Co dát k Vánocům lidem, kterým se nezavděčíte?
A s Vánoci přichází i kupování dárků lidem kterým se v životě nezavděčíte. Dárky najdete po roce nevybalené ve špajzu, parfém najdete na záchodě, poukazy nejsou uplatněné. Nemají žádné, zájmy, koníčky, nečtou, nevaří, nepěstují...šálu, svíčku, kytku, dostali minule. A teď poraďte jak tuto situaci řešíte vy? Mě už napadá jenom tyčí do zátylku 😂😂😂
@kristyn.g Levné dárky taky moc nemusím. Ale dají se pořídit i fajn věci za fajn peníz. Když dostávám dárky, tak taky beru v potaz, od koho je to, zohlednuju v tom všechno. Takže mi udělá radost i mýdlo. Přírodní. Většinou největší radost se mi podařila úplně náhodou. Fakt bych to nečekala. Brácha, už velký, byl nadšený z petikiloveho balení Nutelly, mě to spíš přišlo vtipné, jak je to obrovské...a ještě jsem to vezla v batohu vlakem. Děda, když žil, oni ti staří lidí fakt nic nepotřebují a nechtějí, ale dala jsem mu malovaný plechový hrnek a jemu to připomnělo mladší časy.
U nás je taky takova tradice, že když má někdo stres z dárků, tak se kupuje každému jeden větší dárek, na který ostatní přispějí.
@zuzekk láhev měla přes celou etiketu D, ale už nevím pivovar (už je to víc jak 15let co jsem byla v obchodě), ale teď jsem se dívala a má to Staropramen a ještě se mi tak matně zdá, že jsem ho viděla v Lidlu (tam teda asi nějaký ,,Lidlacký,,). Zítra jdu odpoledne do Lidlu, tak když byh si náhodou vzpomenula, tak se tam kuknu... 🙂
@zuzekk i gambrinus se da sehnat dia
@kbramborova fakt jo?? to se kouknu, to by byl rád (pokud mu teda bude chutnat), že může bez omezení..
Nic

@bonavoxa no pivní cokoliv nemělo u nás uspěch ani u pivařů (krom piva)
já lidem co se těžko pro ně vybírá letos vyrábím fotoknihu z jejich fotek dovolené, pak s osvědčily nakládaný hermelíny, utopenci, kafe, mám koupenou marmeládu..
protože za chvíli rodim tak letos nejsem moc nápaditá, všichni dostanou nějakou medovou specialitu a sklenici marmelády (od místní marmeládařky ne z obchodu), pak mam nějaký plyšový bačkory pro holky v rodině, hrnky s vlastním motivem ... letos to bude o pozornostech...
od některých dostáváme kopu příšerných dárků, kdybych dostala jen kvalitní šampon a kondicioner třeba tak jsem happy - jako dostávám od bráchy většinou z manufaktury a jsem spokojená ale místo jedné kvalitnější věci dostanem celou tašku laciných blbin ze "vše za 39 a levných knih" jako poliesterový ubrus, nějaký knížky které na sebe ani nenavazují... oblečení ze sekáče, levnou kosmetiku od větnamců neznámých značek atd 😕