Zvládnout toxický vztah: Zvážit rozchod s manipulativním partnerem
Ahoj děvčata,chtěla bych znát jen názor.Co by jste u/dělali být na mém místě.Už jsem tu měla dotazy.Mám přítele(jestli se to dá tak napsat).Jsme spolu už pár pátků.Po sexuální stránce nám to neklape,ze začátku ano.Po chvíli vztahu mi říkal,že on to nepotřebuje,(jeden krát za měsíc),to prý stačí.A nebo za odměnu mi dá sex.Je 2x rozvedený.Má 3 děti. Znám ho od mala.Je hóoodně urážlivý.Za vše se urazí a pak mlátí se vším.Přišel ke mě s holým zadkem,(to mi nevadilo-nevadí).zaplatila jsem mu řidičák,ze svýho jsem mu koupila auto.Ale ta jeho povaha,výkyvy nálad má,to mi vadí.Říká,když mu něco vytknu,že si jde hodit mašly.Kolikrát už jsem z něho tak psychicky unavená,na dně.Že hrůza.Musím na něj v bílých rukavičkách.Nemohla bych si s ním vzít nic na splátky,bála bych se.Poslední dobou se mi zdá,že je dost na majetek.Nejraději aby se mi děcka odstěhovaly z domu a pak by se mu tam líbilo.Mám z něho takový pocit.Kamarádi mi říkaji,co z něho mám a já na to,že ani asi nic.Jen vařím,peru atd...Je doma hodně málo mluvný,jen mobil mu stačí.Pak když se radím s dětma,jak co uděláme,tak začne štěkat,že se mám ptát jeho.My si ani nepovídáme,když přijdeme z práce domu.Jen nevím,jestli mám na to srdce ho vyhodit.Ja mám své bydlení,zařízení,auto.Práci,plat není moc vysoký,ale na poplatky a jídlo to postačí.Dluhy nemám.Mohu poprosit jen o názor.Děkuju
Názor.... Každý svého štěstí strůjce...
Je 2x rozvedený, myslím, že víc už toho není potřeba psát 😉
K čemu je takový chlap dobrý? Máš doma akorát spolubydlícího, který je rád za servis a nemusí nic řešit. Kdyby jsi s ním měla dobrý sex, tak je to aspoň něco...takhle v tom nevidím nic. Je mu jedno která se o něj stará, hlavně že má klid.
Co bych udelala na tvem miste? Vymenila zamek a postavila kufry pred dvere 🤷🏻♀️
Kopni ho do zadku, příživníka... za auto a řidičák už z tebe vysosal dost, tak může jít o dům dál 🙄
Sex za odměnu? Proboha, uteč 🙏
Už bych s ním nebyla...
Ukázala bych mu záda....tady opravdu neni co řešit, sama sis odpověděla, že z něj nic nemáš. Jen tě vysává, po všech stránkách. Pokud si vážíš sama sebe, nech ho jít....bude ti lépe.
Nechápu proč s ním jsi? To se tak strašně bojíš být sama? Názor - kopla bych ho prdele a žila si svůj život. Lepší být sama než v takovém nevztahu...
Sbal mu kufry. Život je krátký, abys řešila toto.
Vibrátor odvede lepší práci než tvůj "přítel". To jako ani moc nejde nazvat přítelem. Zbav se té pijavice.
Jednou jsem se rozešla s borcem, on mi začal vyhrožovat, sebevraždou a nějakými vydíracími kecy typu, že má strašně těžký život a strašnou smůlu na holky. (Už si ani přesně nepamatuji co psal.) Jsem ho odkázala na psychologa a psychiatra, že nehodlám řešit jeho psychické problémy.
Jestli si chce hodit lano, tak mu nějaké dones, uvidíš, že vycouvá. Chceš skočit z mostu? Klidně, já tě počkám dole. Tyhle lidi si nikdy na život nešáhnou, jen tím vyhrožují, aby je okolí litovalo a skákalo kolem nich.
