icon

Žila jsem s narcistou? 😞

appel
11. lis 2016

Ahojte,ráda bych se s Vámi také podělila o svůj příběh,který nevede konce :( Žila jsem 7 let s psychicky narušeným mužem z kterého vyšla dcera (nyní 6 letá). Jsem rozvedená a z původního manželství jsem si do tohoto vztahu dovedla syna. Na začátku bylo vše růžové,já byla zamilovaná a asi po 8 měsiční známosti jsem otěhotněla a narodila se nám krásná dcerka.Už během těhotenství jsem pocitovala od svého partnera takový zvláštní pocit jako bych byla v řetězech,nikam jsem nesměla,vídavala jsem se minimálně s rodiči,sledoval mě.Nedávala jsem tomu ale moc velkou pozornost a tak se nám narodila dcerka plánovaným císařským řezem,Přítel mi sliboval jak se nebude starat o své krásné dítě,jak mi bude pomáhat po porodu že si bude brát dceru někdy i na noc abych měla klid a vyspala se atd. atd.Nic z toho se nikdy nestalo a naopak se jakoby do sebe uzavřel a měl svůj svět jakoby byl svobodný a taky se tak někdy choval :(zajímal ho jen počítač,brusle a to jak vypadá trávil někdy i hodiny před zrcadlem aby si vytrhal všechny chloupky v nose,upravil si obočí,odstranil si pupinky ze tváře,rád si kupoval hezké a značkové oblečení a pak rád vyrážel za zábavou kde i rád flirtoval se ženami.Ale to nebylo vše,všimla jsem si že mě začíná titulovat ruznýma nevhodnýma přezdívkama,známkoval mi jídlo které jsem připravila,kontroloval mi spodni prádlo když jsem přišla z venku,kontroloval mi kabelku,peněženku,skříně atd.když jsem to zjistila a udělala scenu,nebo když něco udělal přes čáru , vzal auto a koupil mi např.drahou sadu šperku,nebo byla velmi draha večeře aby to nějak urovnal a dělal že se nic nestalo, někdy se i nevhodně choval k mému synovi a syn se ho začal bát,vyvrcholilo to jednou tím že když brousil nože tak (podle něj to bylo ze srandy a bavil se i tím) přišel k synovi a ukazoval mu jak by podřezal jeho tátu..no magor. Když jsem si s tím postěžovala jeho matce ta nikdy zamnou nestála a vždy přitákavala synáčkovi.Uplynula nějaká doba a já to už nemohla psych.vydržet a rozhodla se že se od něj odstěhuji asi 30km od něj a našla si přítele s kterým jsem doted.Ex to nervově nezvládl a skončil na psychiatrii s pokusem o sebevraždu,kde strávil 3 měsíce.Vše vypadalo skvěle ale ex se semnou začal soudit o dceru,dostali jsme střídavou péči a byl pár měsíců klid,pak se ale stalo něco z čeho se doted nemohu vzpamatovat.Ex a jeho matka na mého přítele podali trestní oznámení za pedofilii že obtěžoval naši dceru a já k tomu přihlížela,nervově jsem se zhroutila a můj nový přítel semnou :( naštěstí se prokázalo že to byla lež :( podala jsem tedy hned nový navrh k soudu,aby mi byla dcera svěřena do mé péče,Soudkyně navrhla znalecke posudky,které už máme za sebou a čekáme na soud.Nikomu nepřeji ty nervy a strach o dceru :(

Strana
z2
journals
14. lis 2016

@andelka Přečti si prosím ještě jednou co píšu, pak spolu můžeme dál diskutovat. Nebo radši ani ne. Stejně to nebylo určené tobě.

andelka
14. lis 2016

@journals já to čtu, ale asi nechápu. Prostě o délku vztahu nejde. Jo, neměla mít asi s ním tak brzo dítě..jenže kdyby ho neměla, možná by nezjistila jaký je.
Jinak souhlasím s tebou, že pokud opravdu zjistíš jaký ten chlap je,tak není rozumné si s ním dítě pořizovat, ale zdrhat.Pokud máš štěstí a zjistíš to dostatečně včas.

Strana
z2