujicich mesicich najevo, ze Velky Bratr vse vidi 👉🏼👁️👁️👈🏼
🫢

@esmeralda11 no jasný, jednu nitku bych možná taky neřešila, ale když to všechno už ,,sečtu" vzniká mi z toho pokus o balení. A její chlap u těch jejich pokusu nebyl. A to focení... bylo nás tam cca 100 lidi, takže taky všechny páry nebyly uplne u sebe, ale je to fakt taková náhoda že zrovna že 100 lidi vyšlo její místo vedle myho chlapa?