Dneska se to tu stiznostma na idioty jen hemží, čím to bude? No nač se ptáš... Máš ještě dobrou odstarovaci pozici. Nemáš s ním dítě společně, jestli chápu a ani spolecne dluhy. Řidičák ani auto neřeš, to jsou oproti zkazenemu životu jen zbytne věci, takže kopnout do oběhu... Třeba mu tím paradoxně pomůžeš nejvíc... Mohl by se pak začít starat o sebe jako dospělý a zodpovědný jedinec a začít žít jinak... Samozřejmě už jinde...
P. S. Skutečný sebevrah svou sebevraždu neoznamuje, ani nezmiňuje. Takže klid
Mně to zní jako kdyby se “rozmazlil” protože ví, že u Vás může a zároveň asi pořád není vyzrálej, viz to urážení. Myslím, že bude využívat dokud může a zároveň Vás tím “shodí” protože Vy mu to budete dál poskytovat. Určitě ví, že nemáte srdce na to ho vyhodit, proto potom kdyby to přišlo, přijde to vydírání, kterýmu ale nesmíte ustoupit. Měla jsem podobnýho partnera..když byl rozchod, běhal mi před barákem s nožem, volal mojí matce, psali mi jeho kamarádi, pronásledoval a neustále vyhrožoval, že skočí z mostu. Nereagovala jsem. Tak skočil aspoň z nějakýho nadchodu a zlomil si nohy. Málokdy má takovej člověk odvahu takhle něco udělat. Taky znám ale holku co se opravdu pokusila předávkovat lékama při rozchodu (ale je vyloženě psychiatrickej pacient) - kluk se nevrátil, ustál to a teprve teď má klid. Často se takovej člověk spolíhá, že výhružky budou stačit a má “to svoje” dál. Takže až a pokud se rozhodnete k rozchodu, tak hlavně neustupovat.
@obloha78
Vyrazit
Ruce pryč. Takový člověk z Vás za chvíli udělá cvoka, nicotu a nešťastnou osobu jako je on sám. Máte vše, co potřebujete, nač mít okov u nohy nechápu. Nevidím jednu kladnou věc, kvůli které by to vše za něco stálo.
Je to normální pijavice. Jak emoční a finanční... Osobně bych před takovým blbem chránila děti a poslala ho do oběhu. Ještě by od něj mohly chytit vzorec chování, že jde všechno vyvztekat!
S takovym bych si ani nezacala, natoz s nim zit. Vic k tomu nemam co rict.
Takového bych vykopla ze svého života hned 🙈 jestli nemáte spolu děti tak bych ani dlouho nepřemýšlela takový Ti jen ubírá tvou energii kterou bys mohla věnovat jinak někomu kdo za to opravdu stojí 😉 už to, že je 2x rozvedený o něčem mluví dle toho bych soudila, že tenhle problém měl i v předešlých vztazích 🙄 jestli už teď řešíš tohle a strádáš i v sexu tak bych to neprotahovala život je jen jeden a trávit ho s někým takovým je jen na úkor tebe 😏
Co bych dělala? Kopla bych ho do pr*ele. Narazit si chlapa, za kterého musím platit, posluhovat mu a prosit ho o sex, to by se mi mohlo stát snad jedině po lobotomii....
@fyii To nemůžu posoudit, já když se jednou zkoušela zabít, tak jsem o tom taky nikomu neřekla, za prvé, protože nebylo komu to říct, a za druhé, kdybych to řekla, budou mě přemlouvat, a to jsem nechtěla… Takže chápu, jak to myslela, ale chápu, že to každej má jinak a nikdy nevíš co se jinému honí v hlavě.

Prosím tě, za tečkama a čárkama se dělají mezery, fakt se to pak čte líp. Jinak se tě zeptám, proč s tím chlápkem jsi? Nějak jsem to z tvého textu nepochopila. Jestli si chce hodit mašli, tak bych mu řekla, že je to sice škoda, takhle si nevážit vlastního života, ale jeho věc. Važ si víc i sama sebe.