icon

Zkušenosti s nevěrou na pracovišti: Jak to dopadlo?

maminkaaa30
29. pro 2022

Pěkný den všem.
Chtěla bych se s vámi poděli o SITUACI, která se mi stala.
Jsem něco přes rok v nové práci a máme tady moc příjemného, o několik let staršího šéfa. Tak nějak jsme se spřátelili a najednou to dospělo až k líbačce a ,,ručním pracem". Oba jsme v manželství. Hned na začátku jsme si řekli, že je to jen hra a odreagování v práci, a tak to taky pořád bereme. Moc si rozumíme a vždy se nasmějeme. V práci to nikdo neví a určitě to neměl šanci ani nikdo postřehnout. Před ostatníma si pořád vykáme a musím říct-že naše herecké výkony toho ,,jakoby nic" by zasloužily Nobelovku.
U mě osobně to přišlo za minutu dvanáct! Měla jsem ponorku už úplně všude! V práci i doma na bytě, kam jen příjdete, navaříte, poklidíte, postaráte se o rodinu, spát a ráno nanovo...
Nevím jak se to bude vyvýjet, ale myslím, že jen u téhle mety to asi nezůstane! Už posledně jsem chtěla něco víc, ale ovládla jsem se...je to moc vzrušující a vždy se těším až přijde do mé kanceláře!
Jinak doma jsme s manželem myslím spokojení (taky měl nějaké trable s milenkou pře pár lety, ale ustála jsem to). Určtě nemám v plánu od něj odcházet a letět za milencem, ale potřebovala jsem asi to narušení toho stereotipu!
Máte prosím někdo takovou zkušennost? Lákalo vás něco takového a jak to dopadlo?

Strana
z2
klokanka31
29. pro 2022

Asi jsem divná ale co mám rodinu tak mě nevěra neláká 🤔 asi jsem nějaká rozbitá...

felixfelicis
29. pro 2022

@michaela666 sulit mu honina je dobra presmycka😄😄😄

gbp
29. pro 2022

@felixfelicis taky me to pobavilo 😂 a donutilo k zamysleni co dela on ji 😂🤭 frndi prstu? 😅

lorrelai
29. pro 2022

@maminkaaa30 tak to je moc 🤦‍♀️🤦‍♀️ to snad není pravda...věř mi- s tímto nějakou zkušenost (ne vlastní) mám a holka! Ukonči to nebo končíš i u milence i u manžela...milenec za to určitě nestojí, protože určitě stojí i v jiných kancelářích!🤪 A pokud máš doma manžela a děti, tak si kráva...když si uvědomím co mám za ponorky já-tak se asi taky porozhlidnu po románku, to určitě vyřeším 🤦‍♀️ není lepší zkusit něco nového s manželem aby ses doma nenudila??! Třeba něco vymyslíte a konečně získáš tu Nobelovu cenu 😃😃😃

ilonne
29. pro 2022

@maminkaaa30 co takhle kurz Cj pravopisu - to je taky rozptýlení...

biedronka10
30. pro 2022

Zakladatelka se ve své práci, v kanceláři učí střelbu ptactva...ne trolle..fakt blbý pokus. Příště tu diskuzi vylepši. Na Nobelovku to nebude, ale Guinessův rekord za nejblbější příspěvek na konci roku možná ještě stihneš.

gbp
30. pro 2022

@biedronka10 to neee, ja bych to zas neprecenovala 😄 urcite tu byly blbejsi 😂

uzivatelkapetra
30. pro 2022

@gbp já si vždycky vzpomenu na tu slečnu, co si myslela, že je těhotná a snažila se přes břicho nahmatat tepnu toho zárodku... neuvěříte, prý se jí to nedařilo 😂

michaela666
30. pro 2022

@uzivatelkapetra To byla určitě ShopaholicAdel 🤣🤣🤣

biedronka10
30. pro 2022

@gbp to jo, ale třeba bych si konečně přestala pamatovat onanujiciho psa. I když matně.

knuffel
30. pro 2022

Ale ženy, vy to neskutečně kazíte, koukejte vysypat každá svoje zkušenosti s malou nevěrou, ať mám co číst!!
Že je zakladatelka blbá až na půdu, jste rozklíčovaly, tak šup sem co nejlepší pikantnosti z osobního života, ideálně napište i bydliště, jména, telefonní čísla, velikost bot a podobně.
Ona se vám tady takhle svěřila se svojí ruční prací a vy jako na oplátku nic? Jeden nudný příspěvek za druhým...
Zkusím vyhodit míč: šéf stále slibuje, že do práce pořídí gauč, aby si měly návštěvy kam sednout, ale ten pravý důvod je jiný, potřebujeme u ruční práce pohodlí. Už mě nebaví se muchlovat v temných zákoutích. Je zajímavé, že šéf si s polovinou ženského osazenstva tyká a s polovinou vyká. Se mnou si potykal hned, nerozklíčovala jsem, proč to tak je. 😛

vladenkamaminka
30. pro 2022

No, jak tohle muže asi dopadnout…. Krom toho, ze až se to provalí, tak přijdeš o rodinu, bych si ještě tipla, že až se tě šéf nabaží, tak budeš ještě bez práce….

marcicek84
30. pro 2022

@maminkaaa30 poradila bych otevrene manzelstvi,aby to nebylo az tak trapne...

biedronka10
30. pro 2022

@knuffel no v tomhle já žádný hřích nemám. Já jsem tak maximálně manželovi potají vychlastala pivo, které si po dlouhé době koupil, dřív než doklidil venku dřevo chudák. 🤭🤣😱

knuffel
1. led 2023

@biedronka10 Tak to bude rozvod. 😁

biedronka10
1. led 2023

@knuffel neeee. On se mi pustil do vajecnaku. My jsme v klidu v tomto 😘 jsme spolu už 10 let a jsme povedená dvojka.

maminkaaa30
autor
2. led 2023

Všem děkuji za příspěvky. Uznávám, že jsem to napsala blbě a teď jsem za krávu, ale nevadí, obhajovat už se nemá cenu. Hlavně chci říct, že ty svátky s rodinou a celkově to, co jste mi tady psaly, mě nějak otevřelo oči, takže už před silvestrem jsem mu psala, že mu přeju štěstí do nového roku, ale nechci v tom pokračovat! Ta jeho blbá odpověď tipu ,,je mi to jedno, jak chceš" mě v tom jen utvrdila. Dneska už jsme se viděli několikrát a i když mám pořád takové ,,nutkání" tak NIC NEBUDE. Chováme se dál jakoby nic a uvidím jak se to vyvine, ale nepřipadá mi že by mě chtěl vyhodit...Děkuju za nepříjemné názory a všem přeji pěkný nový rok 😉

Strana
z2