Zkušenosti s nevěrou na pracovišti: Jak to dopadlo?
Pěkný den všem.
Chtěla bych se s vámi poděli o SITUACI, která se mi stala.
Jsem něco přes rok v nové práci a máme tady moc příjemného, o několik let staršího šéfa. Tak nějak jsme se spřátelili a najednou to dospělo až k líbačce a ,,ručním pracem". Oba jsme v manželství. Hned na začátku jsme si řekli, že je to jen hra a odreagování v práci, a tak to taky pořád bereme. Moc si rozumíme a vždy se nasmějeme. V práci to nikdo neví a určitě to neměl šanci ani nikdo postřehnout. Před ostatníma si pořád vykáme a musím říct-že naše herecké výkony toho ,,jakoby nic" by zasloužily Nobelovku.
U mě osobně to přišlo za minutu dvanáct! Měla jsem ponorku už úplně všude! V práci i doma na bytě, kam jen příjdete, navaříte, poklidíte, postaráte se o rodinu, spát a ráno nanovo...
Nevím jak se to bude vyvýjet, ale myslím, že jen u téhle mety to asi nezůstane! Už posledně jsem chtěla něco víc, ale ovládla jsem se...je to moc vzrušující a vždy se těším až přijde do mé kanceláře!
Jinak doma jsme s manželem myslím spokojení (taky měl nějaké trable s milenkou pře pár lety, ale ustála jsem to). Určtě nemám v plánu od něj odcházet a letět za milencem, ale potřebovala jsem asi to narušení toho stereotipu!
Máte prosím někdo takovou zkušennost? Lákalo vás něco takového a jak to dopadlo?
@michaela666 sulit mu honina je dobra presmycka😄😄😄
@felixfelicis taky me to pobavilo 😂 a donutilo k zamysleni co dela on ji 😂🤭 frndi prstu? 😅
@maminkaaa30 tak to je moc 🤦♀️🤦♀️ to snad není pravda...věř mi- s tímto nějakou zkušenost (ne vlastní) mám a holka! Ukonči to nebo končíš i u milence i u manžela...milenec za to určitě nestojí, protože určitě stojí i v jiných kancelářích!🤪 A pokud máš doma manžela a děti, tak si kráva...když si uvědomím co mám za ponorky já-tak se asi taky porozhlidnu po románku, to určitě vyřeším 🤦♀️ není lepší zkusit něco nového s manželem aby ses doma nenudila??! Třeba něco vymyslíte a konečně získáš tu Nobelovu cenu 😃😃😃
@maminkaaa30 co takhle kurz Cj pravopisu - to je taky rozptýlení...
Zakladatelka se ve své práci, v kanceláři učí střelbu ptactva...ne trolle..fakt blbý pokus. Příště tu diskuzi vylepši. Na Nobelovku to nebude, ale Guinessův rekord za nejblbější příspěvek na konci roku možná ještě stihneš.
@biedronka10 to neee, ja bych to zas neprecenovala 😄 urcite tu byly blbejsi 😂
@gbp já si vždycky vzpomenu na tu slečnu, co si myslela, že je těhotná a snažila se přes břicho nahmatat tepnu toho zárodku... neuvěříte, prý se jí to nedařilo 😂
@uzivatelkapetra To byla určitě ShopaholicAdel 🤣🤣🤣
@gbp to jo, ale třeba bych si konečně přestala pamatovat onanujiciho psa. I když matně.
Ale ženy, vy to neskutečně kazíte, koukejte vysypat každá svoje zkušenosti s malou nevěrou, ať mám co číst!!
Že je zakladatelka blbá až na půdu, jste rozklíčovaly, tak šup sem co nejlepší pikantnosti z osobního života, ideálně napište i bydliště, jména, telefonní čísla, velikost bot a podobně.
Ona se vám tady takhle svěřila se svojí ruční prací a vy jako na oplátku nic? Jeden nudný příspěvek za druhým...
Zkusím vyhodit míč: šéf stále slibuje, že do práce pořídí gauč, aby si měly návštěvy kam sednout, ale ten pravý důvod je jiný, potřebujeme u ruční práce pohodlí. Už mě nebaví se muchlovat v temných zákoutích. Je zajímavé, že šéf si s polovinou ženského osazenstva tyká a s polovinou vyká. Se mnou si potykal hned, nerozklíčovala jsem, proč to tak je. 😛
No, jak tohle muže asi dopadnout…. Krom toho, ze až se to provalí, tak přijdeš o rodinu, bych si ještě tipla, že až se tě šéf nabaží, tak budeš ještě bez práce….
@maminkaaa30 poradila bych otevrene manzelstvi,aby to nebylo az tak trapne...
@knuffel no v tomhle já žádný hřích nemám. Já jsem tak maximálně manželovi potají vychlastala pivo, které si po dlouhé době koupil, dřív než doklidil venku dřevo chudák. 🤭🤣😱
@biedronka10 Tak to bude rozvod. 😁
@knuffel neeee. On se mi pustil do vajecnaku. My jsme v klidu v tomto 😘 jsme spolu už 10 let a jsme povedená dvojka.
Všem děkuji za příspěvky. Uznávám, že jsem to napsala blbě a teď jsem za krávu, ale nevadí, obhajovat už se nemá cenu. Hlavně chci říct, že ty svátky s rodinou a celkově to, co jste mi tady psaly, mě nějak otevřelo oči, takže už před silvestrem jsem mu psala, že mu přeju štěstí do nového roku, ale nechci v tom pokračovat! Ta jeho blbá odpověď tipu ,,je mi to jedno, jak chceš" mě v tom jen utvrdila. Dneska už jsme se viděli několikrát a i když mám pořád takové ,,nutkání" tak NIC NEBUDE. Chováme se dál jakoby nic a uvidím jak se to vyvine, ale nepřipadá mi že by mě chtěl vyhodit...Děkuju za nepříjemné názory a všem přeji pěkný nový rok 😉

Asi jsem divná ale co mám rodinu tak mě nevěra neláká 🤔 asi jsem nějaká rozbitá...