icon

Co dát k Vánocům lidem, kterým se nezavděčíte?

danvitka
15. lis 2018

A s Vánoci přichází i kupování dárků lidem kterým se v životě nezavděčíte. Dárky najdete po roce nevybalené ve špajzu, parfém najdete na záchodě, poukazy nejsou uplatněné. Nemají žádné, zájmy, koníčky, nečtou, nevaří, nepěstují...šálu, svíčku, kytku, dostali minule. A teď poraďte jak tuto situaci řešíte vy? Mě už napadá jenom tyčí do zátylku 😂😂😂

Strana
z3
kristyn.g
24. lis 2018

@bonavoxa no pivní cokoliv nemělo u nás uspěch ani u pivařů (krom piva)

já lidem co se těžko pro ně vybírá letos vyrábím fotoknihu z jejich fotek dovolené, pak s osvědčily nakládaný hermelíny, utopenci, kafe, mám koupenou marmeládu..
protože za chvíli rodim tak letos nejsem moc nápaditá, všichni dostanou nějakou medovou specialitu a sklenici marmelády (od místní marmeládařky ne z obchodu), pak mam nějaký plyšový bačkory pro holky v rodině, hrnky s vlastním motivem ... letos to bude o pozornostech...
od některých dostáváme kopu příšerných dárků, kdybych dostala jen kvalitní šampon a kondicioner třeba tak jsem happy - jako dostávám od bráchy většinou z manufaktury a jsem spokojená ale místo jedné kvalitnější věci dostanem celou tašku laciných blbin ze "vše za 39 a levných knih" jako poliesterový ubrus, nějaký knížky které na sebe ani nenavazují... oblečení ze sekáče, levnou kosmetiku od větnamců neznámých značek atd 😕

bonavoxa
24. lis 2018

@kristyn.g Levné dárky taky moc nemusím. Ale dají se pořídit i fajn věci za fajn peníz. Když dostávám dárky, tak taky beru v potaz, od koho je to, zohlednuju v tom všechno. Takže mi udělá radost i mýdlo. Přírodní. Většinou největší radost se mi podařila úplně náhodou. Fakt bych to nečekala. Brácha, už velký, byl nadšený z petikiloveho balení Nutelly, mě to spíš přišlo vtipné, jak je to obrovské...a ještě jsem to vezla v batohu vlakem. Děda, když žil, oni ti staří lidí fakt nic nepotřebují a nechtějí, ale dala jsem mu malovaný plechový hrnek a jemu to připomnělo mladší časy.
U nás je taky takova tradice, že když má někdo stres z dárků, tak se kupuje každému jeden větší dárek, na který ostatní přispějí.

kristyn.g
24. lis 2018

@bonavoxa jasně mě nejde o cenu, nutela by mi taky udělala radost, spíš ze koupi tašku krámu za pět stovek místo jedné věci za stovku co by opravdu potěšila, třeba sada gumiček do vlasů

xxx3d
25. lis 2018

@danvitka řekla bych, že cokoliv. 🙂

pavla555
25. lis 2018

@zuzekk láhev měla přes celou etiketu D, ale už nevím pivovar (už je to víc jak 15let co jsem byla v obchodě), ale teď jsem se dívala a má to Staropramen a ještě se mi tak matně zdá, že jsem ho viděla v Lidlu (tam teda asi nějaký ,,Lidlacký,,). Zítra jdu odpoledne do Lidlu, tak když byh si náhodou vzpomenula, tak se tam kuknu... 🙂

pavla555
25. lis 2018

@zuzekk tak v Lidlu jsem ho neviděla..., ale ten Saropramen určo seženeš, ale asi v nějakém větším obchodě....

zuzekk
25. lis 2018

@pavla555 děkuji Ti za průzkum!

kbramborova
25. lis 2018

@zuzekk i gambrinus se da sehnat dia

zuzekk
25. lis 2018

@kbramborova fakt jo?? to se kouknu, to by byl rád (pokud mu teda bude chutnat), že může bez omezení..

hanula311
29. lis 2018

Nic

Strana
z3